Salajence (p27)
Raspunsuri - Pagina 23
piticutz spune:
Pina si eu m-am trezit acuma, si voi inca nu v-ati baut cafeaua azi.
Va doresc la toate o saptamina frumoasa!
mihaela_specht spune:
acum am venit de-afara a fost asa bine cald azi ,dupa o saptamna de ploaie si frig,sper sa ramana asa vremea.
pupici
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
dianaiulie2009 spune:
Eu sunt in medical toata saptamana ... tot infundata la nas , dureri de spate , azi m-a apucat si o diaree ... sper sa-mi treaca cat mai rpd...
O saptamana frumoasa si cu mult soare va doresc !!!
albumele noastre
vacanta in Grecia
mihaela_specht spune:
buna dimineata
otilia mersi de cafea tare buna e.
mai ai un pic si intri in vacanta sau?
Anacezara sanatate multa!!
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
Bimilit spune:

salutare gasca.
ce-i cu linistea asta aici?pe unde umblati?ia la apel toata lumea![]()
sanatate bolnaviorilor.
otilia multumesc de cafea.
va tzuc si mai vin...........
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
silvana_salajan spune:
Buna fetelor! Adriana, sanatate maxima! Auzi, dar cum ai reusit sa racesti acum cand vine vara? V-au taiat caldura la seriviciu? Ca am auzit ca se practica.No, amu tat raul spre bine, ca macar ai vreme sa intri pe forum mai des. 
Va
pe toate, numai bine!
mihaela_specht spune:
Bia
PREZENT
Dennis-puiu
olim spune:
salutare tuturor
fetelor, aseara mi-au spus la gine ca am 5 saptamai de sarcina
va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa