Clubul nurorilor (75)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

multumesc pentru urari cami. dejate-ai saturat de scoala? si cand te gandesti ca vine si mihaitza din urma.......... sa ai grija de tine

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Marina sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos! Multa fericire alaturi de frumoasa ta familie! Ati avut o mica printzesita, sa va traiasca, sa ii dea DD sanatate si noroc in viata! Mi-a placut si tortuletzul la nebunie, arata bestial. (si sa stii ca si mamica, degeaba iti faceai tu probleme )

Cami mai vii si tu pe la noi . Succes micii scolarite, lasa ca nu mai e chiar asa mult pana la vacanta mare.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

MarinaLa multi ani! Sa ai parte numai de bucurii si de iubire in viata; sa fiti sanatosi si sa va intelegeti. Iar Emma sa va faca numai surprize frumoase si sa va incante viata. Te pup

briza_marii
poze
later edit O, Doamne, am uitat de tine Andreea. Mii de . La multi ani si tie, si multa santate. Si sa ii traiasca dintisorii bebelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

marinar sa dea DD sa fiti fericiti mereu si sa va bucurati alaturi de micuta voastra printesa
imi cer scuze andreea... andreea si la cat mai multi dintisori

Mergi la inceput

multumesc mult fetelor

Mergi la inceput

'Neatza!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

neata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Marina Sa-ti creasca printesa mare si sa te bucuri de ea.

Eu cam rar pe aici, dupa cum vedeti, dar acum nu ma pot abtine. Am facut si noi o achizitie. Am cumparat un VW passat negru azi. Sunt atat de fericita... Si peste vreo 2 saptamani intram in santier. Renovam apartamentul. Deja am dat comanda de mobila de bucatarie si pana gand e gata tb sa facem bucataria. Ne vom muta la parintii mei cat e santierul, dar am si acolo net, asa ca va mai tin la curent.
Multumesc de felicitari si urari.
noricile

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Andreea felicitari pentru s-o stapaniti sanatosi. Bafta multa si cu santierul, sa iasa cum vreti voi, fara nervi si fara intarzieri.

Mergi la inceput

andree merci de urare.

felicitari pt proaspata achizitie, sa va bucurati de ea si sa nu aveti parte de eveniente neplacute. si spor la renovat...stiu cum e, simti ca nu se mai termina cu mizeria dar si la sfarsit...e satisfactia mare!

Mergi la inceput