Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.7

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Asi,spor la trebi!
Eu intru in minivacanta,pana marti!
Oana,cum merge intepatu?Crescura ovulele?

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Pana miercuri, Vale. Adica si marti inclusiv, nu?

Si eu astept zilele astea libere cu sufletul la gura. Imi doresc sa lenevesc si cam...atat.

tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Crescura catinel-catinel cate 1 mm pe zi ieri erau intre 13 si 16mm, acum 6 pe stanga si 8 pe dreapta. Nu stiu de ce mi se par cam putini, parca si Estradiolul ala nu pare prea sus si mai trebe sa ne hotaram daca facem ICSI sau nu...io cam tind spre ICSI.
Azi imi spun daca fac ER duminica au ba. Ia, ca facui nitel paginuta la fertility friend, am scris acolo ce si cum:
http://www.fertilityfriend.com/home/ysatis

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Oana e musai sa facti ICSI?Nu poate hotara atunci cand face fertilizarea ca poate se fertilizeaza totusi natural.ICSI sa fie de rezerva in caz ca nu merge natural.Nu iti face probleme ca 14 foliculi e foarte bine si de acolo scoate ovule de calitate buna.Succes ca in curand faci punctia.

Vale multumesc.

Vacanta placuta va doresc.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Daaaaa??? Zici ca e bine 14, ok atunci. Eu ma gandeam ca poate nu-s destui ca sigur n-o sa se fertilizeze toti si ma gandeam sa am si ceva de pus la congelat.
Nu-i musai ICSI de aia stam asa in cumpana, doctorul zice ca la miscaretii sotului nu e nevoie (da' doctorul meu asa e el conservator si intotdeauna cand imi explica ceva intai "scares the hell out of me"...ca sa il citez si apoi zice ca in doojde ani de cariera lui nu i s-a intamplat), alta asistenta Kay de care imi place ca e mai directa zice ca ICSI are mai mari sanse de reusita, pe net la fel citesc ca parerile sunt impartite...si uite asa cred ca o sa dam cu banu':)))

Mutare usoara gata plec la intepat.

ps: zilele trecute tot asa ducandu-ma spre camera de ultrasound ma intalnesc pe hol cu doua asistente Karen si Kay si Karen zice: look, it's Oana si imi face cu mana:)), si io de colo Hi,how's going, la fel si Kay radea la mine...dupa aia ma gandeam "geez, sunt cam demult prin zona, toata lumea ma cunoaste":)))..in general se vorbeste cu numele mic pe acolo si toata lumea cunoaste pacientii da' parca prea-prea:))))

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Oana imi pare sincer rau ca nu am avut cum sa'ti spun si eu"La multi ani!!"sa ti se implineasca visul cat mai curand..doar stii ca "otrava" nu uita niciodatadar chiar nu am putut..te pupppp

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Liana si -ici, muuuuulti.
Oana LMA si bafta multa, sa dea DD sa fie bine.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Oana,cum merge?Cand faci punctia!
Aime
Restul,dormiti???

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Sar'na pentru urari
Vale, o facui luni 11 eggs retrieved, 9 mature si 8 fertilizate...cica ar ramane si ceva pentru congelat. Eram asa emotionata cand m-a sunat asistenta, am inceput sa ma balbai i-am zis ca nici nu stiu ce intrebari ar trebui sa pun si sa imi povesteasca ea ce stie:))) Mi-a zis ca pana joi la transfer nu ii mai verifica ca daca tot deschid usa le schimba temperatura si nu e indicat.
Barbata-miu imi face injectiile cu progesteron, mi-a fost frica la inceput ca lui cica ii e frica de ace si siringi dar se pare ca doar cand e vorba de pielea lui ca asa are mana usoara
Si la retrieval nu reuseau sa ma trezeasca din anestezie, cica tot strigau Oana wake up, Oana wake up:)))...cand am deschis ochii le-am zis ca dormeam prea bine ca sa ma trezesc:)) dupa saptamana aglomerata pe care am avut-o:))))

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Bravo, Oana, ce "productie" impresionabila. Sa fie cu noroc.

Am si io o nelamurire. Inca zul in care mai congelezi, dar iti iese FIV-ul din prima, ce se intampla cu embrionii congelati?

Mergi la inceput