Paciente optimiste si gravi dr.Tutunaru(27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

quote:
Originally posted by KoraPop

alfa anca tu erai oare fata satena cu parul aproape pana la umeri si ochelari si ai asteptat putin dupa cativa la ghiseu unde erau domnisoarele asistente?scuze, am facut probabil confuzie de nume....pe mine nu aveai cum sa ma recunosti,dar ca sa iti faci o idee eu stateam alaturi de sotiorul meu chiar pe cele doua scaune de langa usa cabinetului d-nei Matei ( cum intri pe usa principala chiar in fata,sunt satena spre blond -culoarea naturala si mai am ceva roscat in par de care abia astept sa scap,iar sotul meu e brunet si era imbracat cu o camasa de catifea maron-galbui )
lucialu te trec cand vrei pe listuta, vad si eu ca port noroc fetelor si asta ma bucura tare mult ca eu pun suflet aici pt fiecare,doar imi petrec nenumarate ore din zi numai cu forumul acesta

Kora

CARPE DIEM!

Da Kora, eu eram, era in jur de 9-9.15 minute, nu mai stiu exact. Stiu ca era un cuplu pe scaunele vizavi de intrare si parca inca unul langa intrare in dreapta, dar sincera sa fiu nu mai tin minte fetele, dupa cum spuneam , imi era taaaaaare rau.....ca asistenta care mi-a luat sange m-a intrebat dc mi-e rau de la recoltare....:)

Nicol hai cu vesti bune, poate nu mai ajungi la laparo. Facem galerie : HAI NICOL HAI NICOL .

Anca 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

buna dimineata gagici!

le urez bun venit noilor fete, si sa li se implineasca visul cat mai repede! (am incredere in mana Korei)

Kora, felicitari pentru rezultatul la spermograma!

Iyoana, ce analiza i-a dat de facut sotului tau? eu nu stiu exact ce diagnostic s-a pus in cazul vostru (poate ca ati spus pe aici, dar nu ma mai tine memoria)...eu insa sunt convinsa ca pana la urma va fi bine pentru toate fetele de aici. cum bine spuneai chiar tu: daca exista uter si ovare si macar spermotozoizi in testicule (chiar daca in ejaculat nu) sanse sunt. Trebuie doar puterea de a persevera.
eu am pierdut puterea asta de cateva ori de-a lungul timpului, si va admir pentru optimismul si increderea pe care o aveti! Sa nu o pierdeti niciodata!

kristind, nu stiu nici eu, dar e buna intrebarea. eu stiu ca iosup e martea si joia. nu prea stiu programul lui T.

Aylin, 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bonitta spune:

Buna, fetele!

Nicole- testul Beta hcg se face la IDS cu urgenta, platesti in plus si rezultatul il ai in aceeasi zi. Te pup!
Bun venit noilor tutunici teonikol, oana2006 si Alexelasi sa va ajute Dzeu sa treceti cat mai repede la capitolul gravidute. Teonikol- am inteles ca ai facut tratament cu Diphereline. Cum a fost, ce stari ti-a dat?
Veret- draga mea, bine ca ai scapat! Iti doresc recuperare rapida si astept vesti si detalii de la laparo. Sper sa nu fie nimic grav, oricum suna-l pe Tutu sa-ti spuna. Te pup!
Kora- super valori la sotu. Eu iti tin pumnii in continuare sa iti vezi visul implinit. Te pup! Hai ca ai mana buna la gravidute!
Iyoana- draga mea, imi pare rau de vestile proaste. Nu te mai necaji, o sa vezi ca exista sanse. Dumnezeu sa te ajute! Te pup!
Diddy- ce mai faci? nu mai dai nici un semn de viata.
machus, alfa-anca, liliana, Zenobia, si celelalte fete, mai vechi si mai noi, va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Iyoana vreau sa iti spun ca mi-au dat lacrimile citind ceea ce ai scris,dar.....te rog din suflet sa nu iti pierzi increderea in DD, EL este cel care ne ajuta zi de zi sa trecem peste fiecare obstacol din viata noastra, numai cu perseverenta si incredere putem reusi.Sotul tau cu siguranta va lua tratamente naturiste care pot imbunatati spermograma si cazuri cu FIV+ICSI cu biopsie testiculara sau nu sunt deja multe reusite aici in Bucuresti.Dr. Matei a facut deja biopsii testiculare si ceea ce e important e sa gaseasca unul,doi sau cativa,atat cat sa se formeze embrioni.Va fi bine,ai incredere, uneori drumul e chiar mai scurt decat credem atunci cand suntem la inceputul lui....
alfa anca stiam eu ca memoria nu ma inseala, e de ajuns sa vad o singura data chipul unui om si cand il revad chiar dupa multi ani mi-l reamintesc...imi pare rau ca nu te-am abordat!Sanatate multa si ai grija de tine si de bebe!
aylin multumesc frumos, cum te mai simti, esti ok?
Bonittaai inceput cu tratamentul?Iti urez succes,rabdare si incredere!

