Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 10

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna dragele mele!
Intru foarte rar si atunci cand o fac, in primul rand citesc si de cele mai multe ori nu mai apuc sa scriu nimic.

Eu sunt bine.. cel putin asa cred.
Imi iesise glicemia foarte mare 187mg/dl si intrasem in sperieti sa nu ma "incurc" cu vreun diabet gestational dar am repetat-o de doua ori in locuri diferite si mi-a iesit bine: 85 si 76.
Cu kg am cam sarit calul...am luat deja 16.
Mi-am facut si niste analize: fierul (sideremia) a iesit la limita superioara si totusi hemoglobina si nr. de hematii sunt un pic cam mici. Eu nu inteleg ca stiam ca fierul ajuta la formarea hematiilor. Dar ma rog, o sa ma lamureasca medicul.
Creatinina serica iar nu mi-a iesit bine; e cam mica si am inteles ca in sarcina e normal sa fie mai mare decat normal in nici un caz mai mica.

Inca nu simt nici o miscare a micutelor. Noroc ca mai merg la eco unde vad ca se zbenguie intr-una.
Sunt foarte incantata ca am reusit in sfarsit sa raman insarcinata, dar foarte speriata de faptul ca din august voi deveni mamica pentru tot restul vietii mele. Mi-e frica ca nu o sa ma descurc, mi-e frica ca nu sunt suficient de pregatita pentru asta.
Caut carucioare pentru gemeni dar care se pot folosi de la 0 luni sa aiba si landou si sport si sa fie si de o calitate buna si nu gasesc, studiez problema "patutul" - sa fie din lemn sau din acela model tarc, nu gasesc nici unul care sa-mi placa, ce mai...ma gasesc eu insami schimbata, imi imaginez cum ma percep ceilalti.

Hai ca v-am innebunit! Scriu rar dar si cand ma apuc, nu ma mai pot opri!

Va pup, toate cele bune si Sarbatori Fericite, desi cred ca mai intru pana de Pasti!

lachi 20+ Karina Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

gab sanatate multa fetelor, poate reusiti sa va tratati acasa, sa nu stai cu ele prin spital. Ca e tare urat, te duci cu o boala si poti sa mai iei vreo 2-3 de pe acolo. Iti tin pumnii sa fie bine si sa va insanatositi repede.

Eliana ti-am admirat flacaii si mandra, niste frumosisi scumpi toti 3! Se vede treaba ca ai carutz solid, daca tine 3 copii. Oricum, peste 4-5 luni nu mai cred ca tine figura.

Levi, mamaana sa va traisca minunile! La cat mai multe lunisoare inainte si apoi sa contorizam ani, decenii... Sanatosi sa fiti cu totii Si eu pana dupa 1 an mai mult nu am dormit decat am dormit noaptea, dar are organismul asta al nostru o capacitate extraordinara de rezistenta cand e vorba de copii nostri.

tamyra sa stapaniti sanatosi masina si drumuri cat mai multe!

Monica cand m-ai sunat, eram la servici si mi s-a descarcat telefonul. Pana am ajuns acasa sa-l incarc, m-am luat cu altele si am uitat sa te sun inapoi. Apoi era tarziu si nu stiam cum dormi, nu am vrut sa te deranjez. Ma bucur ca ai reusit sa ajungi la calculator si sa ne spui ca sunteti bine. Sanatate multa si crestere usoara mai departe! E bine ca ai ajutor, lasa lumea sa te ajute acum cand ai nevoie, ca o sa ai tot timpul sa te ocupi numai tu de ei mai tarziu.

Lavinia felicitari pentru performantele flacaului! Voi sunteti bine, sanatosi acum?

Oana ma bucur ca esti alaturi de iubitul tau acum si ca s-au aranjat lucrurile cat de cat si cu ajutoarele la copii. Eu sa stii ca ii plimbam pe ai mei pe trotuar prin oras. E important sa iasa la aer, incearca si tu sa ii tii in carut pana in primul parc. Nu poti sa ajungi cu o masina pana in parc, daca e mai depare, sa va zbenguiti acolo in voie? In alta ordine de idei, ma bucur ca vine aparatul, ca mi-e dor sa va vad ce frumos cresteti. Mi-am pus si eu azi tel. de la RDS, daca in TM ai RDS, trimite pe PM numarul si stam la taclale cand poti .

Scuze daca am uitat pe cineva Va pup pe toate si cu siguranta o sa scriu mai des de acum, ca am net la servici si macar citesc acolo si acasa numai scriu meajul.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

quote:
Originally posted by lachione

Buna dragele mele!
Caut carucioare pentru gemeni dar care se pot folosi de la 0 luni sa aiba si landou si sport si sa fie si de o calitate buna si nu gasesc, studiez problema "patutul" - sa fie din lemn sau din acela model tarc, nu gasesc nici unul care sa-mi placa, ce mai...ma gasesc eu insami schimbata, imi imaginez cum ma percep ceilalti.

Hai ca v-am innebunit! Scriu rar dar si cand ma apuc, nu ma mai pot opri!

Va pup, toate cele bune si Sarbatori Fericite, desi cred ca mai intru pana de Pasti!

lachi 20+ Karina Iris

Servus cunostinta veche!
Felicitari!
Mare bucurie sa te gasesc aici!
Uite carucior,aici: www.mypram.de
Accepta plata din Romania ( transfer bancar, card...)
De gemeni este: HARTAN...... ZX1 '07...SI POTI SA ALEGI multe combinatii de culoari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanaoti spune:

Buna mamici de gemeni,
ma bucur ca va pot citi din nou.
am citit mesajele voastre din ultimele 2 saptamani si abia acum pot raspunde.
Am fost in Spania la Barcelona 1 saptamana si inca una in alta localitate cu o bursa, la cursuri. Totul a fost extraordinar. Profesorii care ne-au tinut cursuri deosebiti, f. buni cercetatori si ceea ce m-a impresionat f tare , f. modesti si altruisti. Biblioteci cu rafturi la care poti intra fara probleme, f multe locuri pentru studiu, reviste de ultima ora .....Of!
De asemenea multe locuri de joaca pentru copii, f bine protejate. Sisteme de educatie pentru copiii de cresa f bine dotate, cu triciclete, cu tot felul de jucarii si tobogane. Multe parcuri ingrijite si magazine de jucarii f mari si cu multe tipuri de jucarii. Evident ca erau scumpe, dar cele de firma mi s-au parut mai ieftine decat la noi. Nu am putut lua prea multe pentru ca nu am avut bani prea multi si am cumparat carti si aveam valiza plina de xerox-uri.

Copiii au stat cu bona si sotul meu care s-a descurcat f bine.
Mi-a fost un dor de ei nespus. Parca nu mai ajungeam acasa sa ii vad si sa ma joc cu ei.
Abia acum am vazut cat de mult pot creste si se pot maturiza in doua saptamani.
Sa va bucurati de tot ceea ce aveti bun si frumos cu voi si in voi!!!

Noapte buna tuturor,
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

Otilia bine ai revenit. Cred ca abia astepti sa recuperati timpul pierdut.

Laura ma bucur pentru schimbarile din viata ta, e important sa fii fericita si la job, asa esti mai relaxata si acasa. Felicitari pt numaratoare si pt fiecare cuvintel nou chiar daca nu e corect... la noi la moda e acum Haida, haida

Gab sanatate pustioaicelor, spe sa fie bine si sa puteti petrece sarbatorile in familie

am o problema cu Rares e a doua zi cand face- seara- febra 39.1... mi se pare mult... curge putin nasul, si maine il duc la doctor

http://www.dropshots.com/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869
http://community.webshots.com/user/oanna3

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Eliana "La Multi Ani!" asa, mai tirzior, si de la mine pt. tot familionul. Uau! Papa biberon de pe perna?? Ce flacai cumintei ai!

Eu nici nu mi-i pot imagina pe Andreiutzu scuipacios si flaminzoi sau pe Miss Falcutze stind macar un minut linistiti la masa. Ai mei papa mixt. Falcutze - sin si Baietzica - biberon si sin (cind are loc de sor-sa). Am mai incercat si cite un simultan, dar nu prea merge, ca se frichinesc mult, scapa sfircul din gura si pe urma sa te tii scandal!

Lavinia pe mine mindra ma face de risul cartierului. Noroc ca nu mai stam la bloc, ca ma trezeam cu sectoristul in prag la fiecare schimbat de scutec.

Luminita si Mamaana: la cit mai multe luni zgimboilor! Si la cit mai multe ore de somn mamicilor!

Laura Sa stii ca mi-am imaginat ca esti la job, de-aia nici nu am insistat. Sper ca macar saptaminal sa reusesc sa mai dau si eu pe forum, sa mai dau vesti.

