Copilasi de mai-iunie 2004 (83)
Raspunsuri - Pagina 12

tnicoleta spune:
Buna fetele,
Cris Sa nu te sperii dupa operatie daca i se va schimba vocea Amaliei.
Diana Tin pumnii sa reusesti cu dieta. Desi nu stiu de unde mai vei sa dai jos.
Berta Si Bia are puzzel-uri si ii place sa se joace mult cu ele, chiar daca la face cu ochii inchisi. Zici ca nu scapi de David cu mixerul? Pai eu nu scap de Bia cand fac mancare. Vrea ea sa taie, sa puna pe foc, sa sparga ouale etc. Am ajuns sa fac mancare cand e plecata, altfel o termin peste 3 zile cu ea langa mine.
Noi am avut un we plin. Eu am facut pomana pentru mama (sambata s-au implinit 20 de ani de cand e la ingeras, asa ii spun Biei despre ea). Am fost si cu ea la cimintir de unde nu mai vroia sa plece. Apoi am avut un sarbatorit. Alex a implinit 2 ani si s-a lasat cu petrecere. Duminica au plecat toti la tara eu am ramas sa fac mancare. A stat Bia afara toata ziua si a adormit in masina la intoarcere.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

bertha spune:
Hai sa va povestesc repede ce a mai facut Dariusoi. Vineri am cumparat o smantana si o paine. Am ajuns acasa, m-am schimbat, cand sa scot smantana din plasa, ia-o de unde nu-i! Imi venea sa-mi dau pumni, "ia uite, mai, ce proasta sunt, o lasai la magazin". Am plecat cu el la plimbare si, pt ca ma cunsc f bine vanzatoarele (ne cunosc, mai precis), am indraznit sa intru sa spun patania. Tipa zice "s-a schimbat tura, veniti luni, ca parca o auzi ceva pe colega de o smantana". Eu, moarta de rusine, lasati, nu-i nicio problema. Acasa, deschid seara dulap unde umblu mai rar si gasesc smantana!
Sa-l omor, nu alta! Vorba vine, ca eram intre ras si plans de rusine. L-am intrebat de ce a bagat-o acolo si mi-a zis ca "asa a vrut el"
Alta: azi, intr-o discutie, l-am intrebat la ce biserica vrea sa mergem de Paste. Raspunsul: "unde-mi da popa sa pap".
Acris, tocmai am primit si noi trimitere la orl pt aceeasi problema, adica o tendinta de inflamare a polipilor. Pt ca nu a racit f des, incercam sa amanam operatia. Oricum, sa nu te ingrijorezi, e chiar o operatie simpla. Nepotul meu a facut-o la 5 ani si a 2-a zi nu a mai avut nimic.
Astept sa ajungem si noi in Buc, sa vedem ce vor spune dr de acolo.
Cum va fi anestezia? Cu un spray in gat, ca pe vremea noastra sau totala ?(in Craiova se poarta, nu stiu de ce).
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze

pd spune:
Hop si eu pe la voi, in gasca piticilor cu polipi. De fapt nu mai suntem in gasca pentru ca joia trecuta am fost si i-am scos. Operatia in sine a durat 10 minute, cu anestezie totala si dupa operatie a mai durat 10-15 minute pana s-a trezit.Si au mai tinut-o inca vreo 10 minute la postoperator ca sa se asigure ca nu e nicio problema. A fost totul in regula, n-a plans, n-a varsat, ba chiar le spunea celorlalti copii mai mari din salon sa nu mai planga. Acum nu mai sforaie noaptea, nici nu o aud cand respira si respira cu gura inchisa, de unde pana acum nu respira aproape deloc pe nas. A fost operata la Budimex, cu endoscopul. Ne-am dus dimineata la 7,30, pe la 9 au luat-o la operatie si la 11 am plecat acasa. Trebuie sa mai mergem peste 10 zile la control.
Tinem pumnii piticilor care trebuie operati sa mearga si la ei totul bine.
La multi ani Nally! (cu mare intarziere si scuzele de rigoare)
La multi ani Lauraa! (pentru 21.03 - in avans ca nu stiu cand mai apuc sa scriu pe aici)
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Craciun 2006 si altele
Vacanta Antalya

acris spune:
Buna,
Paloma, nici nu sti cat mai linistit cu relatarea ta. E mai simplu decat credeam. Merci de informatie !
Sa sti ca si eu visez la clipa cand o voi vedea pe Amalia ca respira cu gura inchisa. A ajuns sa fie f. agitata in somn din cauza respiratiei proaste.
Sanatate multa Cristinei.
Bertha, operatia de polipi o sa o fac la Sp.Gr.Alexandrescu, cu anestezie totala. La Targoviste nu se face nici un fel de anestezie, de aceea am hotarat sa mergem in Bucuresti. E mai greu pt noi, mai ales pt .Amalia cu transportul pt ca ii este cam rau in masina, dar asta este...Totul e spre binele ei.
Pup!

Bebe Beca spune:
Dragele mele... ma plang si eu... Aseara, dupa o vizita la psihoterapeut am decis sa ne separam... Pana la 1 iunie, termen la care trebuie sa hotaram ce facem mai departe. Separarea a fost chiar recomandata de psiho, dupa ce i-am spus ca Rebeca deja este afectata de tensiunile dintre noi, Andrei proiectandu-ma pe mine in ea si de aici altfel de atitudine fata de copil. Sper sa fie bine... Este destul de greu, pentru ca trebuie sa facem lucruri pe care le fac oamenii despartiti. Adica program de vizitare, lipsa de contact... Nu stiu cum o sa fie, acum sunt amortita si speriata. Dar sper sa fie bine...
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Irinusha spune:
Salutare mamicute dragalase!
Ioana, imi pare nespus de rau! Mai ales la o familie asa de reusita! Am si eu o prietena, care a trecut prin asa ceva si cel mai mult copilul a suferit ... dar sper ca voi stiti mai bine cum sa va comportati sa nu o faceti pe Rebeca sa sufere in plus. Eu tin totusi pumnii sa luati o hotarare buna ptr. familiuta voastra ... sper ca despartirea asta va arata cat de mult va iubiti! Succes!
Cris, tinem pumnii ca Amy sa treaca bine prin operatie! Hai ca nu-i asa de rea dupa spusele fetelor! Pupici dulci!
Pot sa te intreb la ce doctorita ai fost?
N-am stiut ca atati copilasi au probleme cu polipii ... wow! Bine ca se rezolva usor!
Vad ca ai nostri sunt pe aceeasi unda, iubitori de puzzle si gatit :)
V-am mai spus ca al meu e innebunit de mai mult timp de puzzle (acum insa face o pauza, probabil ca s-a plictisit ... o sa-i treaca, dupa cum il stiu). Noi am ajuns la 64 (cica 5 ani - eu zic ca e exagerat) ... acum o luna i-a luat Boby unul cu 100 bucati. Chiar i-am sarit in cap ca exagereaza ... insa el a avut dreptate, l-a facut fara probleme, doar ca are bucati de puzzle mari, tot asa de mari ca si cele cu mai putine bucati, de aceea n-a fost greu. Si am observat ca se uita la poza, il face dupa forme si culori ... mai tarziu il face din memorie.
La gatit tot asa: i-am deschis pofta cand m-a ajutat de Craciun la fursecuri. La macinici a vrut iar si i-am dat sa se joace cu putina coca ... si acum la ai mei am facut un tiramisu si n-am scapat de el. A tinut cu mine mixerul, a insiropat el fursecurile, etc. ... si tare mandru era! Dar la mancarica nu vrea sa ma ajute, n-are interes ... il fac cofetar ;) Si de mancat nici atat ... el doar le ceeaza. :)
La München a fost super!!! Am chefuit pana noaptea tarziu ... Cris a fost in centrul atentie si un mare bandit, a profitat din plin. Oaspetii au fost fosta sefa a lui Boby cu sotul (si prienteni buni cu ai mei) ... si - cred ca v-am mai povestit - ea-i bolnava de cancer. Se pare ca nu mai dureaza mult ... ne pare tare rau, ca-i un om tare bun si vesel. Si acum, cu stiinta ca in curand se duce, e de un optimism de invidiat. N-au copii, dar ei ii plac, asa ca a profitat Cris din plin ... copiii simt ca sunt placuti. Le-au luat ai mei o camera de hotel (ei sunt acum la Nürnberg si n-ar fi putut sta mult altfel) si am lungit-o si pe duminica. Speram sa nu fie ultima oara ...
Si cam atat, aici s-a facut iar iarna, dar cica nu tine mult ... sper! Plec la cumparaturi, trebuie sa luam ceva ptr. nasa lui Cris ... ne pregatim deja :)
Va pupic si va doresc o saptamana buna! Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

