Haideti sa facem ceva !!!!Petitie Online !!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Sunteti formidabile ..abia astept diseara dupa ce se culca Dezbracatu terorist sa dau mailul pe colo colo ..

gabi K ...iti mai aduci aminte numele ei/lui?? sau unde a aparut?? ca as lua legatura cu el/ea cu cat mai multi oameni influienti de partea noastra cu atat mai bine ....sarut mana de informatie

miki68..iti trimit eu acum de pe adresa babyklapperomania@yahoo.com ..link-ul si instructiunile de semnare ..ti-as fi dat PM dar nu ai activata optiunea ..

scuze ca azi nu prea am avut prea mult timp ..dar e o vreme superbaaaaaa afara si Dezbrcatu' profita de ea ..numai ca tre sa stau dupa el ca face striptis si una doua e gol in curte

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu'(02.03.05) si Spiderman (16.01.98)

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicalin spune:

este foarte laudabila initiativa ta si sper sa dea roadenici eu nu sunt de acord cu abandonarea copiilorsi chiar nu le inteleg pe aceste femei.ma uit la copiii mei pe care ii iubesc ca pe ochii din cap si ma gandesc ca daca ar patii ceva as inebunii,iar ele ii arunca la gunoi,ii lasa in spitale.prea usor ii abandoneaza,nu e drept.nu stiu ce sa zic si cu ajutoarele banesti,stiu cazuri de parinti care de abia asteapta sa ia alocatiile copiilor,ajutoarele social etc ca sa faca ei stiu ce cu banii ca doar nu-si ingrijesc copiii.saracia bat-o vina!de fapt mame care-si abandoneaza copiii sunt de toate felurile:de la tara ,studente etcele n-au auzit de protectie?unde le-o fii capu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Initiativa!

Vreau si eu sa semnez dar nu stiu cum...Intru acolo pe sait dar nu vad unde sa semnez

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Mamica de 2 zuze in dreapta sus pe site iti apare sign the petition si dai click

Am semnat si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Am gasit ,multumesc frumos
Semnat si dat mai departe.

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

107 voturi pana acum.Wow! Cum pot vedea cine a mai votat in afara de primii 10?Vreau sa vad daca lighioanele mele au votat toti .

.............................
Noi:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/
http://community.webshots.com/user/nickysweet4u

Mergi la inceput

Fetelor

LauraN ..ti-am dat mail-ul ...din pacate numai autorul ( danielac) poate vedea toate semnaturile ..noi ca utilizatori putem vedea doar ultimele 10 voturi si comentariile ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Nu-i nimik .E ok .

.............................
Noi:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/
http://community.webshots.com/user/nickysweet4u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Se poate vedea cine a semnat. Dati click in dreapta sus pe "view signatures", apoi pe pagina urmatoare pe "view only the signatures" si apar toate persoanele care au semnat

Alessia pai cum de uitai io sa iti trimit tocmai tie?

Mergi la inceput

Adseana ...na ca ma luminasi ..muream si nu gaseam ...deci cand apesi pe view signatures ..apoi el va lasa sa vedeti comentariile ..apoi apasati pe view only the signatures si va aparea listutza ...

ruxandra_sb...sarut mana ptr sesizare ...am vazut-o de dimineata ,dar uitat sa iti scriu ..merci ..o sa fac modificarile

Mergi la inceput