Racusori, la apel! (24)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

quote:
Originally posted by MirelaV

Dora, iaca la ea...lume noua domle...ce onoare pe capu' mieu

MirelaV
pupicei pe burticei

Ia uite la ea cum se leaga de mine!
Soro, lume noua, lume veche ...tot aia! Ma lasi in lista sau tb sa ispasesc ceva pedeapsa?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

nush..ma mai gandesc. stii k la mine nu merge cu pile sau cu spagi. io-s din generatia tanara dar parca m-as incumeta la o placinta cu cartofi hai 2...platesti?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

quote:
Originally posted by MirelaV

nush..ma mai gandesc. stii k la mine nu merge cu pile sau cu spagi. io-s din generatia tanara dar parca m-as incumeta la o placinta cu cartofi hai 2...platesti?

MirelaV
pupicei pe burticei

Auzi la ea, generatie tanara! Adik pe mine ma faci batrana sau ce?!
Nu uita ca inca n-am schimbat prefixul,so ...inca suntem in aceiasi gasca.
Cat despre placinta, ma mai gandesc...cred ca va tb personal s-o primesti.Iti cumpar 10 ...cu conditia sa le topesti inainte de ora 19!

Mergi la inceput

apai ce..imi dai toata saptamana numai placinte?
ciorba de burta de la raducu cine o mai mananca daca tu ma bombardezi cu placinte? ori vroiai sa mananci si portia mea?
gataaa...ma duc sa bag k doar mi-s in concediu
revin..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Na seara feteleeeeeeeeeeeeee!
Iote ce de-a placinte pe acilea! ati uitat ca e si o femeie gravida printre voi? Io habar n-am ce e aia si ce gust are, da parca fica-mea ar vrea!
Mire, nu da cu paru, ca stii f. bine ca am net din doi in patru. Deci cafeaua de dimineata e in intarziere! Plus ca de vreo saptamana se trezira astia de la Antena 1 sa mi-l scoata pe Mircea Badea ( la 6.30) si sa-mi bage stirile Galati-Braila. Neste fete insipide, inodore, incolore. Mai bine mai dorm un sfert de ora!
Menna, poze cu burtica tre sa vorbesti cu Mire, ca eu is complet pe langa in ceea ce priveste pozele! Oricum, bine ai revenit printre noi si las ca vine el si carnetul!
Vicki, sper sa te odihnesti in zilele de Pasti!
Miki, pup si tie si la catelus!
Eu o sterg la nani ca azi am haladuit pe la o prietena si maine e o alta zi de munca!
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

acum am ajuns si eu pe acasa. am fost sa imi fac un mic upgrade la calculator
sunt cam zombie. o zi cam plina pt ce ar fi trebuit sa fie o zi de concediu
careva prin zona? daca nu...nite nite all...

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

io-s prin zona acum.am fost harnica toata ziua. aspirat, calcat, sters geamuri ( dupa 2 ore a plouat ), am gatit iar acum bantui pe net. soatza se uita la meci, Balu langa mine ( nu se mai dezlipeste nici o secunda de langa mine, nasol va fi cand voi merge la munca)
Vorbeati de placinte cu cartofi.....moooama...sunt preferetale mele cele cu cartofi si mere.

MIKI

Mergi la inceput

miki, eu nici nu auzisem de placintele astea pana asta vara cand am mancat la baile felix..de mi-a placut atat de tare k imi venea sa i-o iau si pe a mennei din mana si tin minte atunci k le cumparasem pe ultimile 3 (si noi eram 3)

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

ma bucur ca-ti plac. eu de fiecare data cand mergeam la bunica mea imi facea vreo 10 placinte cu cartofi. nu reuseam sa mananc decat 3 ca le facea imense.
cand o sa vin acasa in concediu ( concediu pt mine inseamna sa stau vreo 3-4 sapt) am sa te invit la noi sa mananci placinte facute de bunica mea.
July sa nu citesti ce scriem noi aici

MIKI

Mergi la inceput

gata...numai sa-mi spui cand

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput