Aspirante optimiste >20 ani(65)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

BABY HARNICUTZO nu ne miscam de aici pana cand vii.
DC creeaza dependenta, nu vi se pare? nu poate sa treaca 10 min fara sa vad ce s.a mai intamplat in clan, doar ca eu scriu mai putin, dar la citit nu imi scapa nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns winter spune:

Buna fetelor!

RGE felicitari!

ANCA hai ca ma tin si eu poate ajung la odisee!

Baby ma apuc de speriat uratii

Eu azi dimineata aveam TB 36.5 -poate azi ovulez ca parca ma dor si ovarele
mai ales in dreapta.
Va si sa veniti cu vesti bune!!!

http://tt.lilypie.com/T1JPp2.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marig spune:

e adevarat-creaza dependenta.eu stau pe el de la 8 pina la 16..
din 5 in 5 min.verific...
ei,mai prindem si noi la curaj astfel....

le ajungem pe din urma..haideti....fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GABRIELUTA spune:

feteleee m-am intors!ma primiti
si pe mine la burtici?nici urma de urati pana azi dar nici alte simptome n-am ...gigei putin la sotiorul meu .Dar nu ma las.Daca nu e luna asta , luna viitoare trebuie sa vina si la noi barza asta ca doar e primavara pe bicicleta, pe matura numai sa vinaaa!FELICITARI ANCUTASI TUTUROR FETELOR ASPIRANTE CURAJ !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

BURTICOASELOR, ne mobilizam si noi si venim imediat! Daca nu luna asta, luna viitoare sigur venim!
Sa tineti bine, sa nu ne scapati!

http://tt.lilypie.com/aaDWp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

Fetelor eu cred ca mor de inima!
Ieri am avut cateva pete maronii, m-am deziluzionat.
spre seara m-am resemnat.
de azi dim nu am mai vazut nimic.iar mi-au crescut sperantele.
acum ma duc la baie iar vad o pata mai mare, dar nu rosie.
deci ma impusc.
cred ca usor usor ma invadeaza handicaatii aia de urati

"Viata aceasta s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care o speram, dar cat
timp suntem aici putem de asemenea sa dansam.Amintiti-va asta: nu ne mai
putem intoarce niciodata inapoi, acesta e singurul spectacol pe care il
jucam."

Mergi la inceput

BABY nu dispera si eu sunt morcovita

ca nici urati nu am nici burtica.
Trebuie sa fim tari

Mergi la inceput

andreutza suntem in aceeasi barca
trecem noi si de astea o sa vezivine
cand te astepti mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

DA fetelor uratii astia sunt tare nesuferiti, mereu se instaleaza cand te astepti mai putin, ca sa suferim mai mult cand apar. Dar sa fim otimiste si sa speram sa se intample cat mai rpd bb si sa nu ii mai vedem 9 luni.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

sa va spun reteta??...sincer nu am nici una....nu pot decat sa va povestesc cum s-a intamplat..in ianuarie am luptat alaturi de voi, am facut teste mi-am dorit mult bebe si ..negativ...in februarie chiar in perioada ovulatiei am avut ceva probleme la firma si nu ne-a mai ars de nimic, am uitat de ovulatie, de teste, de forum, de tot.....cu cateva zile inainte sa vina uratii ma durea burtica si eram in supermarchet ....la raionul de detergenti..si ma gandeam ce trebuie sa mai cumpar ca sa nu uit ceva si mi-am adus aminte de burtici ca ma doare si in mintea mea mi-am spus tre sa iau absorbante sa nu uit.....si cand am ajuns la raionul cu pricina am avut o reactie ciudata de care nu mi-am dat seama decat cand am ajuns acasa...nu am luat absorbante si mi-am spus in mintea meaeu nu mai cumpar dinastea..parca le uram"....si nu au venit uratii....teste imi ieseau numai negative..de abia la vreo saptamana de intarziere mi-a iesit putin pala a doua liniuta..fara alte simptome decat o scurgere maronie cam cat o lingurita cantitate care am inteles ca a fost implantarea oului in uter(sper ca nu am gresit denumirea)...asa ca fetelor nu uitati sa sperati, sa va bucurati de viata si rugati-va la Dumnezeu pentru ca numai El face minuni.......eu va "blestem" sa aveti parte de hohotele mele de plans de fericire cand am aflat ca sunt insarcinata..sa va ajute Dumnezeu...multa bafta ....si stai linistite toate vin la timpul lor...si cel mai important nu uitati sa va iubiti si sa puneti multa dragoste in ceea ce faceti..va pup si va tin pumnii

Mergi la inceput