Haideti sa facem ceva !!!!Petitie Online !!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Adevarul e ca ma doare capul....tu le stii pe ale tale ...yo incerc sa-ti explic ca Ro nu mai este in sec 16 si ideea ( ca vrei tu sa nu ) este ca mama si copilu trebuie integrati si pusi pe picioare...si nicidecum ceea ce vrei tu si mina de oameni ce vor sa adopte. succes ...yo te las in pace cu petitia ta cu tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Guestus, asta este, nu intelegem si pace..
Alessia, n-o sa mearga nika decat cu acel stiu la mana ...poate doar sa le aliem cu Unicef-ul, care sa ceara cu noi asta, dar in rest..orice petitie v-a fi grabnic uitata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Guestus: bye-bye! ocupa-te de altceva!

Amalia, Roxana, incercam sa creem si petitia ... cum sa facem sa ne aliem cu Unicef?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Uite aici....ca tot vorbiti de unicef... ..poate va ajuta cu ceva

The Convention on the Rights of the Child, which guides UNICEF’s work, clearly states that every child has the right to know and be cared for by his or her own parents, whenever possible.

www.unicef.org

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Uite aici....ca tot vorbiti de unicef... ..poate va ajuta cu ceva

The Convention on the Rights of the Child, which guides UNICEF#8217;s work, clearly states that every child has the right to know and be cared for by his or her own parents, whenever possible.

www.unicef.org

si nu stiu cine a zis ca n-ar fi asa ?!
Oricum, vad ca lui Guestus ii arde de bascalie.
Sau chiar nu pricepe, saracul.

Cred ca mai bine va concentrati pe clarificarea respectivei petitii si ignore la mesajele offtopic.
Unicef chiar poate fi un punct de sprijin:

quote:
The Convention on the Rights of the Child sets out the rights that must be realized for children to develop their full potential, free from hunger and want, neglect and abuse. It reflects a new vision of the child. Children are neither the property of their parents nor are they helpless objects of charity. They are human beings and are the subject of their own rights.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

guestus ..te rog eu frumos ..hai sa nu ne mai contrazicem aiurea ...ne batem in argumente ...si nu ajugem nicaieri ...tu o ti pe a ta si buna ...decat adoptat mai bine mort sau abanodat ca daca traieste va fi adoptat pe bani ....noi pe a noastra ..sa traiasca si ce o fi o fi ...ti-am explicat la cum arata in sec asta proiectul NU SE PUNE IN DISCUTIE ADOPTIA ( eu nu vad asta ..daca vede cineva sa imi spuna ca poate is batua in cap ...desi nu ar fi exclus cu Dezbracatu'pe cap )...si daca mama se intoarce sau tatal dovedeste ca e tatal si il ia acasa ..welcome ...daca nu ce vrei sa ii omori??

noi avem argumentele noastre tu pe ale tale ...e normal de asta s-a inventat votul ..pro si contra ....e democratie ..esti de acord votezi ptr ..nu vrei votezi impotriva ...ne vom replica mereu unu altuia ..uite la ce spune Unicef-ul acolo eu iti spun acum incaodata ce spune statul roman :

ARTICOLUL 6
1. Statele parti recunosc dreptul la viata al fiecarui copil.
2. Statele parti vor face tot ce le sta in putinta pentru a asigura supravietuirea si dezvoltarea copilului.
Legea nr. 18/1990 pentru ratificarea Conventiei cu privire la drepturile copilului(publicata in Monitorul Oficial nr. 314 din 13 iunie 2001)

Parerea ta e clara ...ESTI IMPOTRIVA .....mai bine copilul mort sau abanodnat pe oricune sau taxe mai mari ptr mama si copil ...am inteles-o si o respectam ..acum te rog sa ne intelegi si tu parearea noasta ...directa si personala ...daca vrei iti deschid sub speparat la ZZ si ne duelam acolo in paragrafe si in opinii ...poate citeste Angelina si te adopta

Mergi la inceput

daniela ...eu am facut un mail ...in care am pus toate sursele de informare gasite si cele furnizate de voi ..inclusiv petitia ...am gasit cateva e-mail-uri de la Unicef ,ziare ,televiziu , etc etc etc ..cand avem petitia si va incepe sa fie semnata ...voi trimite mailul tuturor de pe adresa de yahoo pe care am creat-o special ptr asta ...o sa bag in mail ca dorim ajutor si ptr studiul de caz de care vb Roxana....

Eu zic asa ..pana duminica seara ...avem timp suficient de rumegat macar proiectul ..si afisarea lui pe paginutza web ...si duminica seara sau luni sa facem petitia si sa o mediatizam ...

va rog fetelor sa va spune-ti parerea despre proiectul nr 2....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirachi spune:

BUCHAREST

Field Office
Mail address
UNICEF */
48A, Blvd. Primaverii 011975 Bucharest 1 Romania

Visitors' address
Same as above

Telephone
Country code

40

City code
21

201.7872

201.7873

201.7874

201.7875

201.7876

Facsimile
231.5255

Email
bucharest@unicef.org
_
aceasta este adresa unicef romania

UITAREA ESTE ULTIMUL LEAC PENTRU LUCRURILE PE CARE LE-AI PIERDUT

NU LASA SOTIA SINGURA LA NECAZURI,CA NU INTOTDEAUNA O GASESTI SINGURA SI LA BUCURII

NEPASAREA ESTE CEL MAI MARE HANDICAP

Mergi la inceput

mirachi....sarut mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Amalia, maine vom discuta pe tema petitiei online!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Mergi la inceput