Fetelor pt cele interesate va anunt ca maine ( marti 13 martie ) dl.dr. nu are program la cabinet, de aceea vrea sa se intalneasca cu d-na Matei si cu mine pt stabilirea ultimelor detalii pt. FIV-ul nostru si am inteles ca mai are o intalnire asemanatoare cu inca un cuplu tot pt FIV.Sper sa nu ii intervina nimic si sa putem pune la punct schema de tratament si stabilirea exacta a startului.Va tin la curent!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

kora, merci de intrebare. sunt ok acum, m-au cam durut ovarele si weekendul asta (habar nu am de ce). am fost sambata dimineata la eco la puls, dar aveau un ecograf.....vai sufletul lui. dupa ce m-am obisnuit cu monitorul lui T, asta parca era din antichitate. avea monitorul cat doua pachete de tigari! a masurat colul a zis ca e 33, apoi 31, apoi, 28....si iese media!

oricum, nu ma doare nimic acum si stau linistita pana merg la eco la iosup. sa dea DD nici sa nu ma doara!

in schimb am facut otita! ma tratez cu rivanol si atat, dar cred ca o sa treaca.
ma mai lupt cu candidoza, ma spal cu nalba si galbenele dar nu trece. mai stau si mai vad.

cam atat de pe la noi.

tie iti urez bafta la FIV, iti tin pumnii asa de strans ca nu se poate sa nu mearga! succes maine la marea intalnire!!!

Aylin, 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

IYOANA - m-a impresionat mult mesajul tau...si totusi cred ca pina la urma va fii bine
Kora,Bonita -

tuturor tutunicilor....numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Aylin, Bonitta, Kora, va multumesc fetelor, pentru incurajare si sustinere!

Incercam sa trecem peste asta, Dumnezeu sa ne intareasca, ca mare ispita mai avem! Eu oricum, i-am "spus" lui Doamne-Doamne ca oricate palme mi-ar da, eu tot o sa-i intorc si celalalt obraz si cand "nu voi mai avea obraji" sau vor fi prea rosii, chiar si atunci ma voi agata de El si nu-l voi lasa.

Aylin, analiza de care vorbesc este Microdeletie cromozom Y. Analiza, pentru cine mai are nevoie (sa dea Domnul sa nu mai fie nimeni!) costa 1 milion ROL si se face la Gentic Lab (la capatul tramvaiului 41, langa Ghencea). rezultatul in 8 zile lucratoare.
Ideea este, grosso-modo, sa se vada daca corpul lui produce sau nu spermatozoizi.

Am insa, un sfat pt toate fetele, indiferent daca au trecut sau nu prin asa ceva: in cazul (nefericit) in care partenerii vostri trebuie sa faca un tratement cu imunosupresoare (de orice fel) sau chimioterapie, puneti-l sa doneze sperma la banca de sperma. Este foarte important, pentru ca aceste tratamente pot induce infertilitate temporara sau permanenta! Noi nu am avut acest noroc, medicii nu ne-au spus acest lucru acum 5 ani si acum trecem prin acest cosmar!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Lilianafi, multumesc!
Iti tin pumnii pentru FIV, parca am citit ca te pregatesti pentru FIV!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

pentru toate Tutunicile!
Multumesc pentru incurajari. Sper sa fie doar atat, acum astept si eu rushii, k sa pot sa imi fac niste analize... Acolo sper sa nu iasa nimic nasol... Si deci sa raman, in continuare, doar cu problema sotului... Sa-mi tineti pumnii!!!
Altfel voi cum mai sunteti?
Cum a fost week-end-ul?!??!
Ati ?!??!!
Sper ca da!
Va pupik!

Alexela

Mergi la inceput

Iyoana, sa inteleg ca voi aveti acum problemele astea din cauza unui tratament cu imunosupresoare? ce sunt alea si de ce l-a facut sotul tau? nu pot sa cred ca este posibil asa ceva...

si mai inteleg ca ati fost diagnosticati cu azoospermie? (stiu de microdeletia cromozom Y ca si noi trebuia sa o facem)

Aylin, 17+

Mergi la inceput