Clubul nurorilor (75)
Raspunsuri - Pagina 23

kitzy spune:
Noi anul acesta nu stiu cum facem cu concediul, sotul meu are facut planul de lucru pana in septembrie inclusiv. Poate reuseste sa ciupeasca in vara o sapt sa mergem undeva la munte ca n-am fost demult si daca tot mergem cu masina, ne oprim unde ne convine.Mi-e dor sa ma duc la Padis, n-am mai fost de un car de ani si poate incolo o sa mergem. Din tara nu plecam anul asta ca nu ne lasa buzunarul
Nu lasa pe maine ce poti face azi, ca poate maine nu mai trebuie facut!

marinar spune:
alina asa e, dar si in bulgaria, daca nu vrei super balamuc, sun t statiuni mai mici si linistite cu super preturi, gen 7 mii lei vechi o cafea, sau 10 mii o bere. si nu ff departe de granita...
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Alynutza spune:
Marina unde? Ca m-ar tenta si acolo o cazare la o vilutza, o camera stil garsoniera, ceva curatzel sa fie si cu baie proprie, in rest nu vreau luxul de pe lume. Dar mi-e frica sa merg la plezneala.

marinar spune:
alina o sa-l intreb pe sot pt ca un coleg al lui a fost anul trecut.
si eu abea astept sa merg la munte cu cortul... si o luasm si pe emmi

Alynutza spune:
Marina mersi mult. Poate aflii mai multe detalii referitoare la cazare (cum si-au rezervat, etc).
Frumos si la munte. Si noi asteptam sa se mai incalzeaca putin si o luam la picior, ca sotzul deja nu mai are rabdare. Inca din februarie-martie ma tot bate la cap ca nu plecam si noi undeva...

kitzy spune:
Aly,intr-adevar e frumos si la munte mai ales ca vine vara si nu te coci ca si la mare
Intr-un fel mi-ar placea cu cortul, dar totusi as avea nevoie de mai mult confort si tot o cabana ar fi mai la indemana pt mine.

marinar spune:
kitzy si noi mergem undeva la vila/hotel de obicei, dar in fiecare an mergem la munte cu cortul in gasca de 25-30 de pers cate 4 zile. anul asta nu cred ca stam atat pt ca o luam si pe emmi si acolo nu prea sunt conditii de facut baie, ad nu am unde sa incalzesc apa cum trebuie pt ea, si prea mult fara baitza nu o tinem.
offf, teoretic noi vrem multe, practic... nu stim cat timp vom avea, pt ca afacerile noastre merg cel mai bine vara si nu putem sa plecam tocmai cand iese banu'.

kitzy spune:
Marinaintr-adevar nu prea poti pleca cand sunt afacerile mai infloritoare
Si daca e sa mergi la munte, e de mers vara ca dupa-aia e tare schimbatoare vremea.Chiar nu stiu cum o sa facem si noi anul asta si sa ne sincronizam concediile.

Alynutza spune:
Marina poate va rupeti si voi o saptamana. Sau, daca puteti, in Tunisia, Egipt, Turcia se poate merge si in septembrie-octombrie.

Alynutza spune:
Neatza!
Iar v-ati dat disparute?