Clubul nurorilor (75)
Raspunsuri - Pagina 22

briza_marii spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
( Acum ma gandeam ca si tu lucrezi in audit, vezi sa ai grija de tine, sa nu ajungem sa citim de tine prin ziare, Doamne fereste )[/font=Comic Sans MS]
Hm, ce ce? Cum adica?
Oricum, eu lucrez in consultanta. fac doar audituri interne si merg la auditurile de certificare, sa imi sustin clinetii, sa le mai suflu dc se pierd

Si la noi au inceput sa se asfalteze strazile de printre blocuri. Cad ca sapt viiotare ajung si la noi pe strada
briza_marii
poze

Alynutza spune:
Hai mai, sa nu-mi zici ca n-ai auzit, ca vuiesc ziarele si radioul si tv-ul de cazul tipei care a murit de epuizare, era manager de audit la Ernest&Young... a ajuns la 40 de kg la 1,70 m...
In alta ordine de idei, ce ma sfatuiti sa aleg pentru o saptamana la mare: Bulgaria sau la noi? Si daca la noi, cam ce statiune mai merita? Mie imi placea Neptunul, dar n-am mai fost pe acolo de 11 ani...

briza_marii spune:
poate sa scrie in ziare ca m-am facut ca un elefant ca ajung seara acasa si mananc ca sparta.
ref la concediu, tu sti ca si eu sunt nehotarata unde sa mergem anul asta, asa ca nu te-as putea sfatui. noi vrem sa plecam acum de 1 la munte si desi mai sunt doar cateva zile tot nu ne-am hot .
Eu la noi la mare nu am fost in ultimul timp decat in Costinesti si in Mamaia. Costinestiul ramane la sufletul meu, dar este f aglomerat si erau momente cand nu mai gaseam loc pe plaja. In mamaia am stat in nord, deci nu pe langa satul de vacanta. a fost tare bine, ca nu era aglomerat de loc
briza_marii
poze

Alynutza spune:
Apoi se pare ca si noi suntem super nehotarati. Asta e, om trai si-om vedea. Poate pana la urma mergem la prietenii nostri, cazare moca, si daca mergem cu masina, din Constanta putem merge in orice statiune.

briza_marii spune:
Gand la gand Aly, draga. Acum 10 min si eu am ajuns la aceeasi concluzie: ne suim in masina, o luam spre munte, si...cu D-zeu inainte. unde ne-o place acolo ne oprim
briza_marii
poze

NicoletaB spune:
neata fetelor
o cafeluta, o vitamina?
caci eu cu astea supravietuiesc
sper sa nu sfarsesc ca saraca fata

kitzy spune:
Neata!
Eu servesc o cafelutza si iau si o vitamina daca tot te-ai oferit
Aly, eu ti-as sugera sa mergeti in concediu in Bulgaria pt ca preturile sunt cam ca si la noi, dar conditiile de acolo nu se pot compara cu ale noastre. Cu aceasi bani care i-ai da aici stai acolo bine merci si nu te inghesui cu toata lumea pe plaja si sunt convinsa ca si hotelurile arata mult mai bine k ale noastre.
Din ce-am auzit eu, la noi hotelurile sunt cam lasate in paragina si nu prea sunt ele renovate ca n-au bani si am auzit multe povesti si de baile din camere care aratau sub orice critica.
Acuma voi hotarati unde mergeti, dar eu as opta pt Bulgaria. E mult mai frumos si mai ingrijit acolo.
Nu lasa pe maine ce poti face azi, ca poate maine nu mai trebuie facut!

marinar spune:
neata
bai gagici lasati vitaminele ca tot chimicale sunt, bagati si voi o maslina, o sarma ca sa nu ajungeti pe la spitale.
alina si eu tot bulgaria zic: la ei 4 stele e si la super pret dar si super conditii. si cat mai e de la noi de la mare pana in bulgaria...
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Alynutza spune:
Neatza!
Nico mai las-o-ncolo de munca, ca nu-ti face nimeni statuie.
Kitzy, Marina aveti dreptate cu bulgarii, intr-adevar preturile la ei sunt mult mai mici, insa... tot nu reusim sa impacam si capra si varza. Adica si excursie de o saptamana in Bulgaria la plaja si excursie de o saptamana in Budapesta si Viena. Asa ca la mare o sa mergem la noi si vom cauta o garsoniera de inchiriat in Constanta (ca tot mergem cu masina si sper ca-i mai ieftin in Constanta decat in statiuni) si mergem la plaja unde vrem noi. Asta e. Avem prieteni de familie in Constanta care ne-ar caza cu drag, insa cum noi mergem ca sa ne aniversam casatoria, am vrea sa avem putina intimitate. Poate la bulgari ajungem la anul, cand vom face un singur concediu.

kitzy spune:
Noi anul acesta nu stiu cum facem cu concediul, sotul meu are facut planul de lucru pana in septembrie inclusiv. Poate reuseste sa ciupeasca in vara o sapt sa mergem undeva la munte ca n-am fost demult si daca tot mergem cu masina, ne oprim unde ne convine.Mi-e dor sa ma duc la Padis, n-am mai fost de un car de ani si poate incolo o sa mergem. Din tara nu plecam anul asta ca nu ne lasa buzunarul
Nu lasa pe maine ce poti face azi, ca poate maine nu mai trebuie facut!