Ciocolata

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Eu nu sunt asa turbata dupa dulciuri, dar zilele trecute am zis ca o iau razna. Au cumparat colegii de serviciu pt. 1 martie un tort atat de bun (de ciocolata, inclusiv glazura) incat l-am visat noaptea. Urmarea...a 2-a zi m-am dus si mi-am cumparat amandine...the next best thing (asa ma gandeam eu). Nu va zic de la ce cofetarie ca e boala curata...

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Si eu sunt dependenta de ciocolata, nu oricare, dar tot dependenta se cheama.
Imi place la nebunie Milka cu lapte (mai nou MJoy) si atat. Imi placea Poiana cu cafea dar nu se mai fabrica
Daca nu mananc portia de ciocolata sunt depresiva!!!

Eli cu Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Cand eram mica ii spuneam mamei ca eu as manca supa de ciocolata, friptura de ciocolata si desert tot ciocolata.
Acum nu mai e chiar asa, dar tot topita sunt dupa o cioco buna (am devenit mai selectiva) si prajiturile cu cioco sunt preferatele mele. Si cred ca meseria preferata ar fi degustator de cioco intr-o fabrica din Belgia...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

Ma intreb daca dependenta asta de ciocolata nu se invata de mic, adica e o deprindere, pentru ca asta ni se da cand sutem mici, sau pentru ca mama, tata, etc mananca si ei.

Mie nu imi place ciocolata
Nu inteleg de ce
Nu imi displace in totalitate, mai mananc vreun cubulet din an in paste, dar atat.

Daca imi dai un mar sau o ciocolata, iau marul

Mai am vreo sansa?

Mergi la inceput