Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 22
bb_yasmi spune:
moni, noi am avut o tentativa azi, dar mia fost frica!!!![]()
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
5 sapt +
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
tusferi spune:
Eu n-am curaj sa fac nimic pana nu se aseaza bebe bine acolo. In alta ordine de idei, sunt suparata rau. Tocmai am venit de la dr. Mi-a facut o ecografie si mi-a zis ca deocamdata nu se vede nimic si ca spera sa nu se fi oprit din evolutie
. Mi-a zis sa mai revin joia viitoare. Intre timp mi-a dat sa mai fac un Gravibinon (am mai facut unul sapt trecuta) si sa mai pun Utrogestan. Fify, daca nu ai mai facut Gravibinon, nu te speria ca nu este chiar asa de dureros. Adica nu doare imediat, doare mai tarziu. Avantajul este (cel putin la mine) ca daca ar fi dureros la injectare, tinand cont ca se injecteaza lent, n-as sta la injectie. 
Cred ca inebunesc pana joia viitoare 
Tooth fairy
6
bb_yasmi spune:
tusferi, dar daca cumva, doamne fereste ar fi oprita nu ar trebui sa sangerezi ??
stai linistita, trebuie sa fie bine!!
5 sapt +
Moniland spune:
tusferi dar simptome mai ai? Ca asa se zice ca dispar simptomele la o eventual aoprire din evolutie.
Eu cred ca nu avea un eco destul de performant. Fa tratamentul ca nu strica si du-te joi cu incredere ca trebuie sa fie bine. 
Monica
5+
tusferi spune:
Moniland, simptomele pe care le-am avut au fost junghiuletele in burtica si dureri mari de sani. Greturi deloc. Acum ma mai dor sanii dar nu asa tare iar junghiuletele in burtica, nu stiu inca, pt ca nu le aveam tot timpul...
bb_yasmi, nu am avut nici un fel de sangerare, nici macar o picatura. Nici maroniu, nimic. Si eu m-am gandit la asta, dar pe de alta parte, doctorul nu m-a intrebat nimic de sangerare...
Eu inca sunt increzatoare 
Tooth fairy
6
bb_yasmi spune:
si eu sunt cam speriata, akuma cand am fost la toaleta am vazut pe hartie un fel de mucus (ca la ovulatie aproape) care avea o usoara tenta galbuie, bejulie. ati auzit despre asa ceva?
5 sapt +
fify spune:
Fetelor, nu vafaceti griji.!!! Nu are sens momentan.O sarcina nu se poate opri din evolutie daca e tinuta sub tratament.Iar scurgerile sunt normale. Am inteles ca sunt pe etape:prima data pana la nu stiu ce luna sunt galbene sau galben -verzui, apoi maro sau bej,apoi rozalii.
Ma gandeam la gravibinon ca fac din 3 in 3 zile. Nu am decat 4 fiole de faut, dar....oare sunt ele asa de bune?Si de ce am iminenta de avort?Daca e pozitionata sarcina mai jos , oare asa se numeste" iminenta"?
Sex?Nici nu mai stiu cum arata. Mi-e frica sa incerc....si nici nu am chef de asa ceva. Ma gandesc ca " daca i-as face rau bebelului"?Iar pe dr nu l-am intrebat ca ....sunt putin amnezica
, adica i-am pus o mie de intrebari, dar ce-l durea pe sot mai tare ...am uitat.![]()
La-m intrebat de constipatie si mi-a spus ca pe langa fructe si legume pot baga si cate un supozitor cu glicerina.Mi-a interzis cofeina( cicolata calda, solida,cola,cafea).Sa nu pap foarte sarat , sa nu exagerz cu dulciurile. Sa nu beau alcool sau bauturi carbogazoase.Sa evit fasolea si mazarea ca baloneaza.Sa nu ridic nici macar o pana, sa nu imping,sa merg mult pe jos, sa nu alerg, sa nu sar.Cam atat!!![]()
Nu va mai panicati, mergeti la dr si puneti-i o mie de intrebari. La un moment dat se va amuza teribil .E normal...ca doar nu degeaba suntem prapastioase, nu?
6+
tusferi spune:
Eu stiu ca nu este interzis
in sarcina. De fapt asa am mai citit pe net. Cred ca si pe site-ul asta desprecopii.com este un articol pe tema asta si scrie ca e ok. Problema este ca mie acum mi-e frica pana nu sunt sigura ca s-a fixat sarcina si ca evolueaza normal.
Sper ca suntem panicoase degeaba si ca o sa radem mai tarziu de grijile astea exagerate.
Va pup 
Tooth fairy
6
darleena spune:
Fetele, nu mai fiti asa panicoase cu
ca nu dauneaza.
Cel mult vede si bb un chelios p-acolo, ca sa nu se simta singuratic 
Eu am o prietena care a prestat din greu in primele luni de sarcina si bb a fost linistit si voios.
Si eu de cand am aflat ca sunt
am mai
dar cam putin ca n-am avut starea emotionala necesara.
Pup burticile si distractie placuta, asa ca de sambata seara 
5 sapt
http://tickers.baby-gaga.com/p/car311pb_.png
http://photos.yahoo.com/alina2814
danotino spune:
buna seara!
yasmi nici eu nu am prestat. pana nu vad ca merge bine
si nu-mi spune dr ca e ok...nimic. mai ai dureri sau scurgeri?
fify, ma bucur ca l-ai vazut pe bebe si daca tii sub observatie va fi bine. abia astept sa ma duc si eu pe 15.
tusferi, am fost si eu saptamana asta la dr pt ca nu mai aveam rabdare(altul decat al meu, pt ca al meu era plecat) si dr-ul mi-a zis ca am o mica formatiune transonica care sugereaza o sarcina incipienta si a fost cam rezervat...eu sper ca pe 15 cand ma duc sa se vada. si chiar n-a vazut nimic? nici un punctulet? poate e prost ecograful...ma rog sa fim bine. cand a fost UM?
moniland, ai cam dormit azi nu? ce bine. eu sunt obosita fleasca si maine am si un examen.
va pup pe toate si va doresc o noapte frumoasa.
danotino
5+