Cui i s-a spus initial gresit sexul BB-ului?

Sunt curioasa daca se intampla mai des sa se confunde fetitele cu baieteii sau invers... Voi ati trecut prin asa ceva, sa vi se spuna initial ca BB are un sex si apoi sa aflati ca e taman pe dos?
14+ cu
maricel in burtica
Raspunsuri

liadorian spune:
quote:
Initial creeata de witchy_witch
Sunt curioasa daca se intampla mai des sa se confunde fetitele cu baieteii sau invers... Voi ati trecut prin asa ceva, sa vi se spuna initial ca BB are un sex si apoi sa aflati ca e taman pe dos?14+ cu
maricel in burtica
Unei prietene de familie i s-a intamplat ! Pana la ultima ecografie, inainte de nastere, i-au spus ca BB e Tudor, si cand colo s-a nascut o Miruna! Saraca femeie, ametita de dureri si de efort, a crezut ca vor sa-i schimbe copilul in spital! Noroc ca nu mai avea energie sa faca scandal...
Lia

Gabbriela spune:
prietena mea cea mai buna a patit asa... la primul eco cand au putut citi sexul au zis baiat si tot baiat au zis pana in momentul nasteri. A nascut o fetita de 2 kg si 800 g sanatoasa si frumoasa, care avea totul albastru de la haine la camera... medici au zis ... "ne pare rau, dar se vedea baiat" tipa sa lesine pe masa cand i-au aratat ca e fata nu baiat.
noroc ca era singura in sala de nasteri la acea ora, altfel credea si ea ca au schimbat bb la nastere
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Florentina Roman spune:
Mie mi s-a intamplat!
Am crezut ca voi face o fata, dar a iesit baietel! Noroc ca hainutele, lenjeria de pat si ce mai luasem eu erau pe culori "neutre":majoritatea galbene, vernil,etc!
Sunt curioasa acum ce iese, ca mi-au zis ca voi mai avea un baiat...28+ si Tudor(5.07.2002)

brazuca25 spune:
Mie mi-au spus baiat la 12 sapt, la 16 sapt deja era incert pt ca statea cu cordonul intre picioare...asa ca acum stau si astept sa vad ce surprize ma mai asteapta. Sper sa nu se razgandeasca, totusi.
19+ David Gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

danat spune:
Si mie mi s-a intamplat, la ecografia de 5 luni!!! dr Iosup mi-a zis ca am fetitza (dupa ce la alte echo dinainte dr-itza Chitescu imi spusese ca am baiat) Ba chiar dr Iosup mi-a scos poza la echograf cu labiile fetitzei
"Fetitza" mea se numeste acum Radu-Stefan!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

liadorian spune:
Tocmai din cauza confuziilor astea care se pot face la o sarcina asa de mica noi nu ne-am grabit sa aflam sexul bebelusului. Stiu ca la morfofetala sunt foarte multi medici care se lauda ca ar sti si ar vedea cum stau lucrurile. Nu spun ca nu-i asa, dar e si o doza mare de hazadr in "ghicitorile" astea pentru ca multe din caracterele sexuale abia se definitiveaza... In fine. Poate ca si jocul asta de-a ghicitul are farmecul lui, mai sporeste din emotiile sarcini...
Lia S19

olguttza spune:
mie, la prima morfo-fetala, cand aveam 12 sapt. jumate, mi s-a spus ca ar fi baiat in proportie de 60%. dupa aia, o luna jumate s-a chinuit dr. sa confirme ce spusese initial, dar n-a putut din cauza pozitiei pe care o lua bb la fiecare eco: cu fundu-n jos si cu cordonu intre picioare. de-abia la 17 sapt. s-a putut vedea clar, zice-se (), ca e fetita. acu om vedea ce iese...
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">20+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...

chiquitita spune:
Si mie mi-au zis la 15 saptamani ca e baiat, apoi la 20 saptamani si la 26 de saptamani au zis ca e fata. Sper sa ramana asa!26+
Luiza

Ioana75 spune:
Primul copil a fost fetita de la eco de 12s si asa e si in ziua de azi, la 1 an jumatate. Acum sint insarcinata si la 13s la Chitescu era baiat, la 14s la Pop fetita. Eu cred ca e fetita, voi afla sigur la sfirsitul lui iulie
.
Editez ca sa mentionez ca nu am intrebat nici un doctor despre sex, si nici nu m-au intrebat daca vreau sa aflu sau nu - pur si simplu si-au dat cu parerea.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

IULIABRAILA spune:
eu de la 14 apt pina la 20 am stiut ca este baiat, ca asa s-a vazut, de la 20 sapt la 24 mi s-a spus ca este fetita, iar de la 24 ca este baietel.
am si un DVD de confirmare.
pina la urma sint curioasa....ce va fi....
IULIA 26+
cu bebe FLORIN MARIO