Clubul nurorilor (75)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Yasmi faci un scorpion/sau o scorpioana ? Chiar aseara ma gandeam si eu cand o sa incepem si 'trebusoara' asta, ca mi-ar place un baietzel scorpion.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

aly, nu prea le am eu cu zodiile......nu prea conteaza la mine, sanatos sa fie si sa stea cuminte in burtik pana la 9 luni !!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

6s

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

Neatza!
E vineri fetelor, ne mai despart cateva ore de weekend, yupiii!

Yasmi normal ca iti doresti sa fie sanatos, si o sa fie, de ce nu.

Intrebare pentru cumparatoarele din Cora: ati patit vreodata sa gasiti pe bonul de casa un produs marcat pe care de fapt nu l-ati cumparat? Ca eu am patit chiar aseara...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata
aly am gasit de 2 ori marcat acelasi produs si am cumparat doar unul

Mergi la inceput

Nico nasol, oricum ar fi se pare ca trebuie verificat bonul la liniutza.

Am edit ca mi s-a aprins beculetzul si mi-am dat seama ce mister ascundea acel 'caserola plastic 10B' - erau ouale... ghici caserola ce ou e in ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Aly din pacate tipul care mi-a zis de castile alea - ca sunt la 200.000 - numai lucreaza acolo. Asa ca am intrebat un alt client de la o alta firma care foloseste casti la tel. Raspunsul a fost ca ei s-au uitat sa vada ce fel de tel au (Siemens) si au sunat la furnizor si au cump de acolo si castile. Vezi si tu ce tel ai si suna sa vezi ce iti spun. Imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult.
Fetelor weekend placut

briza_marii
poze

Mergi la inceput

OK, asta e, de la furnizor am gasit si eu, la 39 de euro... O sa supravietuiesc si fara ele.

Weekend placut, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

buna fetelor!
pe unde umblati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare...!
Cu vremea asta e cam slabutza activitatea pe aici,eu acum am intrat in casa si merg sa trag un pui de somn...offf,ce obosita sunt!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Fetelor, sunt si eu prin preajma... dar sunt cam ametita si fara chef. Am inceput un regim de dexintoxicare si nu mi-am baut cafelutza de dimineatza: efect dezastruos ca sunt ametita de dimineata, cred ca tensiunea mea e la pamant. Eu care ma laudam ca nu-s dependenta de cafea... Oare se poate cura de dexintoxicare cu o cafea mica?

Mergi la inceput