Racusori, la apel! (24)
Raspunsuri - Pagina 18

preda_vicky spune:
. Ieri am lipsit motivat. Sunt racita si nu am fost in stare sa ma dau jos din pat. Azi a trebuit sa vin la servici
. Nu prea am chef de vorba, abia reusesc sa-mi termin treburile pe-aici. Am intrat sa va salut.
July, ce au fetele astea cu noi, ne imbie cu placinte cu cartofi. Eu sunt pofticioasa oricum asa cala greu.
Anul acesta sunt o rasfatata, se ocupa socrela de rosit oua si de facut cozonaci.
Multi si spor la treburi. Ne mai auzim maine, ca pana joia viitoare sunt libera. Yupiiii!
http://community.webshots.com/user/viki39

MirelaV spune:
viki, concediu prelungit? eu miercuri merg la birou.
am intrat in priza..am luat casa la intors..cu toate k am zis k nu fac cine stie ce k pe la sfarsitul lunii vreau sa zugravesc..si sa nu muncesc degeaba...
mai am baia si bucataria si gata....am terminat
voi ce mesteriti? slaba miscarea pe aici.. MirelaV
pupicei pe burticei

MirelaV spune:
eu gata cu treaba. am terminat.
fetelorrrrr...unde sunteti? MirelaV
pupicei pe burticei

july_g spune:
Na seara fetele! Dupa o zi cumplita cand sa zic si io hop ca s-a terminat, mi-am amintit ca i-am promis mamei ca ii duc materie prima pentru drob si cozonac. Culmea e ca ce e mai important uitasem. Cred ca e cazul sa iau neste lecitina! Tata imi facea mancarea preferata din copilarie!
Mire, soacra-mea vopseste ouale de joia, da sincer, nush cum sa zic, nu imi mai vine sa le imbuc. Apai le fierbe de joia, eu ajung pe la ea cel devreme lunea si or fi ele fierte, da numa proaspete nu sunt! Cozonac faci?
Vicki, e buna si soacra la casa omului cate o data! Macar te scapa de belele!
Miki, spor la treaba si sa ne tii la curent cu demisia!

mikiriki spune:
cum sa zic? cred ca cel mai bine e `neata
eu curatenia am terminat-o unde m-a durut cel mai tare ( baia si bucataria) restul face soatza ca are liber 5 zile. gatit? nu prea , daca muncesc , a cumparat azi soatza (vineri si luni sunt inchise magazinele) oua rosii, prajitura, bauturi, mancare
azi a fost bine la munca, avand in vedere ca toti vor sa-mi faca pe plac. oricum am avut o discutie cu seful, in legatura cu concediul pe care mi l-a scris din 21 ( legea e ca eu sa-mi aleg concediul nu el) si am discutat si despre demisie, despre marire de salariu. vreau sa va spun ca eu si soatza am primit o oferta de munca ( tot la firma asta) in Hamburg si ei se tem ca vreau sa plec. i-am zis shefului ca in mai discutam. eu inca nu stiu daca ramanem aici sau ne mutam. bineinteles i-am zis ca eu vreau sa fiu cea care spune cand am concediu si ca nu-mi convine ca el mi-a dat concediu fara sa ma intrebe, dar eu simt nevoia sa am concediu si de data asta il iert . a inceput sa rada, deci.....e semn bun, mi-a demonstrat inca o data ca are nevoie de mine.
noutati nu prea sunt.mi-am completat hartia cu concediul ( din 15 -29 august cand vin ai mei la mine si 8-24 sept. cand suntem in Romania la nashit) sapt. viitoare imi spun daca accepta sau nu.
eu mai bantui un pic pe net, citesc presa si va las cafeau pregatita.
P.S. spor la facut mancarica, prajituri ....moooama cand aud de cozonaci mi se face pielea de gaina de poftaSarbatori fericite
MIKI

M&M spune:
In sfarsit, am ocazia sa va servesc cafelutza de dimineata, dupa atata timp!!!! Azi am liber de la serviciu
, asa ca ma voi ocupa cu pregatirile de Paste!!!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

MirelaV spune:
fetelorrrrrrrrrr dar ce faceti asa matinaleee???
io azi noapte m-am culcat pe la 3. am stat de vb cu iulia pana pe la 12.30 apoi m-am uitat la un film. ehhhh ce bine e in concediu dar din pacate..miercuri ma intorc la munca. ce repede trecu vremea
miki, dar ce de concediu ai. multe multe zile mai da-mi si mie k am nevoie
azi nu fac mai nimik. decat un blat mic de tort si sa fierb organele pt drob. restul..maine
aaa..miki..am vazut si pe aici in mega image oua rosii. dar mie mi se pare ciudat sa cumpar. erau frumusele. dar ma gandesc...de cand or fi fierte? sa vedeti voi ce oua frumoase fac eu
gata fug..sunt prin zona
cristina, cum e acasa? ce pregatesti azi? MirelaV
pupicei pe burticei

Menna spune:
Ioi maica ce de fete harnice p'aci!
Ce sa zic,pe toate ne'a lovit curatenia si harnicia
Io am facut de sapt trecuta curatenie generala in casa,acu' maine imi mai ramane sa sterg asa la suprafata bucataria,holul si terasa, insa papa nu ma chinuie talentul sa fac atata timp cat bunicuta mea si mama colegului meu de pat lucra de zor la retete care mai de care ...mi's norocoasa !
Si eu am sa cumpar oua, luase sorela anul trecut si a zis ca pe langa ca arata bine, sunt si bune la gust,deci exclus sa nu fie proaspete...io oricum nu mananc,nu ma omor dupa ooo!
Va scriu e la birou, n-am de lucru,dar sefii nostri asa s-au gandit ca ar fi bine sa venim si azi ...sper totusi sa ne lase mai repede azi,atata suflet sa aibe,ca prima de pasti - niet!
Ma bucur ca sunt si eu libera pana marti inclusiv, apoi back to work!
Ce sa va mai zic io ...numai bine si pita (paine) unsa
Ps: poate ma sfortez si va fac rost de reteta de placinta, ca prea a facut ravagii p'aci!
Ne vedem mai spre seara!

preda_vicky spune:
Iaca si eu printre . Socrela a rosit oule aseara, de dimineata se agita si framanta cozonacul, pregateste si pasca, eu am ales nuca si am taiat rahatul (sa ma laud ca am facut si eu ceva
), sotiorul a facut curatenie, deci pot spune ca suntem gata.
Doar ca eu acum sunt la servici, unde voi sta pana pe la ora 17, desi nu mai e nici tipenie prin scoala, eu si nea'portarul! Dar da, stau pana joi acasa
!
Fetelor, va si va doresc Paste Fericit si multe bucurii!
Ne revedem joi.
Mire, sa nu ma pui absenta!
http://community.webshots.com/user/viki39

mikiriki spune:
de abia am reusit sa ma ridic din pat.ma simt . eu stiu ca azi nu se coace nimic.
Mirela am multe ore lucrate care se impart in zile libere si bani. nu pot acum sa-ti dau din concediu dar data viitoare cu cea mai mare placere
Menna spor la munca. si eu plec imediat.Eu maine primesc prima de Paste si ceva de la iepurash
Nu stiu cum o sa fie azi pt. ca toata lumea e libera, magazinele sunt inchise, doar noi ( in gara si aeroport) si chioscurile au deschis. deci....ma gandesc c-o sa fie plictiseala.
Va pup, intru la noapte Sarbatori fericite
MIKI