*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (39)
Raspunsuri - Pagina 11
ioana29 spune:
buna fetele frumoasele,
iaca mai intru si eu sa scriu, cam rarut, ce-i drept, dar cu cititul sunt la zi.
am vazut pozicile cu voi si sunteti tare frumusele. mi-e drag de voi toate, sunteti foarte simpatice.
noi suntem bine, ne facem din ce in ce mai mari si ne apropiem incet dar sigur de marea intalnire. am intrat in saptamana 24.
pe puiul meu inca nu ne-am hotarat cum o sa-l cheme. mie imi place stefan, insa mai negociez cu sotul care inca se mai gandeste la alt nume. sper sa nu gaseasca altul care sa-i placa mai mult.
sobi, am vazut ca tu o sa nasti tot la euroclinic si avem dpn-ul apropiat. numai ca eu voi naste prin cezariana si va fi cam cu o saptamana mai devreme. tu cum nasti?
va pup si o sa incerc sa intru mai des sa scriu. macar sa trec si eu de primele 10 mesaje care apar mai greu.
ioana
ancamari spune:
Lavini, Mica si Alyna - multumesc pt informatii, trebuie sa vad exact ce s-a apucat sotul meu sa plateasca pt mine (se plateste in avans pt tot anul) la CMU.
Vedeti ca Chowpersa a postat un mesaj ca subiect nou, are nevoie de Clexane, poate o ajutam si noi cumva!
Am avut pana de curent cam 90min, dar va urmaresc atent, e mai greu cu scrisul in pat ca nu am cum sa tin laptopul, dar de citi ma descurc, ca il pun pe o masuta langa mine.
Anca, 29s+
Andrei Cristian
dideip spune:
Fetelor, eu am sunat-o pe sora mea care a facut si ea Clexane,sa o intreb daca mai are vreo fiola dar din pacate ea nu mai are.Cum putem sa o ajutam pe Chowpersa?
Paula
31+
poze
poze bebe
eimotto spune:
Nu stiu, si eu ma gandesc... am o fiola de 0.6 primita de la cineva dar ar tb a o fac in seara asta ca nu mai am de 0.4. O sa vb cu sotul meu sa vedem daca gaseste sa imi cumpere de 0.4 sa o pastrez pentru Danna. Offff
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
30+
Fasolica din burtica si Poze
dideip spune:
Este greu sa treci prin asa ceva, stiu cat alerga sora mea pana gasea farmacie sa le dea compensate(sora mea a prins Clexane compensat)si mai stiu ca sunt si scumpe.
Fetelor pe unde umblati?????
Paula
31+
poze
poze bebe
Monytza spune:
buna fetele!!...eu am atzipit vreo ora asa...si mai inainte am terminat de papat o salatzica cu varza rosii ceapa(mie nu mai imi este rau de la ceapa...si nici arsuri n`am avut)castravetzi si ardei..si zeama de lamaie
.
Ma pun sa va citesc putzin..si revin in "actualitate"
Mone 29+
Maria Antonia
poze monytza
addinel spune:
buna burtici...
nu am mai scris de ceva vreme, nici la intalnire nu am ajuns... am fost intr-o stare de spirit super proasta, ma banuiau de preeclampsie si m-am panicat tare. pana azi cand au iesit rezultatele analizelor si mi-au confirmat ca sunt sanatoasa tun, slava Domnului. nu am vrut sa intru sa mai pobvestesc sa nu supar burticile si automat bebeii.
in al doilea rand... am citit ca cineva are nevoie de clexane. la noi la farmacie exista, problema este ca ii trebuie reteta de la un medic de ilfov. poate face rost de asa ceva? daca nu pot incerca la farmaciile dona, am eu o cunostinta. deci astept un mesaj sa rezolvam problema.
arthurana imi pare rau de problema cu diabetul gestational, dar eu spun sa nu disperi. cu regim adecvat totul va fi ok, eu ma o prietena acre a avut asa ceva si atat ea cat si bebelul sunt super ok.
fetele, sunteti toate niste frumoase, am vazut pozele de la intalnire. tare rau imi pare ca nmu am putut fi cu voi, dar chiar nu ma simteam in stare.
pupici la toate gravidutele.
26+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
eimotto spune:
Addinel - ce bine ca au iesit analizele ok. Probema Danei este ca nu cred ca mai are puterea financiara sa mai cumpere Clexane. Ideea era daca mai are cineva fiole pe care nu le mai foloseste. Si eu fac clexane si le cumpar ... is scumpe dar ... Daca tot lucrezi in domeniu ne poti anunta cand se modifica listele si dc s-a reintrodus clexane? Merci.
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
30+
dideip spune:
Bine ai revenit Addinel si ma bucur ca esti bine si analizele sunt o.k.
Eu as putea sa vb cu medicul meu de familie sa-mi dea reteta pe numele meu?ce zici?si o sa fiu si eu draguta. Daca fac rost de reteta se dau compensate?
Paula
31+
poze
poze bebe
addinel spune:
quote:
Originally posted by eimotto
Addinel - ce bine ca au iesit analizele ok. Probema Danei este ca nu cred ca mai are puterea financiara sa mai cumpere Clexane. Ideea era daca mai are cineva fiole pe care nu le mai foloseste. Si eu fac clexane si le cumpar ... is scumpe dar ... Daca tot lucrezi in domeniu ne poti anunta cand se modifica listele si dc s-a reintrodus clexane? Merci.
Mamica de Iulia (06.02.2004) si30+
am inteles acum care e problema danei, intre timp am gasit si subiectul postat de ea. sunt scumpe rau fiolele, am vazut ca 1 fiola de 0.6 e 250 ron. o sa vad cu cat o luam de la furnizor, i-as putea face rost asa de ea. daca nu isi rezolva problema eu pot pune 1 milion de la mine, ce ziceti ne mobilizam sa o ajutam?
cat despre liste... sigur ca te pot anunta cand se schimba si daca a fost sau nu introdus si clexane-ul.
pupici
24+"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."