Monica, mama pinguinilor Andrei si Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gab___ spune:

fetelor ce sa zic am cam dat-o-n bara nu am ajuns la spital dar luam antibiotice plus alte o gramada de medicamente cum ar fi: augmentin bis, panadol, ambroxol, biotisc baby, si natomer pe care nu l-am gasit. nu e destul stress cu asta imi mai tocesc creierii ai mei plus sotu din spania ca de acum incolo o sa vad eu ce urat va fi ca o sa raceasca mereu si ca va fi vai de capul meu si al gemenelor. ma temina pur si simplu.Sa dea Dumnezeu sa nu fie asa pt ca e prima data cand suntem bolnave si asta numai ca am vizitat o familie cu copil bolnav si dupa 3 zile s-au racit si ele, avem rosu in gat cam pronuntat.
pana acum au mai venit vecini raciti si am fost si noi din familie raciti si nu au luat boala deloc si acum cand am mers noi la altii au luat, cam ciudat ca nu pot sa inteleg fenomenu.
scuze ca v-am stresat cu problemele mele dar ma simt ca o mama denaturata!!!
aveti grija de voi si acum in prag de paste doresc ca inimile sa voastre sa simta puterea Luminii si sa fie pline de bucurie adevarata si fericire pura!!!
v-am pupacit

gab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Monica Imi pare bine ca mai scrii ceva despre voi. Am vazut pozele Sunt scumpi foc. Mai spune-ne despre voi... cum dorm? in acelasi patut? cum e la plimbare?

-dutele unde ati disparut?

nanaoti bine ai revenit!

gab_ multa sanatate

Despre noi ... am fost ieri la doctor, la revizia de o luna...
Bb-ii sunt bine, inca au icter... dar asteptam sa treaca...
Au luat in greutate bine:
- Andrei are 3200 g si 51 cm (a luat 1050 g si 7 cm)
- Mihai are 3500 g si 53 cm (a luat 950 g si 6 cm)

Mandra are rosu in gat.. din nou... Daca merge la gradinita trebuia sa ma astept la asta. E atat de pleostita... of... O sa treaca... dar ii dau o gramada de siropuri... antibiotic, nurofen, sirop pt. tuse... si cel mai grav, spray pt. nas... si ne luptam ca sa reusesc sa-i dau cate un fas in fiecare nara...

Al meu sot m-a anuntat ca dupa Paste, pt. vreo doua luni are o lucrare mare si o sa lipseasca destul de acasa... de dim. de la 9... pana... nu se stie cand seara 6, 7, 8... Ce ma fac io singura cu 3 copii
Sper sa nu mai raceasca mandra atat de des... poate deloc... Si atunci n-or sa fie probleme, ca o duce la gradinita cand pleaca si o aduc eu cand ma intorc cu bb-ii acasa din plimbari. Ramane de vazut ce si cum... O sa ma descurc... ce sa fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk_dobos spune:

Buna fetelor,

Am intrat in saptamana 36...de acum ma astept oricand...maine merg la medic sa ma vada, sa stie cum ma lasa de sarbatori...sper sa nu-mi faca vreo surpriza...in rest mai mult in patutz...oricum abia astept sa-i vad si sa-i tin in brate..

MadyEr, nu ai mai dat nici un semn...

Pupici tuturor
Raluca 36+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauracatu spune:

salutare fetelor

mai raportez si io din cand in cand ce e cu mine....

de azi intrai si io in saptamana 32, tre sa mai rezist macar pana la 36 cum zice nenea doctoru......ne-a vazut luni si ambii bebei au cam 1550 gr, un pic mai micuti decat trebe, da nu-i bai....ingramadeala mare in burtoi...foiala....dureri de ligamente, contractii tinute in frau cu pastile.....cam asta e la ordinea zilei
plus ca am mai racit si sambata, a fost o vantoasa urata si acuma stau cu ceaiuri, lamaie, oscilococcinum, etc....ma simt tare slabita, nu am chef de nimic.Si cand ma gandesc ca vine Pastele...ulala. De data asta cumparam tot!
gingivita incepe sa se simta, pe partea stanga nici nu prea pot manca, am acolo si o masea rupta, cre ca si de asta.....Voi ce faceati daca aveati gingiile umflate si dureroase?
io am cumparat o periuta mai moale, o apa de gura, cam atat.
hai ca ma plang prea tare....
in rest e ok.......sunt mai cuminte am rarit-o cu plimbareala, incerc sa stau mai mult in pat, si asa la cele 20 de kile in plus nu prea ma mai tin calcaiele sa mai urc si cobor etaje mai ales...
de lucruri pt bebe nu prea m-am ocupat ca mai sunt si spuerstitioasa, are listele tati....
Levi, Elyanne, aveti niste bebei superbi...
hai ca v-am pupacit

Laura32+ Cezar siVlad/Raresh

Mergi la inceput