Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.7
Raspunsuri - Pagina 32
NataliaS spune:
fetele! Mersi de urari!
Doamne ajuta! sa vina si perechea vestii mele!!!
Natalia 8 sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
Liana30 spune:
NataliaS Felicitariiiiii
Oana tin pumniii stransii!!!
va pup pe toatee..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
Oana_B spune:
Beta BFN (Big Fat Negative) cum zic americancele. Nu mi-a zis exact cifra, mi-a zis doar ca nu-s pregnant.
Nu aveam nici o indoiala, ieri nici n-am mai facut progesteronul, sanii nu ma mai dor deloc si pe hartia iginienica deja vad niscai umbre roz.
M-am si intalnit cu una din asistente si mi-a zis ca am putea chiar cand imi vine menstruatia sa sun sa ma puna din nou pe AC si sa facem FET (frozen embryo transfer) dar vreau sa ma intalnesc cu doctorul intai si sa vad ce-mi spune, sa-l intreb si daca pot sa fac natural FET adica fara medicamente.
Natalia felicitari, sarcina usoara si un bebic perfect de data asta nu te insotesc la odisee.
Ancuta super primul pas facut.
pup toatele fetele si va multumesc pentru incurajari, n-am fost trista datorita voua
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
tumpi spune:
Oana, ce sa zic, decat ca un sfarsit e un nou inceput, un sut un fund un pas inainte, asa ca fruntea sus, noi suntem aici pt a ne incuraja una pe alta . de la mine si o
si acum o veste buna sper pt mai toate fetele.
Asta Androixa a nascut, se pare ca domsoara Georgia a vrut sa se nasca mai repejor si sa fie cat mai aproape de fratiorul ei si la propriu si la data de nastere, ca pt cine nu stie pe 13,05, Filip a facut 2 anisor, de pe acum e flacau.
Androix, felicitari si refacere rapida.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Liana30 spune:
Oana
Androixooo felicitarii sa'ti traisca printzesa..si flacaul .
tumpilico
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
Anca Wish spune:
Oana, ce sa mai zic??? Stiu ca e de prisos orice cuvant.
Sunt cu sufletelul alaturi de tine..doar atat pot scrie.
Tumpi, nu e tarziu. Pana atunci imi voi face analizele. Am o lista cu o gramada de chestii. Ma voi duce cu ele gata facute.
Asa cum spunea si Tumpi, fetita Androixei s-a nascut. Are 3,340 kg si seamana cu Filip (zice mamica ei)
A nascut la 16:10, fara epidurala pentru ca n-a mai apucat s-o faca. Au luat-o durerile,a mers la spital si bebe a venit.
Felicitari, iubita mea si sa-ti traiasca comorile.
Relya spune:
Oana imi pare nespus de rau...
Androix, felicitari ! sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa, sa aiba noroc si sa va aduca numai bucurii
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
Mariaa spune:
Oana - cum spuneam - ce nu ne omoara, ne face mai puternici !
Capul sus si next...
cu drag,
Mariaa
rabdarea este cheia fericirii !
Relya spune:
Am trecut ieri pe la cabinetul de investigatii medicale ( unde mi-am facut analizele ) si... surpriza ! analizele mele erau gata de sambata. Le-am scris la FIV.
Acu ma pregatesc de test pap si de analizele din secretie. Cred ca maine ma duc.
Am inceput sa-mi pregatesc dosarul...Am scos de la naftalina toate biletele de iesire din spital si de-abia astept sa completez cu restul
Parca imi pregatesc lucrarea de diploma
toate fetele fara deosebire
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
MADYN spune:
Oana ! Tin pumnii pt. mai departe!
Androixo sa-ti traiasca taurasii!
NataliaS sarcina usoara!
Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)