Mamici de iulie-august 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Andicu, cu placere ! Cred ca iti vor placea, pentru ca, din cate am vazut, ti se potrivesc foarte bine. E drept ca sunt scumpe tare, dar eu m-am lamurit cu celelalte pe care le-am vazut pana acum Eu nu sunt genul care cheltuieste banii nechibzuit, sunt calculata, nu zgarcita, dar daca am dat 240 ron pe 2 pantaloni si inca ma laud cu asta iti dai seama ce mult mi-au placut

Cred ca experienta lui Jadi si a altor mamici in privinta mobilei este foarte buna si ar trebui luata in consideratie. Chiar n-are rost sa aruncam banii aiurea pe lemne daca se poate si altfel.

Si eu ma sperii de cat de mult pot manca, mai ales dupa 10 seara si mai ales fainoase si dulciuri. Nu stiu cat o sa ma fac dar nu conteaza, noi sa fim sanatoase. Mai mult ma enerveaza ca am descoperit niste celulita pe fund si eu n-aveam deloc . Ce crema anticelulitica putem folosi acum?

Carla, 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Pentru fetele interesate de Belt,de kestia aia de care va spuneam eu aku vro 5 paginutze.Vedeti de merge paginutza asta.E in japoneza,dar sper ca pozele se vad.

http://item.rakuten.co.jp/chantilly-babychild/729275/

Samurai-lady 18 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

mamici!

E ziua ta, mamico,
In dar ti-am adus inima
si crede-ma, mamico,
Un dar mai frumos nu se putea

Am vrut sa-ti culeg o floare,
Un mic ghiocel frumos,
Dar pana la urma moare
Si cui e de folos?

E ziua ta, mamico,
In dar ti-am adus inima
si crede-ma, mamico,

Am vrut sa-ti culeg stelute,
sa-ti fac un frumos colier,
Dar cine nu stie oare
Ca in zori stelutele pier?

E ziua ta, mamico,
In dar ti-am adus inima
si crede-ma, mamico,

Am vrut sa-ti culeg o raza
De soare, sa-ti prind in par,
Dar tu stralucesti mai tare
De dragoste si dor.

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Luna1

Simo nu prea mananci mult. Si eu tot 50 kg am. Dar sunt micuta de statura. (1,60).

Luna 17 sapt+ Cosmin

Astea erau fara mesele principale. Un fel de snak intre mese

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Buna dimineata fetelor, ma reintorc dupa o lunga absenta motivata de mutarea din vechiul apartament! insa aici inca nu am net cum trebuie drept pentru care voi mai suferi de "hipo-forumism" timp de cca. 5 zile. Si sunt sigura ca voi mai avea de recuperat cel putin 2 capitole, caci din urma am vreo 4 de citit! nu se poate sa 'esiste' si un rezumat?

Ca tot azi e 8 MARTIE:

La multi ani tuturor mamicilor!!! si tuturor viitoarelor mamici!

va pupicesc! si cand ma reintorc pe baricade asa cum trebuie va aduc si vesti! despre bebe, cum despre cine? pana atunci va doresc la toate si la toti (mamici si burtici, bebici si tatici) multa fericire!

pup, bye-bye!
karligutza, sapt.23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

LA MULTI ANI mamicutelor si viitoare mamici

18 saptamani

Mergi la inceput

Fetele sa va uitati la generale, "De ziua ta mamico". Va avertizez ca e lacrimogen ca si cel cu mamicile de ian-feb.

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

La multi ani fetelor!!! Suntem cele mai implinite femei de pe pamant. Ce avem in burtici este cel mai frumos cadou pentru o femeie de 8 martie. Apropo suntem si cele mai frumoaSE femei - nu glumesc- radiem bucuria noastra si in jurul nostru eclipsam tot!!

Va pup dulce , ma duc spre servici si mai intru acolo pe forum...

sorina 19+

Mergi la inceput

Ioana te astept cu lapticul

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

LA MULTI ANI tuturor femeilor frumoase si fericite!sa aveti o zi perfecta!
ieri sotul meu imi canta cantecelul pus de tine simo si i-a promis ca peste 3 ani o va invata pe elisa sa mi-l cante...am plans de bucurie toata ziua/in sfarsit simt ca b8 martie e si pt mine,ca sunt mamica!
eu va doresc din inima sa va distrati pe cinste azi,sa va bucurati de primavara,nu stiu cum e in tara dar in arad e soare acum si ff frumos.

alina 20+ cu bb Elisa

Mergi la inceput