Racusori, la apel! (24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele!Cafea, ceai , apa feirbinte!
Fetelor, aseara am plantat primii pomisori la curte. Sper sa se prinda, mai ales ca am citit pe net ca sfarsitul de saptamana o sa fie f. racaros!
Va multumesc pentru complimentele pentru bebelina.
Cristina, bravo!!!1 Nu astepta ca mine. E prea frumos!
Mirelusa, un pup grande pentru tine!
Angela, mai ai tip sa il faci si pe al treilea!
Va pup si o sterg la munca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata.
July, multumim de cafea, sa-ti traiasca bb-lina, sa creasca mare si sa fie sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si o nastere si mai usoara.
Am o veste trista pt. voi, mama mea a incetat din viata. Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace..
Mi-am revenit cat de cat, si am venit de azi la munca. Si imi era dor de voi, de cafeaua matinala a lui July.
si bine v-am regasit!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Vicky sincere condoleante.Suntem alaturi de tine si sper ca Dumnezeu sa te intareasca ca sa poti trece peste aceste momente.
Dumnezeu sa o ierte si sa o odihnesca in pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Buna dimineata!
Viki, sincere pareri de rau si ma rog k Dumnezeu sa iti dea puterea si intelepciunea de care ai nevoie sa poti trece cu bine peste impasul acesta din viata ta! Suntem alaturi de tine, chiar daca doar cu o vorba buna!
Iulia, sa ai grija de pomicul meu pana vin eu sa-l ud..k altfel iti pierzi drepturile la al tau!
am fugit la trabaaaaa

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

fetele...nimeni prin zona??? eu tocmai inchei pauza de pranz.
o zi usoara in continuare va doresc
pupici

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Buna seara fetele!
Vicki, condoleante si Dumnezeu sa o odihneasca in liniste si pace! Sa fii puternica si rabdatoare si Dumnezeu sa te ajute sa treci peste durere. Noi suntem toate alaturi de tine.
Mire, stai linistita, consortu s-a dus sa ii ude azi si culmea ca s-a dus si per pedes. Avem masina in service.
Cristina stim ca are computeru infectat, dar ce o fi cu Menna si cu Miki?
Va pup si ma duc sa incalzesc spanacul consortului!

Mergi la inceput

Eu inchid, eu deschid! Cafeaua e gata, capul ma doare si n-am chef sa plec la servici!
Ma ajuta cineva?
O zi usoara sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata. Va multumesc ca sunteti alaturi de mine.
July, daca te consoleaza cu ceva, si pe mine ma doare capul, deja sunt la servici si tare imi vine sa incui biroul si sa plec acasa. Asa ca fata sa treaca capul, ma servesc cu o cafea buna-buna de la tine si incerc sa ma apuc de treaba.
la racusoare si o zi buna sa aveti. De soare nu cred ca avem parte azi...

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

MULTUMesc pentru cafea July.
Si intru si eu in clubul fetelor cu dureri de cap provocate de clientii care nu platesc.
Asa ca ieri am avut o zi ingrozitoare,iar astazi nici nu vreau sa va spun ce ma asteapta.
\Asa ca ........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

multumesc pt cafea July.
Vicky, imi pare rau. condoleante si multa putere
Azi e a 7 a zi de munca. sunt franta, ma dor toate si m-am trezit c-o durere de cap ingrozitoare. joi si vineri sunt libera si-o sa intru mai des. de sambata incep iar 7 zile de munca. deci.... sa nu ma dati disparuta.
va pup

MIKI

Mergi la inceput