Calatorie Germania si Olanda...ma puteti sfatui?

Calatorie Germania si Olanda...ma puteti sfatui? | Autor: Catalina_Anca

Link direct la acest mesaj

Buna
Vom ajunge pe 17 martie in Dortmund. Vom sta 3 nopti - vrem sa vedem tirgul de la Hanovra - o zi, vrem sa ajungem si la Amsterdam - o zi. Cum ar fi mai bine, dupa parerea voastra, cu trenul sau cu masina inchiriata ? Ca si cost pentru doi adulti pare mai bine cu masina dar poate ar fi mai simplu cu trenul... Nu prea mi-e clar nici ce bilete de tren sa iau, de unde si cit m-ar costa.
Am reusit doar sa platim biletele de avion pina la Dortmund cu Wizzair
Va multumesc pentru orice lamuriri
Catalina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Buna Catalina,

Daca vrei costuri rezonabile, cred ca ar fi o idee calatoria cu trenul , inchirierea masinii sigur iti aduce costuri mai mari.Trenul te costa retur in jur de 35 de euro , Dortmund - Amsterdam dureaza 4 ore si 10 min. Sper ca te-am ajutat sa-ti faci o idee .

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina_Anca spune:

Multumesc, Dantje.
Mai caut cum e cu biletele de tren...Sper sa ma lamuresc azi, miine. Eu n-am gasit ca si costuri decit ceva pe la 80 euro de persoana pina la Amsterdam. Poate trebuie vreun pass, ceva, pentru doua-trei zile? Nu prea as vrea sa inchiriem masina (ar fi mai placut si pentru sotul meu, cred) dar daca nu stim cum sa ne descurcam cu trenurile...
Daca mai aveti sfaturi...
Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

http://reiseauskunft.bahn.de/bin/query.exe/dn?ld=212.55&seqnr=1&ident=fy.01629655.1173256697&OK#focus

ia trage un ochi aici , m-am uitat pe site-ul olandez si pretul e de 35,40 euro.Si aici e de 39 euro...pe aproape.
Bafta!

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Initial creeata de Catalina_Anca

Buna
Vom ajunge pe 17 martie in Dortmund. Vom sta 3 nopti - vrem sa vedem tirgul de la Hanovra - o zi, vrem sa ajungem si la Amsterdam - o zi. Cum ar fi mai bine, dupa parerea voastra, cu trenul sau cu masina inchiriata ? Ca si cost pentru doi adulti pare mai bine cu masina dar poate ar fi mai simplu cu trenul... Nu prea mi-e clar nici ce bilete de tren sa iau, de unde si cit m-ar costa.
Am reusit doar sa platim biletele de avion pina la Dortmund cu Wizzair
Va multumesc pentru orice lamuriri
Catalina

Deci daca ajungeti pe 17 martie, asta fiind intr-o sambata, cel mai ieftin ar fi sa calatoriti cu Schoenes- Wochenende Ticket. Este un bilet, cu care poti circula numai in weekend (fie sambata, fie duminica), si numai cu Regional-ele, adica un fel de trenuri personale. De la Dortmund la Hannover se fac 2 h 35 min. Iar pe acelasi bilet, care costa 35 de euro, pot circula pana la 5 persoane. Din cate stiu, dar nu sunt sigura daca e valabil pentru fiecare Land, poti circula cu biletul asta si cu mijloacele de transport din oras. Dar asta trebuie intrebat la gara, la informatii.

Biletul costa 35 de euro, daca il iei de la ghiseu si 33 de euro, de la automat.

La intoarcere va fi mai problematic, in sensul ca va va costa mai mult.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina_Anca spune:

Multumesc mult pentru idei..
Ne-am hotarit sa inchiriem masina - ne duce la 105 euro plus motorina pe trei zile. Revin cu o intrebare - unde e mai bine pentru shopping - in Dortmund, Hanovra sau Amsterdam ? Ma refer la jucarii...poate haine, pantofi sau electronice - game boy, etc mai ales pt copii
Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Pentru haine iti recomand Amsterdam iar pentru electronice Dortmund sau Hannover

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput