Copilasi de mai-iunie 2004 (83)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani, Irinel! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta! Te imbratisam strans-strans!

Nicoleta, iti multumesc ca ti-ai amintit de noi. Sa o iau pe rand: cu job-ul nu s-a intamplat nimic, inca astept raspunsul. Sotul meu a semnat contractul definitiv, deci zarurile au fost aruncate. Darius e f bine, vesel si energic, incapatanat si mamos, cand plin de draci, cand lipicios nevoie mare...important e ca e sanatos. Nu am mai scris de mult timp, desi va citesc zilnic. Am avut mereu probleme pe la serv, de tot felul, si acasa la fel, adica mama a iesit la pensie la limita de varsta si are o pensie mizerabila, sora-mea se pare ca a facut hernie pt ca dupa operatia de ulcer a facut eforturi cu nemiluita, soacra-mea s-a operat luna trecuta de varice si facuse puroi la una dintre taieturi...nici nu mai stiu ce s-a mai intamplat. Am avut perioade f proaste, dar am gasit mereu resurse si o farama de optimism. De-aia nu am mai scris, ca as fi scris numai despre probleme.

Vanessa, La multi ani! din toata inima!

Laureta, lasa nervul deoparte si ignor-o, stiu ca e f greu, dar nu cred ca ai ce face. Si mie imi vine cateodata sa-l iau de mot rau de tot pe Darius, mai ales cand e incapatant si recalcitrant, sa zic asa. Dar, de obicei ma abtin. Rabdare, rabdare, rabdare...

Crisstinuta, parca l-ai descris pe sotul meu, ma apucau nervii numai cand citeam. Si Lau tot asa face, ma suna de un milion de ori sa vada ce facem, daca a mancat, dormit, care sunt banalitati, pana la a-mi da indicatii de genul "sa-l tii de mana", "sa nu fuga in fata masinii", "nu mai umblati noapte pe strazi" cand ceasul nu e decat 18,30-19 si alte exemple, pot sa scriu 3 pagini fara sa ma repet. Altor mamici li se pare fermecator un tata care se preocupa de copil, dar, ca orice exces, e deranjant deseori.

Laurina, pupici lui Mihnea! Ce mai face bubita?

Acris, ce frumos canta Amalia! Eu zic sa nu te impacientezi pana nu consulti un medic bun, asa toti suntem doctori si ne pricepem al naibii de bine la diagnostice inspaimantatoare.

Lili, super mesajul! Tot nimic la orizont?

Eu maine dupa-amiaza ies cu cateva colege in oras, n-o sa stam f mult, dar sper sa ne distram bine.

Distractie placuta tuturor! Sa fiti iubite si fericite, mamici dragi!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani Irinel!

Irinusha, ca de obicei, noi suntem bine, crestem mari. In special Teo.
Intrebai ce papa: sanul este baza, am inceput diversificarea, insa fara prea mare succes.
Eu ma lupt cu kg. E tare greu...

Ti-am admirat si eu burtica! Creste!

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Berta Aoleo! Mama, da s-a spart conducta cu probleme la tine? Of, ce sa-i faci, asa e cand se aduna. Important e ca ai reusit sa le faci fata. Distractie placuta maine.

E hai ca m-am dumirit si eu. Maime este 8.
Da la munca tot vin ca nu am terminat revista . Si cand te gandesti ca trebuia sa fie gata ieri .

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

LA MULTI ANI IRINEL

FETELOR DRAGI LA MULTI ANI CU OCAZIA FEMEI (8 MARTIE)VA TRIMIT NISTE

La noi mai nimic nou, iar trebuie sa luam antibiotice si sa stam in casa, am fost la doctor si a auzit schimbari in bronhit.eu nu mai am putere, ce ciudat ca nu mai tuseste, sper sa ia antibioticul daca nu il va lua in vaccin si nu as vrea asta. Este dulce chiar foarte dulce dar si asa nu vrea. Vom vedea maine. In rest totul este bine.Hai sa va ai povestesc ceva, ieri eu am mai lenevit in pat, iar in acest timp Julia sia facut peeling cu unt, a fost murdara pe toata fata si maini, in plus un perete, vedeti de mica are grija de infatisare

Lili- asteptam cu nerabdare ca bb sa fie in sfarsit intre noi.

Laureta- si eu am chef sa o iau pe Julia si sai dau o mama de bataie dar asa o voi speria ai mult si mie frica sa nu se sperie, din pacate trebuie sa ne tinem nervi si sa incercam prin vorba sa explicam ce e bine si ce este rau, ce sa facem asta este.

Irinusha- lasa ca ii va trece si va manca, sti ce fac eu, daca nu vrea nui dau pana nu cere singura, ca sa nu fie flamanda ii dau iaurt DANONE si alte de genul acesta, cand va fi flamand singur va cere.

Bertha, Cristina- pe voi va apuca nervi ca nva suna asa des, iar eu ma roc sa ma sune macar de 2-3 ori pe zi.

http://wk250.tripod.com/w2/untitled.html

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Fete dragi,

va doresc din toata inima:

LA MULTI ANI!!!! SA VA FIE INIMA PLINA DE BUCURIE!

P.S. din pacate,eu am intrat intr-un alt ritm de viata,care nu imi mai permite sa intru prea des pe Internet,dar ma gandesc la voi cu drag ....
Nu am avut timp sa citesc din urma dar am vazut ca ieri a fost ziua lui Irinel!

Irinel-iti doresc din tot sufletul TOT CE E MAI BUN PE LUME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

PENTRU TOATE MAMICILE DIN LUME

LA MULTI ANNI!

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

LA MULTI ANI DE 8 MARTIE !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

LA MULTI ANI!!!FETELOR sa aveti numai bucurii si tot ce va doriti!!! din partea Mihnunitei mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani de 8 martie!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
Pe ultima suta de metri: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">"Ingerasi de mai"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

La multi ani mamicilor!!

va invitam aici:

momente de iubire

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput