Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.7
Raspunsuri - Pagina 3
Liana30 spune:
Azi uita cine esti si trezeste-te la viata o data cu natura. Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii. Ziua sa-ti fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primaverii!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
lauricipani spune:
'neata dragelor,
am un somn in mineeeee, de nu se poate!
Joi ora 5 , perfect ! Unde?
pupici toate fetele!!!
dandana spune:
buna dragelor!
sper ca nu m-ati dat disparuta
ce mai faceti dragelor? nu am citit dar ma duc in urma
eu fac bine, dusa cu capul pt ca nu mai pot de oboseala, casa vraiste, eu fac dus la doua zile, de gatit gateste mama, si culmea culmilor, bebelina nu mananca avem aproape 8 luni si ea doar fructe si lapte praf o jumatate de masa (da' sa nu ma spuneti la pedriata ca eu i-am zis o masa intreaga)
iata poze, din pacate nu cred ca sunt si unele mai noi, depind de de altii pt a le descarca din aparat ca de facut eu fac zeci
http://new.photos.yahoo.com/album?c=daene_100&aid=576460762314368881&pid=&wtok=6N1PUfVWpXkHz8Tsg5BQ5w--&ts=1172092149&.src=ph
sper sa vedeti ceva!
pup toata lumea!
dandana mamica de bebelusa iubita 17.07
flori76 spune:
Dandana,sa-ti traiasca minunea.Este o dulceata mica,o dragalasa
AncaW,te asteptam cu vestea buna!Te-ai inalnit cu "nenea cumparatorul" ieri?
Pupici tuturor
Flori
Noi
Liana30 spune:
dandanasa'ti traiasca printzesa!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"9
Anca Wish spune:
Nu m-a sunat, nu m-am intalnit si sunt tare suparata. Asta e...Data viitoare.
Dana, frumoasa comoara ta. Cum mai trece timpul... Sa-ti traiasca!
Sorina7 spune:
intru si io intr-o doara si ce-mi vad ochii ! o comoara de dandanutza mica si dragutza ! Dana draga mea, sa va traiasca, sa creasca mare si sanatoasa, sa va bucurati de ea, e o papusica frumoasa foc ! i-am aratat-o si sotului meu si am zis ca e un puiut de IT-ista ca si noi si a zis ca atunci asa o fetitza faina o sa facem si noi ...e optimist nu ?
Anca draga mea, nu fii necajita, apare el si cumparatorul serios, te pup si iti tin pumnii in continuare.
weekend fain tuturor !
valentinag spune:
Ziua buna!
Bey,joi la 5,la HUT sau La Mama????
HAideti,hotarati-va care veniti ca sa fac miercuri rezervare!
Asteeept!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
MADYN spune:
Eu as veni, da' scap de la munca abia la 5.30 si pina ajung trece de 6. Va mai gasesc???
si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
lauricipani spune:
Buna fetele frumoase,
Ma bucur nespus ca am vazut bebelina mica de dandanutza Este minunata si seamana cu taticutzul, bucata rupta!
sa se faca mare si frumoasa ca mamicutza ei
Vale, eu cred ca este bine oriunde ar fi numai sa fie. Ai deschis listutza cu cine vine?
pup toate frumoasele