cu ce se lasa papucii?

cu ce se lasa papucii? | Autor: deya

Link direct la acest mesaj

mi-am luat niste balerini care ma strangeau la inceput un picut dar m-am bazat ca se lasa ei.azi(cand i-am purtat prima oara in orash) insa mi-au facut niste rani foarte urate.marimea cu un numar mai mare imi erau imensi asa ca i-am ales pe cei mai mici.

aveti ideea vreo solutie sa dau pe ei ca sa se lasa?
imi sunt foarte dragi si imi pare rau acum.

va multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Daca sunt duri, nu ai cxe le face. Cand eram mica toti papucii imi faceau rani pana la sange pana se "dadeau" pe piciorul meu. Ii batea tata cu ciocanul, le punea vata cu spirt peste noapte, vata cu otet, a cumparat la un momendat calapod....Degeaba! Acum imi caut numai papuci din piele moale si sunt foarte atenta la intaritura aia de la spate sa nu fie prea rigida.

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Incearca sa pui niste crema de maini sau lapte demachiant. Vezi ce se intampla!

Pierderea de kilogramela negrutzele mortaleda usurinta in miscare!

"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."

Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

Cu crema de maini, pusa pe interior, se lasa. Eu asa am facut, dar erau din piele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

sau ii poti duce la cizmar, au niste instrumente pe care le pun in pantofi si acestia se mai lasa putin.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Mergi la cizmar sa ii puna pe calapod, cu siguranta problema se va rezolva.

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Citisem undeva ca daca ii pui la aburi (deasupra unui vas) si ii incalti dupa ce i-ai tinut putin deasupra, papucii iau forma piciorului. Sper ca materialul din care sunt facuti sa permita acest lucru.

tzontzo manager

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Cei din piele se lasa cu cit ii porti,eventual incearca cit suporti sa-i fortezi prin casa incaltata cu niste ciorapi flausati.Daca nu-s din piele atunci nu vad o solutie...Da-i de pomana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

In magazinele de incaltaminte (nu stiu daca in toate) se gaseste de obicei un tub (ca un spray) cu spuma pentru largirea papucului. Eu am folosit-o si este foarte buna: se aplica spuma deasupra locurilor care iti fac probleme si se lasa vre-o 15-20 de minute (ai instructiunile pe tub).

Acum, nu stiu sigur daca se poate folosi si la incaltamintea care nu e din piele (poti intreba vanzatoarele).
Eu de obicei am probleme in latime cu incaltamintea, si un tub din acela de spuma...ajunge pentru mai multe utilizari. Insa, era destul de scump - 150 000 parca. Depinde ce papuci ai, ca daca nu sunt din piele si au fost mai ieftini, nu se merita sa dai pe un spray cat ai dat pe papuci. MAi bine...cadorisesti pe cineva, vorba lu' dulcetica

Mergi la inceput