Racusori, la apel! (24)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Mire mersi pentru cafea.
Eu o sa lipsesc pentru urmatoarele 2 saptamani deoarece am nevoie de odihna si ne luam concediu.
Asa ca eu va urez un Pasti Fericit de pe acum si numai impliniri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

am venit acasa pe la 17.30. minuneeee
angela, unde plecati? concediu placut si Paste Fericit.
fetelor, dar unde sunteti????

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Fetele, uitati ce am gasit pe aici...referitor la profilul carierei in functie de zodie. Si la noi...iaca ce spune:

Rac - profilul carierei

Sa nu cumva sa numesti un Rac intretinut - munceste la fel de mult si este la fel de sarguincios ca oricare altul. Natura sa sensibila ne spune ca atunci cand vine vorba de afaceri el prefera sa aiba confruntari directe cu partenerii de afaceri. Sa fii precaut este o incurajare mereu intalnita in preajma unui Rac.
Doreste sa fie la conducere si atat timp cat cei din jur sunt de acord cu propunerile lor probabil vor avea succes.
Cata vreme isi pot controla emotiile, Racii pot crea un loc plin de armonie pentru cei din jur. Cei nascuti sub acest semn s-ar putea sa nu para ca si cum ar vrea sa cucereasca lumea, dar in viziunea lor cam asta fac.
Sunt foarte creativi si isi iubesc familia, calitati ce ii pot ajuta sa transforme locul de munca intr-unul cat mai placut. In biroul unui Rac oricine se simte ca acasa, cu o canapea pe care se poate dormi, o ceasca
in care mereu vei putea servi ceva cald si multe poze cu familia peste tot.
Este printre cei putini care nu doresc o masina "ultimul racnet" - "masina pe care o am deja de 10 ani este inca foarte confortabila!", este una dintre replicile sale.
Biroul este locul pe care Racii il prefera pentru masa de pranz.
Sunt foarte buni in meseria de doctor, farmacist, profesor, nutritionist - orice loc in care sa se simta cu adevarat folositori.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele! Nu ma dati disparuta, am probleme cu netul. Dau cafeluta repede si fug la munca!
Mire, nush cat se potriveste profilul carierei. Ar trebui sa-*mi vezi biroul! Numa confortabil nu e! E drept, nu l-am aranjat eu!
Angela, distractie placuta!
Va pup si o zi usoara!

Mergi la inceput

mai fetelor...dar ati plecat in vreo croazieraaaa????
Iulia, nici mie nu mi se prea potriveste...dar na
io-s lesinata de somn..abia abia imi fac treaba
revin pe seara de acasa..o zi usoara

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

NU ma dati disparuta!!
Sunt obosita!!! Am nevoie de o vacanta!!! tatal meu a facut acum 2 zile un preinfarct...sunt cu nervii la pamant si ma simt atat de neputincioasa si obosita...

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Cristina, cum e tatal tau???

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele!
Cristina, cum se simte tatal tau? Suntem alaturi de tine. Daca te puteam ajuta cu ceva, aici suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!

Cristina, capul sus! O sa fie bine tatal tau, gandeste pozitiv!

Fetelor, nu stiu cum o fi pe la voi, dar eu am avut o saptamana nasoala de tot, iar ieri ziua a fost pur si simplu mi-ze-ra-bi-la!
La munca toate mi-au mers pe dos, fata mi-e bolnava, azi-noapte a facut si febra mare... Imi vine sa ma-mpusc!
Daca si azi o fi la fel...nu ma cautati, ca mi-am luat campii!

Mirela, misto profilul carierei pentru Rac...cel putin mie mi se potrivesc niste chestii pe-acolo...inclusiv meseria

Va , o zi usoara, fara probleme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata.
Cris, iti trimit un mic si o imbratisare mare. Cum se mai simte tatal tau? Sunt alaturi de tine.
Fetele, nici eu nu-s departe sa o iau razna, si fiul meu cel mic iar e racit, tb. sa facem niste investigatii ORL, analize de sange... Sper sa lamurim odata pt. totdeauna de ce raceste non-stop, are astm sau nu, are polipi sau nu...Of, of, mai-mai!
Mi-e mi s-ar potrivi profilul de la zodie daca as fi singura in birousi daca as fi propria mea sefa. Dar cum nu sunt...
Va si va doresc wk placut, cu mult soare si La Multi Ani Floriilor (daca avem!)

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput