Banda de alergat

Banda de alergat | Autor: Adrriana

Link direct la acest mesaj

Buna...M-ar interesa o banda de alergat...dar nu am idee care e mai buna...am inteles ca sunt 3 tipuri...magnetica,mecanica si electrica...voi ce spuneti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Eu nu stiu din experienta personala,dar o amica de-a mea a cumparat una no name si s-a largit foarte mult banda, asa incit numai e buna de nimic.Din aceasta perspectiva trebuie luata una de calitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrriana spune:

Deci nu are nimeni banda de alergat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

am vazut unele in carefour din baneasa , e un magazin acolo de articole sportive , aveau cateva , aratau super..dar si pretul era super ...mare...oricum erau de firma, kettler ...si mai erau cateva, eu daca mi-as lua mi-a lua ceva de calitate ...aaa pretul era in jur de 30 mil...parca ...

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Adrriana si eu am deschis un subiect similar in urma cu ceva timp, uite-l aici si nu prea am primit raspunsuri. L-am rugat pe sotz sa se intereseze, cunoaste pe cineva care lucreaza la o sala de fitness, de acolo sper sa obtin o parere obiectiva, ca daca intreb la magazin, sigur o sa-mi laude banda aia de 3000 de lei, nu pe aia de 600, evident. Numai sa ajunga sotzul pe acolo, ca e foarte ocupat. Cand aflu ceva, o sa postez.

P.S. Poate unesc moderatorii cele doua subiecte.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrriana spune:

Eu vreau neaparat sa imi iau,dar nu stiu de care...dau pana in 15 mil,dar nu mai mult...un pret convenabil sa fie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Eu mi-am cumparat de aia mecanica, nu electrica...zace in camera de fitness, nu cred ca am folosit-o 30 de minute, de lene.Am dat vreo 5 milioane pe ea.Daca ma gandesc bine, as vinde-o, decat sa stea degeaba mai bine sa o foloseasca cineva...Daca e cineva interesat, sa-mi dea PM..

Victoria

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput