Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Iar cu temperatura m-am "linistit" in sensul ca se ia temperatura bazala dupa 5-6 ore de somn linistit inainte sa te dai jos din pat fara nici o miscare facuta inainte. Nici macar cea de scuturare a termometrului. Cum sa-mi fie mie relevanta temperatura daca eu pe noapte ma duc la baie de 3-4 ori? A, si nici daca dormi mai acitat nu e bine. Asa ca temperatura fix-pix .

Monica 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Eu am mai gasit calendarul ala pe undeva, poate chiar pe site-ul desprecopii.com si parca avea mai multe instructiuni. se introduce exact varsta pe care o ai in momentul conceptiei. eu de exemplu in februarie cand a fost conceptia aveam 34 ani. acum am 35 ani. dar in calendar am pus 34.

Tooth fairy 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Neata,

Am fost la eco, avem un samburel, 18.9mm, 5.2saptamani, si activitate cardiaca!
In poza se vad in sacul gestationar inca doua puncte, stie cineva ce ar putea fi?

http://new.photos.yahoo.com/bursuc_micut/

Shery 5+

Mergi la inceput

Aha, dar mai jos v-ati uitat? Ca apare tabelul si acolo e diferit fata de unde mi s-au cerut datele.

Monica 5+

Mergi la inceput

felicitari Sheritra! Cred ca a fost foarte emotionant sa il vedeti! 5.2 saptamani este varsta embrionului sau varsta sarcinii?
Abia astept sa vad si eu ceva!

Tooth fairy 6+

Mergi la inceput

Sheri, FELICITARI MAMICO! posesoare a unui "bursucel" in burtica ta. Habar nu am ce sunt punctele acelea. Si ii bate inimioara dejaaaa. Sa creasca mare si frumos si sanatos.

Astept mai spre seara si celelalte mamicute.

Monica 5+

Mergi la inceput

Moniland, m-am uitat mai jos dar habar n-am cum se calculeaza exact "lunar age"...

Tooth fairy 6+

Mergi la inceput

Este un link chinagold unde pui data nasterii si iti pune automat lunar age si tot baietel a iesit.

Tooth fairy 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

FELICITARI Sheritra! SA FIE SANATOS.
punctele , nu stiu; sigur nu sunt 2?

6+ si matei

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Am fost.Mi-am vazut mormolocul!!!!Are 12.5 mm.I-am vazut cum ii bate inimioara.Si are piciorusele formate.Statea cu ele in sus.Doamne ce emotionant a fost.Mi-au dat lacrimile.
Nu sunt 2,e numai unul.Analiza de la Rombel se pare ca nu corespunde cu valorile pe care le-am luat de pe net.E normala pentru varsta lui.Nu-mi pare rau ca nu sunt 2.Sunt foarte fericita doar cu unul.Sanatos sa fie!!!Are 5 saptamani mormolocul meu si cica sarcina are 7 saptamani.Dar dupa calculele mele eu am doar 6 saptamani si 1 zi.
Sunt foarte fericita!!!!Nu-mi vine sa cred!!!!!

http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel6+

Mergi la inceput