Clubul nurorilor (75)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Nu ne-am luat, ca am facut jocuri 'indoor'. Mie mi-a convenit intr-un fel mai mult decat sa ma tarasca pe munte prin noroaie (pt ca si joi a plouat). Singurul dezavantaj a fost ca mi-am carat degeaba bocancii si alte chestii dupa mine (si n-au fost tocmai usoare). In rest, a fost bine, papica buna, chef de chef si rasfatz la maxim, ca hotelul avea SPA si eu n-am lipsit de acolo in nici una din seri.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

SPAaaaaaaa Vleau si iooooo
Ce hotel fu asta, cu asa rasfat?

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Hotel Belvedere din Predeal. Sauna, jacuzzi si fitness erau incluse pentru clienti. Masajul se platea, dar tot m-am dus intr-o seara si la masaj, a fost super bine. Mi-ar place sa imi pot face si acasa un program macar de 2 ori pe saptamana cate o ora jumate, doua la SPA, dar acasa prea ma iau cu altele...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

si noi furam joi, vineri si sambata la team building in Poiana
si fu taaare frumos
mai vreauuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

noi suntem in zona.

yasmin merci mult. si tu sa ai o sarcina usoara si un bb cum il visezi! cum te simti???

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

'Neatza!
Nico si mie mi-a placut, dar de vrut nu mai vreau prea curand, ca mi-a fost dor de sotzior.
Mamico te tine tare ocupata domnisoara ta, ca ne vizitezi din ce in ce mai rar .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

eu as mai vrea vreo 2, 3
face revederea mai "frumoasa"

Mergi la inceput

Si tu Nicofusesi la " construit"?!!Ma, ce sa zic, frumos din partea sefilor vostrii.
Mai fetelor, eu nu ma pot obisnui de loc cu ora asta: noaptea nu adorm; iar ziua imi pica ochii in gura. Si tre sa fac si curat cand ajung acasa, ca nu vreau sa ma prinda pastele cu toate alea aruncate prin casa. Aseara m-am apucat sa imi plantez Petunii si Flori de piatra in niste improvizatii de ghivece, ca trecea timpul si eu nu am apucat sa imi cump jardiniere. Cica le pot muta cand or avea 5 cm inaltime. sunt ca boii aia de le vand nu au scris pe plic cum trebuiesc plantate, si apoi cand am citit pe net am vazut ca trebuia pus doar cu un strat f subtire de pamant deasupra. Eu le-am pus un pic mai adanci ca am zis sa nu iasa din pamant in momentul cand or inflorii si or fi mai grele. Sper sa rasara

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Si eu tot cu curatenia ma ocup zilele astea. Cu schimbatul orei nici eu nu mi-am revenit, asa as mai dormi dimineata si dorm in papuci pana pregatesc si pap micul dejun, dar se pare ca am avut ceva spor la treburi si ma bucur ca-i ziua mai lunga, ca la spalat de geamuri trebuie lumina naturala.

Mergi la inceput

spalat de geamuri!!! Chinul vietii mele!
Ideea e ca noi stam la 5 si balconul este inchis si nu pot deschide decat 2 geamuri. Nu va zic cum arata geamurile alea de la praf, ploaie. Mi-am cump un mop din acela cu coada lunga si am incercat sa mai curat, dar nu ajung peste tot, si in plus mie frica de mor!! Am incercat sa ma aplec f putin peste balcon dar imi vine sa , asa ca a incercat sotul. Asta se tot intindea, eu tipam ca nebuna ca o sa pice ca Andreea ( va mai amintit de andreea mocanu de la noi de pe scara.e adev ca ea a sarit, nu a cazut, dar..).
In concluzie: unde am ajuns arata bine, curate, unde a ajuns sotul arata incaraiate ca de, mana de barbat ce sa ii ceri , iar unde nu am ajuns..e

briza_marii
poze

Mergi la inceput