Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

danotino, al meu n-a vazut nimic, nici macar un punctulet, dar doctorul mi-a zis ca ecografiile nu sunt punctul lui forte. dr la care am fost e ginecolog nu e radiografist dar are atestat probabil. sper ca e el nepriceput la ecografii....

Tooth fairy 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

danotino, UM 29.01

Tooth fairy 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Eu beau la serviciu un pic de cafea (un sfert de ceasca) ca am citit ca nu trebuie abuzat de cafea. In week-end beau decofeinizata. Ciocolata mananca ca-mi place . Cu cola am lasat-o mai moale si ma concentrez pe bere fara alcool si apa. Sa nu ridic?! pai cine imi cara sacosele cu cumparaturi. Oare se exagereaza sau eu nu prea am grija de mine .

Monica 5+

Mergi la inceput

danotino, tocmai m-am intors de la restaurantul chinezesc unde m-am porcit un pic cu fetele. Acum trec din nou in pat ca-s mai lenesa . Bafta maine la examen.

Monica 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am revenit si eu! dupa ce am stat in pat pana akuma....
deci scurgerea aia e ca un fel de mucus, si o observ doar cand merg la toaleta pe hartie!! burtik ma mai doare, azi parca mai tare decat pana akuma!

EDIT : gata am fugit inapoi in patutz!
noapte buna va doresc!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

5 sapt +

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by alina.a

felicitari ancuta!eu abia acum am vazut,ma bucur enorm pentru tine si pentru voi toate.sa ai o sarcina usoara si o minune de bb!

alina 20+ cu bb Elisa

Alina multumesc ca nu m-ai uitat...deja ai 20 de saptamani ...te pup pe burtica

anca 5+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Fetelor, am o intrebare. Voi va mai luati temperatura? Cum? si Cand? Si bineinteles cat este?
Eu stiu ca in 1 trimestrul trebuie sa fie > 37. E adevarat?

Monica 5+

Mergi la inceput

Moni eu nu mi-am mai luat temp,dar stiu ca trebuie sa fie peste 37
Vedeti ca prima pagina am pus un link interesant,ultimul
anca 5+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Anca, temperatura bazala sau cea luata la axila?
Iar cu link-ul sunt usor derutata. Trebuie sa introduci anii impliniti sau anii pe care ii imlinesti anul acesta. Eu de ex. luna asta implinesc 32 ani, iar luna conceptiei este februarie. Am introdus 32 ani si imi apare o fetita, daca introduc 31 ani cati am avut impliniti in momentul conceperii imi apare un baietel. Asa ca pentru mine nu e foarte relevant. Sa vedem la voi

Monica 5+

Mergi la inceput

Moni de temp bazala vorbeam si cred ca se introduce la tine 31 ca in februarie aveai 31 ,deci baietel

anca 5+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput