ATENTIE GRADINITE SI SCOLI!

ATENTIE GRADINITE SI SCOLI! | Autor: admin

Link direct la acest mesaj

Ce gradinita sa alegem? Ce scoala sa alegem? Cum facem acest lucru? Care este diferenta dintre scoli? Etc. Intrebari cu care toti parintii se confrunta mai devreme sau mai tarziu!

Pentru a veni in sprijinul parintilor si membrilor desprecopii.com, si de ce nu in sprijinul miilor de vizitatori zilnici ai acestui site, desprecopii.com a hotarat sa lanseze o noua sectiune pe prima pagina a site-ului care sa se adreseze in mod exclusiv gradinitelor si scolilor primare. Printre altele, aceasta nous rubrica va contine si o sectiune de "pagini galbele" care va prezenta IN MOD GRATUIT institutia respectiva si activitatiile pe care le desfasoara.

Fiecare institutie (scoala.gradinita) primeste pe site-ul www.desprecopii.com urmatoarele:

- Pagin#259; personal#259; de prezentare cu text si fotografii.
- posibilitatea de a modifica aceasta pagina
- posibilitatea de a adauga anunturi si stiri care vor fi publicate in mai multe locuri pe site (inclusiv pe forumul specializat de pe desprecopii.com)
- posibilitatea de a intra in dialog cu potentialii clienti (parinti)
- posibilitatea de a rula anchete care sa ajute la perfectionarea serviciilor
- Nu exista restrictii geografice

ATENTIE: O sansa unica de a promova in mod GRATUIT institutia pe www.desprecopii.com, un site cu peste 100.000 de vizitatori pe saptamana!

Membrii desprecopii.com au la randul lor sansa sa:
- evalueze o anumita institutie
- sa scrie despre experienta personala
- sa aduca laude sau critici la adresa institutiei

ATENTIE: Posibilitatea de a va ajuta pe dumneavoastra si alti parinti pentru alegerea cea mai potrivita pentru copilul/copii dvs.


Ce trebuie sa faceti:
Daca esti o institutie (gradinita sau scoala): Trebuie sa ne contactezi completand formularul de contact pe care il gasiti la http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1059
Va rugam sa specificati la subiectul mesajului "Interes in pagini galbene desprecopii.com"

Daca esti un parinte care ai cel putin un copil inscris la o scoala sau gradinita sau pur si simplu doresti sa ajuti o astfel de institutie: Povesteste despre aceasta actiune desprecopii.com, despre impactul acestui site, unui factor de decizie de la institutia respectiva.

Desprecopii.com o sa va tina la curent cu desfasurarea acestei actiuni!

Multumim
www.desprecopii.com