Mamici de iulie-august 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 29
Ioana75 spune:
Si acum restul mesajelor:
Chriszta, iti trimit eu 2 carnete de gravida daca vrei
. Sint inutile, serios ... nu te stresa deloc pe tema asta.
tizo, bafta azi la dr! Eu ii iau doar flori.
jeni, sper ca ti-a trecut capul
.
Lavinia
.
nicoleta, e buna si o promisiune ca o sa se straduiasca mai mult. Sa nu-l lasi sa te duca cu zaharelul, intreaba-l ce plan are sa-si gaseasca job mai bun
.
pepi, bafta cu amnio! Mi-e mi-a iesit 1/50 la bitest, dar il ignor, nu vreau sa fac amnio.
Azi dimineata mi-a dat si mie bb 2 picioare in burta, cadou
. Am definitivat ieri si lista cu nume de fetitza, i-am pasat-o sotului, cica are nevoie de 2 zile de gindire
. In topul meu sint Smaranda si Ruxandra, dar la fel au fost si la primul copil, si nu au trecut de cenzura.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
kitty_nic spune:
LA MULTI ANI, DOAMNELOR! SA FITI FERICITE, NOROCOASE SI IUBITE!
oanaT
LA MULTI ANI! MULTA SANATATE SI TOT CE-TI DORESTI! 

Mami Cristina si
Daria Ioana
Poze
Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.
pepi spune:
Ioana 75 nu-mi pare rau ca am facut amnio,mai ales ca conditiile au fost super si toata lumea draguta si medici si asistente.Prefer sa stiu cu siguranta decat sa ma perpelesc 5 luni de zile de-acu inainte.
Ghinetz si eu am facut tot la Titan la dr Predoi,poti sa-mi spui in cat timp ai luat rezultatul si daca scria si sexul copilui in rezultat?
pepi
18+
brazuca25 spune:
Nu stiu daca e adevarat ca poftele noastre vin de la poftele lui bb, dar fi-miu de azi dimineata imi cere BERE!!
O sa trebuiasca sa ii zic lui tati sa imi ia una fara alcool sa bea baiatu sa se linisteasca!![]()
19+
David Gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
Samurai-lady spune:
Daca suntem la subiectul POFTE:eu azi n-am mai rezistat si mi-am comandat o pizza.Si,uitasem ca maine ma duc la control si o sa trag la
cantar
.DAR,bunaaaaaa a fost pizza,yummmmmmmmi
.
Samurai-lady
18 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
jadi spune:
La multi ani tuturor fetelor de ziua femeii!
Simo cantecelul ala este preferatul meu cand eram mica innebuneam lumea cantand
.
Pepi totul va fi bine!
La Multi Ani OanaT!
Eu deja am primit cadouri frumoase si vom merge si la bodega sa sarbatorim, plateste sefu'! Dar cel mai frumos cadou a venit de la baiatul meu care m-a pupat si m-a iubit dis de dimineata! Poate la anul o sa si imi cante
.
Deni &
Vlad & Tudor
Irinusha spune:
La multi ani mamicilor!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

OanaT