Naturiste si homeopate (30)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

adi mercedes am si eu o intrebare la tine, daca se poate. Eu sunt o proaspata de 4sapt si5zile si am scris mai mult la cap.endometru, monitorizari,TB ptr ca eu am urmat un tratament alopat, acum medicul mi-a dat duphaston 1-0-1 si peste 2sapt ne vedem din nou, ce ma sfatuiesti sa mai iau intre timp? Nu prea multe ca m-am saturat de pastile, iau si acid folic 1/zi, dar am auzit ca ceaiul de cretisoara ar fi foarte bun pentru fixarea sarcinii.
Iti multumesc anticipat pentru raspuns si iti urez numai bine, tie si tuturor fetelor care participa la acest forum.
La multi BBei frumosi si sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Dragele mele naturiste, dupa doua luni de ierburi miraculoase va anunt ca se va mai naste un din "flori", cum spunea careva acum cateva capitole. Sunt insarcinata!!!!!!!!!!!!!!!!. Partea mai frumoasa e ca am aflat char de ziua mea si daca totul merge bine am mari sanse sa nasc de ziua sotului!!!
Inca nu am cine stie ce simptome dar sunt posesoarea a cinci teste unul mai pozitiv ca celalalt. Ma confrunt momentan cu o mica infectie urinara pe care intentionez sa o tratez tot cu plantute si sub nici o forma nu am de gand sa inghit antibiotice. Ma puteti ajuta careva cu niste sfaturi in acesta privinta?

http://new.photos.yahoo.com/poly_oly_mitzu/album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU proaspata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

GUGUSHTIUC-FELICITARI,ESTI FANTASTICA SI UITE CA SE POT FACE MINUNI CU PLANTELE.
IA FI BUNA TU SI SCRIE PT.TOATE FETELE CUM AI TINUT TU TRAT.NAT.SI CE AI LUAT DIN TOATE ACESTE PLANTE MIRACULOASE.
POATE SE PRINDE SI DE NOI CEVA,CA-I TIMPUL.
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

GUGUSHTIUC asta da veste.
Bravo trage-ne dupa tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetelor, o intrebare am si eu, va rog: mi-am achizitionat maca de la innovactis si nu stiu cum s-o iau... zilnic sau pana la ovulatie?? 3/zi am citit in prospect, dar atat...

Ioana

http://t2.lilypie.com/kHjWp3.png - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mire79 spune:

GUGUSHTIUCFelicitari! :)
Pot sa-ti dau eu cateva informatii legate de infectia urinara.
In primul rand sfatul meu ar fi sa-ti faci repede urocultura.
O simpla infectie urinara netratata corespunzator poate sa urce
spre rinichi si atunci e grav.
Dar... oricum sfatul meu in privinta antibioticelor.. daca incepi
sa iei NEAPARAT sa iei tot tratamentul pana la capat chiar daca ai
impresia ca a trecut. Exista si antibiotice care nu afecteaza copilul. Eu am facut rezistenta la multe antibiotice din cauza ca nu am luat tratament complect.
Pentru infectie urinara ajuta sa bei multe lichide.. ceaiuri de merisor, matase de porumb, coada calului, codite de cirese... si ultima chestie pe care am citit-o este apa de orz. Fierbi o lingurita de orz intr-un litru de apa si apa asta o bei la inceput 2 cani apoi din 20 in 20 de min cate o cana. PLANTELE ASTEA NU STIU DACA SE POT LUA IN SARCINA SAU NU. Eu am luat folosit toate plantele astea da asa ca si ajutator.. pe langa antibiotice si mai beam Uricol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mire79 spune:

Gugushtiuc nu mai retin exact cat timp se bea ceaiul de orz.. parca vreo 2,3 ore din 20 in 20 de min.

Mergi la inceput

MIRE multumesc mult pt sfat. Mi-am luat ceai de merisor insa am citit abia dupa aia ca nu e indicat in sarcina deoarece provoaca contractii din cauza substantelor amare. Apucasem deja sa beau si efectiv am simtit ca e uterul un pic contractat.
Eu acum tin un tratament mai neobisnuit si poate placut pt unii. Beau bere fara alcool, mie nu-mi place dar dupa doua zile a disparut mirosul puternic de medicament pe care il avea urina si nu mai e atat de tulbure(astea erau simptomele). Eu stiu sigur ca infectia a fost declansata de sarcina. Aveam deja doua luni de tinctura de coada soricelului si altele si ma simteam f bine. Mama mi-a spus ca axact asa a patit cand a ramas cu mine insarcinata.
Ii dau batai cu bere in continuare si beau o cana de ceai de afine pe zi. Antibiotice am sa iau numai in caz de forta majora. cred ca am sa iau si ceai de cozi de cirese.
Multumesc inca o data.

iunie 2006
GUGU proaspata

Mergi la inceput

MIRE apropos de orz. Acum doua saptamani am adus de la tara si o parte am pus la incoltit iar cealalta am plantat-o. Radea sotul de mine ca ma fac agricultor. Orz nu am mai papat insa astept sa creasca cel plantat ca sa fac suc. Pana la urma nu am sa-l beau eu dar am sa-i fac prietenei mele care sufera de cancer la pancreas si am citit ca e f. bun pt regresia tumorii. Ma uit pe net si dupa reteta de ceai.

iunie 2006
GUGU proaspata

Mergi la inceput

Pt fetele curioase de reteta urmata de mine pt implinirea visului:
- BU pana la ovulatie
- tinctura de marar tot pana la ovulatie(nu o recoman celor care au probleme cu chisturile)
-tinctura de coada soricelului neintrerupt
-tinctura de muguri de zmeur(ca sa nu fac chisturi de la cea de marar)
-ceai de napraznic
-capsule de napraznic
-capsule gheara matzei
-vit. E
-supozitoare carpicon
Din luna a doua am luat utrogestan intravaginal 2 seara.
Mentionez ca schema de tratament am facut-o dupa nevoile mele si numai dupa ce am citit absolut tot ce au postat fetele la "naturiste si homeopate", pt a intelege ce efecte are fiecare planta in parte.
Analize hormonale nu am facut. Ultima si singura data am fost la medic in iunie 2006 cand am facut o analiza de sange si urina. Atunci in urma ecografiei transvaginale s-a descoperit ca am in cavit. abdominala lichid rezultat probabil dintr-o inflamatie pelviana. In plus de multi ani am tot avut probleme cu anexite la ovarul drept si banuiam ca e posibil sa fie ceva aderente acolo. Si uite ca luna asta am ovulat chiar pe ovarul drept si a fost bine, sper sa fie si in continuare.
Drept urmare va sfatuiesc sa aveti incredere in plantute si in DD. Totusi daca aveti rabdare si posibilitate faceti-va analize mai intai. va pup si va urez multa sanatate si copilasi cat mai repede.

iunie 2006
GUGU proaspata

Mergi la inceput