Mamici de iulie-august 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Gata am masurat:102 cm la burtik....si cam 114 la fund!!!!!!!!!De-aia arat ca o balena!

19+ David Gabriel

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Io beau cafea decofeinizata cu lapte, o fac mai concentrata la filtru si e delicioasa!

Jadi, merci de raspunsuri.

Aylin din ce oras esti?Nu vreau sa te ingrijorez dar in spital era o fata cu colul ca al tau si trebuia sa stea numai in pat.Si cerclajul se face pana in 21-22 de sapt ( cel putin asa am citit), poate ar fi bine sa mai vb cu dr. tau .Uite si Jadi a facut cerclaj la 3 cm si ceva.El in mod normal ar trebui sa aiba 4 cm.

Pe mine ma durea burta si aveam contractii, adik mi se intarea burta.Asa cum a simtit Lucia.Initial am pus-o pe seama oboselii, ca eram acasa cu Victor si faceam efort.

Ile 20 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

nikole pup fata cuminte!eu daca nu as bea cafea dimineata tensiunea mea ar fi in colaps.si asa cateodata o am seara 7 cu 4....
e fratele meu pe la mine,a venit din italia si am primit 2 salopete care imi vin tare bine si cu care gata,o scot sarcina asta la capat!
le felicit pe fetele care au venit de la eco cu vesti bune.

alina 20+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Fetele, hai ca m-ati facut curioasa si m-am masurat si eu:
=96 la piept - mi s-au marit sanii super mult
=97 la burta
=104 la solduri - io am aripioare si cu ele o sa mor

Am gasit o carte superexceptionala.Daca o aveam la primul copil ma scutea de multe surprize.Se numeste "Supermami, ghid complet pentru mamicile moderne", aparuta la Paralela 45.Este absolut bestiala.Scrisa pe un ton ironic si simpatic si cu toate astea ffff realista.

Sa va citez ceva ref. la concediul cu copilul ( ca se vb. de plecat la mare cu copilul.Io una l-as lasa la mama si as fugi mancand pamantul fara el in concediu.Ceea ce am si facut )

Citez: "AVERTISMENT:Exista un lucru pe care trebuie sa ti-l bagi bine la cap, inainte de a lua in considerare ideea ca pleci in vacanta cu bebelusul tau:TU NU PLECI IN VACANTA.Tu nu faci altceva decat sa supravietuiesti o vreme in alt loc decat acasa"

Fetele care mai au copii cred ca stiu despre ce este vorba!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taedi spune:

Ioana75 sper sa nu ma ia vantul.Eu mereu am fost slabuta,am 162 cm inaltime si la inceputul lui noiembrie aveam 48 kg.
Toata lumea se mira de mine ca numai burta e de mine si in rest nu se vede ca as pune kg in alta parte.Aveam in talie 62 iar acum 90,mie mi se pare ca sunt o .

edith18+ si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Simooo, te invidiem in cel mai bun sens al cuvintului "invidie". Si sa stii ca sint si eu pe lista. De fapt ne bucuram foarte mult pentru tine si ne dorim sa mergem cu tine.
tizo, valeu, vezi prin ziare la anunturi ca se gasesc camioane imediat.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

un camion cum doreste 'mneaei nu gasesti pe toate drumur'le...

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">20+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ile, si eu am lasat copilul la mama si am fugit in concediu, tocmai ca se chema "concediu". Si cind am mai dat o fuga la munte aici aproape, am chemat socri sa stea cu copilul. Asa ca eu te inteleg, dar sint mamici care nu se pot desparti de copii.
Nu e deloc de gluma cu dimensiuni sub 2 cm ale colului, Si Anto e in aceeasi situatie. Sa stai in pat si sa te ridici doar ca sa mergi la baie (poate gasesti pe cineva sa-ti aduca mincarea la pat). Si in nici un caz nu ai voie sa-l ridici pe Victor in brate.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Simo cand spunem ca te invidiem suntem sincere si nu te invidiam in sensul rau! Asa ca nu te supara .

Ilenutza eu am facut la 34 de cm pentru ca aveam colul deschis nu ca era prea scurt, nu o speria pe Aylin orice col peste 30 de cm e considerat normal.
Eu una m-am dus cu primul copil in concediu pe premisa ca se distreaza si chiar s-a distrat chiar daca nu avea nici macar 1 an! Ne-am chinuit dar am supravietzuit!

Deni & Vlad & bb2

Mergi la inceput

Ioana, stiu ca e serioasa treaba!l-am trimis pe V de sapt. trecuta la mama, ca sa pot sa ma internez pt cerclaj.In weekend o sa il aducem pe inapoi acasa si O sa stea mama cu noi, asta e!

Stiu ca sunt si unele mame care nu se pot desparti de bbii lor.Io una nu sunt sadomasochista!

Pupice!

Mergi la inceput