Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.7
Raspunsuri - Pagina 17
valentinag spune:
De un metru acolosha,am si io bani,de mai mult...
La Multi Ani,Anca,sa-ti dea Dumnezeu o viata plina de bucurii,impliniri si fara umbre si dezamagiri!Pe fetisoara aia a ta,frumoasa(si modesta)sa nu curga nici o lacrima de suparare!
NU stiu daca maine mai am timp sa intru si por'ma plec la mosie,ne intoarcem marti,asa ca va spun de pe acum:
Paste Luminat!Sa va intre in case si in inimi lumina Sfanta a Invierii!
Azi mi-a venit
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
RalucaN spune:
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, laaaa multi ani.... (nu prea am voce, nu?) Toate florile din lume pt .tine Ancutzule. Iti doresc numai bine, si sa ti se implineasca cea mai mare dorinta cat de curand! Pupici pt frumoasa si modesta noastra
Raluca si bursi Catalina (3.10.2005)
RalucaN spune:
Fetelor, va urez si eu un Paste Fericit, lumina in casa si in suflet si numai fericire alaturi de cei dragi voua!
Raluca si bursi Catalina (3.10.2005)
asi spune:
La multi ani Anca!
Iti doresc sa ai parte de bucurii, fericire ,sanatate si sa nu uiti ca atunci cand Dumnezeu inchide o usa intotdeauna deschde o ferestra.Iti doresc sa gasesti fereastra ta cat mai repede.
Relya, Flory,Oana,Liana,Vale multumesc !
Vale te astept la vara.Sper cand vii sa vezi casa macar la roshu.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Relya spune:
Dragele mele si eu va urez de pe acum Paste Fericit pentru ca nu-s cand mai intru pe DC. De la serviciu am leber, iar acasa merge netu' cam prost ( asa-i la tara )
Asa ca va pup din mers ...si spor la facut cozonaci !
Liana30 spune:
tumpi sa nu fii suparata pe mine..stiam ca tu ii vei scrie dar am asteptat..am asteptat 22 de minute pestedeci mai mult de sfertu academic,,asa ca mi'am permis io sa ii scriu..ca anu trecut io faceam subectu il tot bibileam.,il tot cizeleam si cand sa'l trimit hop ca deja era facut de tinede aceea te'am tot asteptat..asa ca te rog din suflet sa nu fii suparata,.te pupp.
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"13
Nasica
aime spune:
LMA Ancutza! Vise implinite, sanatate si de toate si
Asi felicitari si spor la treaba....si noi construim acum, suntem deja la rosu, grea treaba, dar si cand o fi gata
Paste fericit si de la noi, iepuras imbelsugat si tot ce va doriti
aime si Vladimir
asi spune:
Paste fericit!
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Liana30 spune:
Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii.
Hristos a Inviat!
Paste fericit!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"13
Nasica