Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.7
Raspunsuri - Pagina 8
Sorina7 spune:
Hello,
faine pozele, super-faine fetele si bebelina, da puteati fi mai miloase si sa nu "dati pe post" asemenea papa bun si inghetate yummy si tiramisu...
toate aratati super si m-am bucurat sa va vad macar virtual !
pupici tuturor !
S.
valentinag spune:
Fetilii,a fost super la intalneala,ne-am distrat ca de obicei,am ras in draci,mancaram bunataturi,am nimerit o chelnerita vai capu ei
Ce misto e sa te vezi cu oameni cu care ai in comun atat de putine si totusi atat de multe,sa te simti bine alaturi de ei,sa-ti doresti sa te vezi ori de cate ori e posibil!
Am facut o promisiune si am de gand sa o respect fetele!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
MirelaV spune:
Buna dimineata! Intr-adevar, ne-am simtit bine..cu mici exceptii. Le-a specificat Vale. Uneori servirea intr-un restaurant cu renume..lasa de dorit...dar na...
Flory..
Sorina, pozele alea sunt sa va necajim...k data viitoare sa veniti
aaaa....Ioana...tre sa dau restu' la consumatia ta
fug la treaba. o zi minunata si un week end pe masura
MirelaV
pupicei pe burticei
tumpi spune:
frumos, frumos..............dar astept mai multe pareri,ne-ati cam lasat asa in aer.
Vale arati super, te-ai facut roscata?
Ma bucur asa de mult ca v-ati distrat si imi pare rau ca nu am fost alaturi de voi.
Frumoase pozele, Mire alea cu mancarea le-ai facut pt mine , nu?Da io inghetata nu voiam sa sti
Androixo, pupa mama burtica, ca tare bine arati.
Madi,neschimbata, la fel de dulcica ai ramas.
Laurici, felicitari pt kg -
Pup fetele si va doresc un we placut
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
MADYN spune:
si io cu pareri ... a fost superrr sa ne revedem dupa atita amar de vreme. Am ris, am vorbit (unii mai mult altii mai putin), am halit bunatati ... ce mai ne-am distrat! Data viitoare sper sa fim mai multe.
Va pup pe toate!
si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
Liana30 spune:
oauuuu toate sunteti frumoase foc..io o stiu doar pe vale si lauriciacu incerc sa descopar care cum sunteti
da cu mancarurile ma facurati praf..numai potttt
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"10
Nasica
valentinag spune:
Ioana ce sa-ti spun..ne-am adus aminte de fitze,tot i-am repetat laurei ca nu pot s-o sufara slabit foooooarte mult,in poze se vede dar nu asa ca in realitate!Am bombardat-o si io si Mady cu intrebari,despre ce a luat cat,cum,etc,etc,super arata!
Am facut misto de una,o uratacare se tot uita la noi care ne hlizeam de zor,am vb. de dc evident,despre subiecte,despte copii lor,aspirante mai noi si mai vechi si cate alea...
Te asteptam si pe tine cand vii in tara!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
anis spune:
ce as fi venit si eu..mai ales ca v-ati intalnit aproape de mien.da' n-am scapat de viroza asta neneorocita si riscam sa va ating si pe voi.
Dar promit vin data viitoare.
Pupici la toate sunteti niste frumoase.
*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
asteryaro spune:
Ce frumos v-ati distrat la intalneala, si ce de bunataaaaaaati, mama-mama...
Noi suntem bine, ne jucam, merge singurel, de-astea...
Va pupam pe TOATE alea vechile.
Cu drag,
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
MirelaV spune:
pupici mamicilor cu bebici
ioana, cu inghetata am facut eu cinste, asa k nu te ingrijora, nu va aparea pe nota ta de plata
MirelaV
pupicei pe burticei