Stelute de ianuarie-februarie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Messa - ai scris cea mai frumoasa urare/ declaratie de dragoste. Mi-au dat lacrimile. SUBLIM!Doamneeee ce o iubeesc pe maimutikaaa! Ma duc sa o iau in brate

Laura si Eva (11.ian.2007)
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Laura - super misto gasca!!!! Si eu m-am indragostit de ea inca de cand eram insarcinata, numai ca din pacate nu se putea prinde la patutul tip tarc. Acum, ca avem alt patut, m-as duce s-o iau pt ca buburuza mea e absolut fascinata de carusel. Sigur i-ar placea!

Monicutz - raspuns exact nu stiu sa-ti dau, imi pare rau. Stiu (asa cum stii si tu) ca daca fontanela este coborata e semn de deshidratare. La David mereu era coborata pt. nu accepta nici ceai, nici apa, nimic in afara de lapte (formula)...si ala putin. Am adaugat intrebarea pe lista pt urmatoarea vizita la medic.

Si pt ca tot mi-am amintit, Adinush - eu cred ca n-are rost sa te ingrijorezi, sincer. Comparativ cu alti copii care au luat 1,1 kg intr-o luna este putin. Si eu m-am stresat la inceput cu Evi pana mi-am dat seama ca si David la 2 luni avea 5,200 (s-a nascut cu 3 950, ca sora-sa). Foarte putin. In clipa aia, am trecut pe formula pt ca mi-a fost si mie clar ca laptele meu nu e suficient (pana atunci ma incapatanasem sa-l alaptez desi mi se spusese ca laptele fie nu ajunge, fie nu e bun calitativ ). Acum, Eviusha are 5.400 , pediatrul a zis ca e la limita de jos a graficului dar macar e in grafic.

Maryela - tare dulce bebe Mihnea. Si tu esti foarte tanara si frumoasa!!!

Pako - e misto sa ai bebe cuminte, nu-i asa?

LauraIonescu - la patutul tip tarc (de voiaj) exista o salteluta subtire, pt primul nivel al patutului. E destul de tare. Dupa 5 luni da, ai nevoie de o saltea mai zdravana, mai groasa, ca pt. patul tau, sa zicem (dar desigur adaptata la dimensiuni)

mcbeal - e scumpa foc micuta ta.

Lili, Anis - sanatate puiutilor mici!

gabriela_s - te-ai apucat de scoala de soferi?

Fetelor, vreau si eu un instructor cu care sa mai iau cateva ore dar care sa vina sa ma ia din zona si sa ma lase tot pe-aici...Stiti pe cineva care sa accepte pretentiile mele?

Pentru mine e o zi speciala azi, pe langa semnificatia dubla stiuta, eu si sotul meu aniversam 9 ani de cand ne cunoastem! Super motive de sarbatorit! Dar cum sarbatoreste o femeie care este la dieta (pt ca intre timp am reusit sa ma mobilzez si eu) cand nici un pahar cu sampanie nu pot sa beau . Ce sa mai zic de p felie de tort?

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Ora 5.00 Parca aud prin somn cum bebe scanceste in patut. Ma trezesc si ma duc la el sa vad ce face. Era destul de agitat, dar imediat ce am ajuns in raza lui vizuala s-a linistit. Ma privea fix cu ochisorii lui albastrii si parca ma intreba: "Unde erai mami? Vroiam sa fiu primul care iti spune "La multi ani!" si ca "Te iubesc, mamico!". L-am luat in brate, l-am lipit de corpul meu si l-am sarutat pe parul lui moale precum matasea. In acel moment puiul meu a zambit. Un zambet care mi-a incalzit sufletul si a luminat intreaga camera. Se simtea ocrotit. Ocrotit de mamica lui. Ocrotit de mine! Sunt MAMA!!!

La multi ani, mamicilor!!! Pentru ca incepand din aceasta zi, noi nu vom mai sarbatori ziua femeii, ci "ZIUA MAMEI"! Sa va bucurati de fiecare gangurit, zambet, gest, cuvintel pe care vi le vor oferi copilasii vostrii!

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

LA MULTI ANI MAMICI!

la anul o sa si auzim asa urare de la bebelusii nostri

MESSA ce frumos ai zis...

ALINUK - pupam bebe margeluta

O ZI SUPERBA TUTUROR!

diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

LA MULTI ANI MAMICILOR!!

Eu am primit si un cadou de la puiul meu, la ora 02 in noapte: un pampers plin de cacalica!!!!!!URAA!!!

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

fete eu am deschis subiect

momente de iubire by Messa

puteti posta si acolo! mai ales mamicile de bb2
daca aveti ceva impotriva sa-mi spuneti ca-l sterg!

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

La multi ani mamicilor mele preferate! Va doresc ca toata viata sa va fie senina asa cum va e privirea in pozele cu piticii vostri! Si sa nu-mi spuneti mie ca nu sunt priviri fericite!!

alinuk - pup bb margelutza!de acortd cu subiectul, daca si Messa vrea.
messa - superba poezia! Cum reusesti tu sa ne surprinzi de fiecare data!

La noi la baie, bb trebuie sa fie neaparat satul, altfel risc sa-l pierd de client. Urla pana ramane fara suflare...deci il hranesc si nu a vomitat niciodata, la fel si Matei.

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

LA MULTI ANI MAMICI!

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Da, fetelor, facem subiectul cu pricina Ma bucur ca v-a placut poezioara mea de 8 martie

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

eu deja am raspuns la subiect

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput