Aspirante optimiste >20 ani(65)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebika spune:

va pup si eu
am ost la dr si mi-a zis sa iau duphaston din z 16 pana in z 25 trei luni consecutive
si asteptam
somn usor

http://tt.lilypie.com/fyjbp2.png
in asteptarea bb ului nostru!
-ADRIANA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Andreea nu stiu daca se face la micromedica, cand imi faceam eu, acum 1 an si jum, nu mai era in alta parte in oras. La spital imi recolta sange la et.5, la ginecologie (imi facea internare de o zi, dar nu stateam, de asta iti trebuie trimitere de la ginecolog); mergeam dimineata la 8,30-9 si pe la 13 primeam rezultatul. In oras, daca se face, nu cred sa-ti dea rez asa repede. iti tin pumnii sa fie bebe

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

'neata, fetelor!Am gasit ceva pe forum si m-am gandit sa va arat si voua...mie mi-a placut ff. mult. E cu dedicatie pentru Ziua Femeilor si Mamicilor - 8 MartieSper sa va placa si voua...!!

Pana cand Dumnezeu a creat femeia,El era deja in a sasea zi de lucru peste program.Un inger a aparut si a spus: " De ce iti ia asa de mult timp sa creezi asta? "
Si Dumnezeu a raspuns: " Ai vazut planul pentru ea?
Trebuie sa fie rezistenta la apa, dar nu din plastic,
Sa aiba peste 200 parti care sa se miste, toate care sa se poata inlocui, Si sa fie in stare sa functioneze cu diet coke si resturi de mancare,
Sa poata tine 4 copii deodata in brate,
Sa aiba un sarut cu care sa vindece de la un genunchi zgariat la o inima zdrobita, - si o sa faca totul doar cu 2 maini."
Ingerul a fost uimit de cereri. " Doar cu 2 maini?Nici o sansa. Si astea sunt cereri doar pentru modelul standard? E prea multa munca pentru o zi.
Asteapta pana maine sa termini. "" Dar nu o sa astept, " a protestat Dumnezeu." Sunt aproape sa termin aceasta creatie si e atat de aproape de inima mea.Deja se vindeca pe ea insasi cand e bolnava.Si poate lucra 18 ore pe zi. "
Ingerul s-a apropiat si a atins femeia.
" Dar ai facut-o asa de fina Doamne. "
" Ea este fina, " Domnul a fost de acord," Dar am facut-o si puternica.Nici nu ai idee ce poate indura sau realiza. "
"Va fi in stare sa gandeasca? " a intrebat ingerul.
Dumnezeu a raspuns:
" Nu numai ca va fi in stare sa gandeasca,va fi in stare sa rationeze si sa negocieze."
Apoi ingerul a observat ceva,A intins mana si a atins obrazul femei.
" Ups, se pare ca ai o scurgere in modelul asta.
Ti-am spus ca ai incercat sa pui prea mult in modelul asta. "
" Nu-I o scurgere, " Domnul l-a corectat." Asta-I o lacrima! "
" Pentru ce e lacrima? " a intrebat ingerul.
Domnul a raspuns:"Lacrima e felul ei de a-si exprima bucuria, tristetea, durerea, dezamagirea, dragostea,singuratatea, supararea si mandria ei. "
Ingerul a fost impresionat.
" Doamne, esti un geniu. Tu te-ai gandit la toate.
Femeia e cu adevarat uimitoare. "Si este!
Femeile au puteri care ii uimesc pe barbati.
Ele trec prin dificultati si ele poarta poveri,
Dar mentin fericirea, dragostea si bucuria.
Ele zambesc cand ar vrea sa tipe.
Canta cand ar vrea sa planga,
Plang cand sunt fericite
Si rad cand sunt nervoase.
Se lupta pentru lucrurile in care cred
Se impotrivesc nedreptatii
Nu accepta " nu " ca raspuns Cand cred ca exista o solutie mai buna Ele se lipsesc de bunuri ca familiile lor sa aiba deajuns. Ele merg la doctor cu un prieten speriat
Iubesc neconditionat
Plang cand copii lor au success Si se bucura cand prietenii lor primesc recompense
Sunt fericite cand aud de un nou nascut sau o nunta
Inima lor se frange cand un prieten moare
Ele jelesc la moartea unui membru din familie
Totusi sunt puternice cand crezi ca nu mai au nici o putere
Stiu ca o imbratisare si un sarut
Poate vindeca o inima franta
Femeile vin in orice forma, marime si culoare.
Ele vor conduce masini, vor zbura, vor merge,vor
alerga sau iti vor scrie tie un e-mail
Ca sa-ti arate cat de mult le pasa de tine.
Inima femeii este ceea ce tine lumea sa mearga.
Ele aduc bucurie, speranta si dragoste.
Au compasiune si idealuri. Dau suport moral familiei si prietenilor. Femeile au lucruri vitale sa spuna si totul sa daruiasca.

TOTUSI, DACA EXISTA O SLABICIUNE IN FEMEIE,
ACEASTA E CA ISI UITA VALOAREA.

S-aveti o zi superba ,cu multe satisfactii!!

http://tt.lilypie.com/ohRfp2.png
Un zambet nu costa nimic, dar pretuieste atat de mult
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

neata'
si eu m-am trezit acum si sunt cam cheauna de somn.
am dormit f bine si m-am trezit vesela azi.
TB la ora 7 era 37.00 deci oficial astept sa vina CM, azi e z15 DPO si z29 din 28 asa ca asteptam sa vina si la noi .
SA AVETI O ZI FRUMOASA SI O ZI LINISTITA!!!!!
LA SERVICI

VREAU UN IN 2007!
http://tt.lilypie.com/kAkep2.png
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

NEATA FETELE!!!!!!!!

TEOMARIA - super! Un cadou foarte frumos de 8 Martie.
BABY - stai linistita ca nu te las singura luna asta. In 3 zile apar si la mine!!!
Va si sa aveti o zi buna!

http://tt.lilypie.com/aaDWp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marig spune:

Bna dimineata fetelor!!!!
Sa aveti o zi splendida!!!!!
Teo,mi-a placut tare!!!
Bravo.

PENTRU VOI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

Neata fetitele!
abia am ajuns si eu la servici pe o ceata mare.Am venit cam stresata ca am condus masina sotului si tocmai a expirat casco si pe ceata asta orice e posibil.dar slava domnului am ajuns bine.
aseara a fost frumos la spectacol. au fost de fapt 2 spectacole, intai unul al tatrului din oras de la noi si apoi urma un recital horatiu malaiele. la asta nu am mai stat ca se facuse 8 si ceva si trebuia sa merg la croitoreasa.
cand am fost la baie la teatru mi-am vazut patat absorbantul si am zis gata, pana aici a fost, imi vine.chiar m-am resemnat,
numai ca dracia naibii nu a mai curs nimic si dim am vazut decat 2 pete maronii clar.. mi-am pus un tampon intern acum ca sa vad clar daca sunt maro sau rosii.
acum cand am ajuns la servici m-am gandit totusi sa ma duc sa-mi fac o analiza de sange si am inceput sa dau telefoane pe la clinicele din oras.
la una singura o proasta care parea f intrigata ca vreau sa fac test de sange mi-a spus ca se face dar se da rezultatul in 2 saptamani si costa 400.000..
laura mi-a zis ca se poate face in spital dar cu trimitere de la medicul ginecolog. pentru asta trebuie sa am timp sa merg la medic, apoi sa stau prin spital, ceea ce zilele astea chiar nu pot. maine e 8 martie, trebuie sa cumpar cadou pentru mame, maine am petrecere la servici, am multe alte chestii pe cap.
ce oras de rahat avem. offf, ce nervi am.
o sa mai sun mai tarziu la unul nou infiintat sa intreb.
imi pare rau ca va stresez de dimneata cu asta, dar nu am cu cine vb ca prietenelor mele nu le-am zis, pnetru ca nu are rost sa alertez atata lume.
poate pana la urma imi vine azi ca lumea si stiu o treaba. nici test de sarcina nu mi-am mai luat aseara, ca am zis ca imi iau de o grija.
mai vedem ce se mai intampla si azi.
o zi mai buna ca a mea va doresc, si inca o data scuze ca va stresez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata frumoaselor
Pe cine luam azi la odisee?????????

anca 4+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns winter spune:

Neata fetele!

Teomaria mi-a placut mult!

Andreutza tin pumnii sa fie bine!
Marig

Baby temp e ok. Un test???

Sa aveti o zi buna si usoara!

http://tt.lilypie.com/T1JPp2.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AleDutulescu spune:

fetele. neata!! la mine este ziua 3 de intarziere. m+am sculat cu un nod in gat si cu o durere surda de burta. TB a scazut asa ca ar putea sa ma invadeze uratii. de ce mai intarzie daca tot vor sa vina? sa vina si ei la timp, mama lor de urati.

nici nu stiu ce sa cred.

http://tt.lilypie.com/OSrbp2.png

Alexandra

Mergi la inceput