Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.7
Raspunsuri - Pagina 4
Androix spune:
Deci: e nu as putea sa vin dar mi-e dor de-o intalnire cu fetele mele dragi si o sa fac putin balet si ajung pana la urma. Adik o s-o opresc pe socrella la mine sa stea cu Filipu, daca nici asta nu apreciati Votez "La mama". Va rog nu va inghesuiti ca nu gasim masa de 20 de persoane joia la ora aia Promit sa ma las frecata pe burta si sa ma fac ca ploua daca beti dupa mine
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
gogosar spune:
buna fetelor.
Azi am fost la doctor.Nu este nimic.Nici sarcina, dar nici probleme.Pur si simplu organismul meu face figuri.
Am ajuns din intamplare printr-o cunostinta la Dr.Moisa Marcel.Mi s-a parut de treaba.Si am zis sa incep din nou un balamuc de investigatii la el.Stie cineva ceva de domnul doctor?Eu initial vroiam sa merg la Doctorita Moisa, dar intamplarea a facut sa ajung la dansul.
Am sa o iau iar de la capat, sa vad ce iese.
Dar astept daca stie cineva ceva de Dl.Doctor......
flori76 spune:
Fetelor,deci va intalniti joi!Ce fain de voi!Sa va distrati si sa faceti poze mult ca sa va admiram si noi,cele care nu putem participa la intalnire
Anca,imi pare rau ca esti dezamagita si ca nenea ala n-a fost parolist.Insa nu dispera,sigur o sa apara cineva interesat si serios.Te pup si-ti tin pumnii
Flori
Noi
valentinag spune:
Salutare!
Gogosico,dute la investigatii daca ti s-a parut ok Moisa,sunt buni si el si nevasta-sa!Nu vi si tu la intalneala?
Ramane la LA Mama
Pana acu au zis ca vin:
Io
Laurici
Androixa
Madyn(te asteptam pana vii evident)
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
valentinag spune:
Flori,cand vii in tara da si tu un semnal ca sa ne vedem,io una daca pot vin negresit chiar si la Targoviste!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
lauricipani spune:
Buna fetele,
Sunt putzin ametzita ca aseara am cu fetele de la birou.....iar azi dimineata ca odai cu treburi si fugutza la ca....am uitat sa va spun ca m-am prostit la batranetzuri, m-am apucat de scoala de soferi. Sunt o adevarata catastrofa
sper sa ma descurc!
Vale, sa o pui si pe Vera pe lista.
Pup toate frumoasele!
RalucaN spune:
Care La mama fetelor? Va spun maine daca vin si eu
Raluca si bursi Catalina (3.10.2005)
MADYN spune:
quote:
Originally posted by Anca Wish
Sigur nu vreti la Fitze?
Aaa, ba da, fac cinste ! Sau te oferi tu Ancutzo?! Ca ma simt si ma dau la o parte !
si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)