Mamici de iulie-august 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

doamne fetelor va ador jur...!e ca cu nurofen luati durerea cu mana pe cuvantul meu ( comparatie stupida dar ..foarte adevarata)igg am pozitiv nu am nici o valoare langa iar igm negativ:)Acum am 23 de saptamani ( le fac sapt asta) si nu am apukt sa imi fac analizele dekt acum de curand bine k au ieshit ok!gine kre ma tine in evidentza e cam idioata iar eu sunt un pic Toma necredinciosul nu prea cred in ce zice o singura persoana...in fine sunt in cautari de o alta gine numai k imi este mai greu nu sunt in ro si nici nu m.am lovit de asha ceva sa shtiu unde ma duc ce sa fac cum stau treburile cu legile cu nebunie totala!Plus k italienii sunt pe dinafara rau de tot...Oricum mercic mult de raspunsuri :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Anya

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by mamii

doamne fetelor kt ma puteti linishti....rubeola am facut si eu dar rubeo igg mi.a ieshit pozitiv iar igm negativ din kte m.am documentat igm arata fatul adik k nu este in pericol dar vroiam sa mai aud de la cineva cva:) din gura unui roman....

mamii, din ce vad eu aici cred ca e totul in regula! Nu-ti fa griji, si bucura-te de BB!

Nici eu n-am imunitate la tozo si trebuie sa repet analizele! Si exact de cand sunt insarcinata si-au luat ai mei o pisica asa de dragalasa, iar eu nu ma pot apropia de ea! Si parca e facut, de fiecare data cand mergem in vizita, numai la mine trage, asa-mi da tarcoale de parca numai pe mine m-a asteptat!

Lia S19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Sunt absolut in culmea fericirii!!!!!Baiatul meu a inceput sa joace fotbal in burtik! Il simt f clar cum loveste cand pun mana. Cat am asteptat momentele astea!!!!!!! Deja l-am sunat pe tati sa il anunt si abia asteapta sa vina sa il simta si el!

19+ David Gabriel

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

jadi, acum am inteles. e ok

ilenutza, colul peste 30 mm este considerat normal. nu toata lumea are colul lung. sunt din bucuresti, mi-am intrebat doctorul cum e colul de 32 si a zis ca e ok. pana nu am dureri eu ma gandesc ca nu am de ce sa ma ingrijorez. oricum, si sarcina trecuta am avut colul mititel, si mama a facut 2 copii cu colul mic...

Aylin, 16+

Mergi la inceput

Lia poti sa te joci linistita cu pisica. Eu am avut pisica si cand am fost mica, la ai mei, si acum la noua casa, chiar insarcinata fiind. Am dat-o din lipsa de spatiu si sa reusesc sa scot tot parul de prin covor pana vine Matei. Si am toxo negativ! sa ai o igiena foarte stricta, adica dupa ce te joci cu ea sa te speli foarte bine pe maine. Toxo poti sa iei si de pe verdeata pe lanaga care a facut o pisica kk si nu a fost bine spalata. Nu poti sa stai langa tufa de marar din gradina omului sa o pazesti sa nu treaca pisica pe acolo, nu?

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

Eu am inceput sa il simt pe bebe imediat dupa ce am facut a 2 a ecografie acum 3 saptamani :) nushu ce face acolo dar cred k fotbal e putin spus.ma pocneshte intr.una uneori ma gandesc knd doarme oare??dak stau prea mult intr.o pozitie pac incepe si ma loveshte ieri l.a simtit si tati prima oara sanatos asha ...a dat 3-4 shuturi in acelashi loc in decurs de 20 de secunde unu ddupa altul :D e asha dragalash:d deabea ashtept s il vad iar la eco :d miercuri am programare:D off:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beldicuta spune:

buna fetelor
aveti ceva activitate, acum am reusit sa recuperez ce ati scris
am fost si eu aseara la medic, am facut eco si suntem bine, bebicu e ok, creste si se dezvolta in limite
insa trebuie sa fac si alte analize: TT, toxo si altele din aceeasi categ, dar mai am o problema nu stiu unde anume sa ma duc sa le fac
poate ma ajutati cu info unde ati facut voi aceste analize si cam cat au costat

beldicuta 14+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by brazuca25

Sunt absolut in culmea fericirii!!!!!Baiatul meu a inceput sa joace fotbal in burtik! Il simt f clar cum loveste cand pun mana. Cat am asteptat momentele astea!!!!!!! Deja l-am sunat pe tati sa il anunt si abia asteapta sa vina sa il simta si el!

19+ David Gabriel

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor e clar eu locuiesc in tara vampirilor. Mi-au mai luat iar o eprubeta de sange azi la control. I-am zis moasei de varicela si ca mi-a zis asistenta sa stau linistita ca nu e nimic de facut si s-a enervat ca nu mi-au luat sange sa-mi verifice anticorpii. Deci a decis sa-mi ia ea azi desi e tarziu, insa pt a stii pe viitor. A zis ca daca nu mi-a aparut pana acum nici nu mai apare. I-am zis ca nici fiu-miu nu a luat si cand a auzit a zis ca probabil fetita nu avea varicela...

Vestea buna e ca sunt imuna la rubeola (care e mult mai periculoasa), n-am sifilis si nici sida. Adica asa mi-a zis cand mi-a citit analizele la sange. In plus am ascultat inimioara bebelului cu un aparat si mi-a zis ca totul e perfect.

Ma duc sa citesc din urma ca tare mult ati mai scris.

Luna 17 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput