[maroon]Vreu si eu sa stiu daca vreuna din voi are vreo informatie de gradinita Alice?Este in teiul doamnei.[il
Buna Valentina! Si eu sunt foarte interesata de aceasta gradinita Alice, chiar luni am programare acolo sa vad despre ce este vorba, dar poate sunt mamici care au copii acolo.........
Adi
Scuze ca sunt off topic, dar ce-mi plac mie intalnirile astea pe asemenea subiecte la noii membri, chiar de la primul mesaj. Mama, ce coincidenta !
Tot off-topic. Luni vom avea sigur o relatare despre o vizita la gradinita Alice, eventual un punctaj maxim de 30 puncte la bile albe-bile negre.
Am fost io in vizita la Alice, fiind langa blocul meu.
Observatii personale:
- iti puneai aparatoare de pantofi cand intrai, dar numai adultaul, lui fii-mea nu i-au dat; la little Giants i-au dat si ei, dar acolo e laborator de curatenie
- secretara amabila, dar la intrebari concrete despre educatie a raspuns ff evaziv
- e o gradi noua si se simte asta din lipse de experientza, din cum punea problema, din cum descria cladirea etc
- bila alba: fff multe camere, deci sali de nani, joaca si papa separate -
- muuulte scari, din motivul anterior, ca doar are 3 etaje toata huiduma de cladire; ce nu mi-a placut ca nu exista aparatoare la ele, deci puteau zburda in voie in sus si-n jos
- capitolul mancare: alde varza calita, fasole boabe
Una peste alta, mie nu prea mi-a placut.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
quote:
Originally posted by capcaunul
Tot off-topic. Luni vom avea sigur o relatare despre o vizita la gradinita Alice, eventual un punctaj maxim de 30 puncte la bile albe-bile negre.

plz!