PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 2
Lushk spune:
la ...
Sa fac urarile de rigoare
Cristian, baietelul lui Arghirmonica,
Nour, baietelul lui Norocuta,
Mircea Luca, baietelul lui Mihatocae,
Oana Ilinca, fetita lui Geliza
Urata zi astazi...off, babele astea sucite...
Mamidestefan, Ioana vazut pozele de la intalnire...asa mamici-asa flacai...va pupam...ce-as mai vrea si eu o intalneala da pe-aici prin zona nu era decat Dariana care m-a parasit si ea
Lucians
Emiliapop felicitari pentru dintzishor
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOIzis "Electric Baby"
maryion spune:
Anasia am patit-o si eu ieri. Am ars ficatelul si oala nu stiu daca se mai poate face ceva cu ea.
8 lunisoare
Cristian, baietelul lui Arghirmonica
Nour, baietelul lui Norocuta
Mircea Luca, baietelul lui mihatocae
7 lunisoare
Oana Ilinca, fetita lui Geliza
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)
Lushk spune:
quote:
Originally posted by anasia
fetelor, tocmai am ars supa copilului, impreuna cu craticioara eiimi vine sa
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
mamik cheauna...calmeaza-te si ia-o de la capat
nicolica spune:
Hallo!
Uite ca-s "moarta" de oboseala. Grasanel s-a trezit din ora in ora ...sa-i i-o dau pe suzi . Ma batea gandul sa i-o leg cu elastic dupa urechi , dar nu face mami d-astea.
pupicuri sarbatoritilor
emiliapop, parca ma descri pe mine cu "sunculite in valuri",...deja ma zbengui cu un program Pilates..ma dor toate, dar trag tare ca vine vara si vreau la mare fara costum de scafandru
lucinas, pentru mancacioasa vesela
martta, in legatura cu zborul. Din noiembrie 2006 s-au schimbat reglementarile privind cantitatea de lichide acceptata la bord/pasager, inclusiv infant. Stiu ca in bagajul de mana toate recipientele trebuie sa aiba maxim 100 ml, puse int-o punga transparenta pentru controlul de siguranta. Nu stiu cum e cu mancarea pentru bb, dar intereseaza-te din timp, sa n-ai surprize.
Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
andreea25 spune:
quote:baba mea...ma mir ca nu tuna si fulgeraandreea25 mami de ariana-irina
Originally posted by LushkUrata zi astazi...off, babele astea sucite...
(04.08.2006)
Ariana 7 luni.
andreea25 spune:
quote:am patito si eu ...andreea25 mami de ariana-irina
Originally posted by anasia
fetelor, tocmai am ars supa copilului, impreuna cu craticioara eiimi vine saanasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
(04.08.2006)
Ariana 7 luni.
oona spune:
Mamidestefan daca ai id pe messenger putem vb mai in detaliu acolo..id meu e prier2002..si vedem cum ne sincronizam
Treceti pe listutza primul dintzisor la 6 luni si 4 zile..
MissJJ spune:
Buna fetelor!
Gata am modificat listutza nu mai figuram la silueti.
Eu nu stiu ce are copilul asta al meu de vreo doua zile nu adoarme ziua decat cu bocete si scandal. Ea de obicei doarme odata pe la 10 dim vreo ora si apoi la 1 are somnul ei de pranz. Si ma innebuneste de doua zile ma baga in pamant.
Si sa vedeti faza ca fiicamea de acu are preferinte muzicale. Intr-o zi pe la pranz era super obosita dar nici nu vroia sa adoarma si i-am facut de toate si tot nu se oprea atunci am lasat-o sa planga oleaca ca nu mai aveam ce ii face si plange ea ce plange si incepe la tv melodia lui beyonce- listen si dintr-o data liniste. Asculta melodia rade la ea de numa si aoi cand se termina da-i iar cu boceala si urlete de parca nimic nu s-a intamplat. Aaa si ii mai place nelly furtado- say it right. Bine si reclame are una cu niste pasari la care se uita.
Am vazut ca mai sunt piersicutze hipnotizate de telecomenzi ei si noi ne incadram in grupul asta si culmea ca ea vrea exact aia care o folosesti am incercat sa o pacalesc si sa ii dau una care nu o folosim si nu a mers schema s-a prins si a trantit-o cat colo si tot dupa aia care o avea Flo se uita. na nazuri si preferintze!
Azi vrem sa iesim pana la posta sa punem si noi niste felicitari de 8 martie la rude si sa profitam de soare ca e frumos afara, racoare dar soare.
---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bysko spune:
Buna fetelor!
La multi ani sarbatoritilor!
Cand imi aduc aminte de oala mea! Sa va povestesc- aveam un set f fain din inox special pentru busra. Intr-o seara am pus la fiert 2 biberoane de sticla, 2 suzete(doar ce le luasem de la nuk). Punem noi un film la calc- din ala cu doua parti!Cand s-a terminat filmul am simtit si eu mirosul-suzetele, capacele de la biberoane si tetinele topite, bucataria plina de fum, ce mai o adevarata bucurie!Din cratita nu am mai putut face nimic!
Si la noi e teroare cu telecomanda si cu telefonul-daca nu i le dam tipa si tranteste picioarele, asa ca ajungem la un compromis- ii dam numai capacul de la telecomanda!
Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko
iryn@ spune:
Buna ziua la toata lumea!
Nu am mai scris de foarte mult timp, dar sper ca odata cu primavara sa fim mai harnici.
asta ca sa ne reprimiti!
Am un baietel,Seby(3 ani si 8 luni) si in grupul de piersicutze ma inscriu cu fetitza mea dulce, Iulia(ieri a implinit 8 luni).
Mada mxm fetitza mea(care dormea foarte bine ziua, adica 2-3 somnuri total vreo 4-5 ore)a avut o perioada in urma cu vreo 3 saptamani ,dormea cate o jum de ora , se trezea plangand si dupa alte 3 ore mai adormea inca o jum. si tot asa maxim 2 ore pe zi(putin pt varsta ei)
Se pare ca e o perioada, mai precis "angoasa lunii a VIII", in care li se pare ca mami(sau persoana care are cel mai mult grija de copil)odata disparuta din campul vizual, copilul traieste frica ca nu mai exista;acum incep sa si planga la straini preferand compania celor din familie.
Eu am schimbat tactica, cand se trezea peste zi , o luam in brate si o adormeam asa, ii vorbeam soptit si se linistea.Acum este indicat sa te joci"Cucu- bau "si sa ascunzi jucarii pe sub o paturica si apoi sa le scoti , in fine ideea e ca copilul sa inteleaga ca obiectele si persoanele exista chiar daca nu le vede.
La noi a functionat , acum si-a revenit cu somnul de zi, sper sa si tina!
Pupam mamicile si piersicutzele lor!
Mami de SEBY si IULIA