Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.7
Raspunsuri - Pagina 21
tumpi spune:
LA Multi Ani! Vale-Georgeta
un imens buchet de pt tine.Visele sa-ti devina realitate si... multi ici
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Relya spune:
Vale - Georgi - nasica de fetita frumoasa, La multi ani !
OanaB ! Sa dea Dumnezeu sa fie cu noroc si sa auzim de in burtica.
Bafta maxima !!!!
Sorinache - pe unde umbli , ma rog ???? N-ai mai semnat de mult condica...
toate fetele fara deosebire
flori76 spune:
La multi ani,Vale!!
Sa fii sanatoasa,fericita si iubita si sa pleci cat mai curand la Odisee(dar sa ne iei si pe noi,da? )
Flori
Noi
valentinag spune:
Aoleu,ce-mi faceti voi mie,dau apa la soricei!Nici nu-mi trecea prin cap ca va aduceti aminte de al 2-;ea nume!
Va multumesc muuult de tot,tare bine ma simt ca-mi sunteti prietene!
Adela,bafta multa!Sa vii cu vesti bune!
Oana,sa stii ca nu-ti dau voie sa vii sa scrii decat vesti minunate!
Ancuta,eu ti-am zis,la toamna credit,vara cand or sa fie 40*,cica e mai nasol,din cauza disconfortului termic!Hai poate facem amnadoua prin septembrie,octombrie!Te gandesti la cine sa te duci???
Flori,mis iu!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
Anca Wish spune:
Da,Vale,la Marinescu.
Si ca sa fiu in stilul meu caracteristic, astept sa facem amandiua FIV in aceeasi perioada ca poate asa voi avea si io placerea sa te vaz.
valentinag spune:
Nesuferito!
Acum chiar ca nu ai vrea sa ma vezi,ca sunt vai capu meu,umblu cu tonele de servetele dupa mine,sunt ragusita,tusesc si nu ai vrea sa iei si tu!
PS,nu,nu am dormit dezvelita si nici nu am chiuit la botez
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
Anca Wish spune:
quote:
Originally posted by valentinag
Nesuferito!
Acum chiar ca nu ai vrea sa ma vezi,ca sunt vai capu meu,umblu cu tonele de servetele dupa mine,sunt ragusita,tusesc si nu ai vrea sa iei si tu!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
N-ai inteles! Vreau doar sa te vad. Nu-ti fac nimic altceva (asta in care iti faceai vreo iluzie), asa ca nu am cum sa iau raceala
Oana_B spune:
Vale, La Multi Ani Gheorghe tin pumnii stransi pentru toamna pentru tine si Ancuta
Adelais, bafta cu fivuletu'
Io in ziua 5 de stimulare (8 a ciclului) am deocamdata cate 6 foliculi pe fiecare parte apropiati ca marime (al mai mare 11mm ieri, azi 12mm)...cica cresc cam greu da' cresc constant, ma intep in continuare de cate 3 ori pe zi...mare lucru nu e, mi se pare la fel ca inseminarile doar ca sunt mai multe injectii si ma duc in fiecare zi la doctor pentru sange si ultrasound:))
Va pupez pe toate
Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!
valentinag spune:
Minunat Oana,o sa ai o productie super!Daca sunt prea multi ii congelezi?Cati embrioni se pun de obcei in state la un fiv?
"La vita e bella"
poze
marea inghetata