anacami spune:
Buna!
Irinusha,in astfel de momente apreciezi cat valoreaza sanatatea!Imi pare rau pt. prietena ta!Prietena mea din cartier (v-am spus de o mamica cu o fetita de aceeasi varsta cu ai nostri) se pare ca este acum f. bine.A avut cancer la ovare, de anul trecut toate analizele i-au iesit bine.Ea urmeaza un regim alimentare f. strict, alcatuit mai mult din sucuri de legume si fructe presate la rece,nici gand de storcator-toata ziua ii este "mancata" de aceasta treaba,noroc ca are o fetita cuminte si intelegatoare..A fost acum saptamani si in Brazilia la un centru care trateaza cu succes tot felul de boli.Este foarte optimista,ceea ce este f. bine. Am cunoscut si persoane care aflandu-se pe "ultima suta de metri" au devenit f. irascibile, intr-un fel invidioase pe cei considerati "sanatosi". Poate in viitor se va gasi un leac si pt. aceasta boala necrutatoare...
Bravo pt. Cris, este un baietel de nadejde . Si Sebi mai da "o mana de ajutor" in bucatarie, dar numai la bunica...
Acris,multa sanatate Amaliei; lasa ca o sa treaca repede si o sa scape de chinul pe care il indura acum (cu cat va trece timpul va fi mai greu daca nu se trateaza..).
Paloma,pupici micii curajoase!sa nu mai aveti probleme!
Ioana, nu stiu ce sa iti spun. Este dureros ce se intampla cu voi,pareti o familie reusita si frumoasa! Nu imi pot imagina ce fel de probleme aveti, poate daca va separati o perioada -fara sa divortati- ati putea vedea mai "clar" ce se intampla si daca chiar nu mai aveti vreo sansa impreuna!Cred ca eu nu as putea trece peste "tradare" (sa aflu de o alta femeie...),in rest o perioada de lamurire as accepta!Din pacate stiu ca aveti probleme de ceva timp,daca chiar nu va mai vedeti impreuna pe viitor poate este mai bine despartiti.In acest caz sper sa iti revii cat mai repede, esti o persoana frumoasa si desteapta,cu siguranta iti vei putea reconstrui o alta viata..
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Bebe Beca spune:
Pai o sa ne separam, pentru inceput... Nu este vorba de tradare..., cred ca datorita faptului ca lucram impreuna si suntem impreuna mereu, s-a stricat tot...
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004

anacami spune:
Ioana,in cazul asta eu sper sa ramaneti impreuna.Daca va dati seama care este problema-si nu este una de nerezolvat, poate faceti ceva in sensul eliminarii ei.
Acum sincera sa fiu, nici la mine nu mai este la fel "ca la inceput" (si i-am reprosat-o de mai multe ori in lunile in care am stat acasa cu Sebastian); unii barbatii uita de micile atentii dupa ce au patalamaua la mana.Acum m-am linistit si eu, ca sunt si alte directii pe care sa le "fructificam" si din care sa ne tragem fericirea .
Cand eram doar doi toata atentia noastra (sau cel putin a mea era concentrata asupra celuilalt, acum avem un "punct central" spre care ne canalizam atentia...
Este posibil ca sotul tau sa simta ca ii acorzi mai putina atentie sau tu sa treci mai greu peste unele neintelegeri, sa fie gelos pe Rebeca? Eu va doresc sa va dati seama ca va iubiti si aveti nevoie unul de celalalt,ca Rebeca are nevoie de amandoi...
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

alus spune:
Irinusha- parari de rau ptr. prietena ta.
Ioana- imi pare rau pentru voi, sunt sigura ca va iubiti mult si aceasta despatire va afirma acest lucru.
Eu am intrat sa ma laud putin, de fapt pe Julia. De vineri face cacuta la olita, de multe ori pampersul este uscat dupa noapte, iar aseara sa trezit in jur de 11 noaptea si a cerut pipi, a facut si sa culcat la loc . Deja este o fata mare. Sa va mai povestesc ceva. Aseara cand am culcato nu a vrut sa adoarma deloc, deci i-am spus ca daca nu are de gand sa doarma atunci eu plec. nu ma lasat dar pana la urma singura a zis sa plec. Dupa ce am iesit din camera a inceput de zor sa-l cheme pe tati, dar tati nu se ducea, la noi este asa ca cine incepe sa adoarma el termina. la un moment dat o auzim: M-AM SATURAT SA TOT IL CHEM PE TATI!
a inceput din nou sa ma cheme pe mine, m-am dus si in doua minute a adormit bustean. Numai ca iar a inceput sa tuseasca, eu nu stiu ce sa intampla, vad ca este sensibila tare si este predisponibila la raceli. Sper sa-i treaca. Bine ca tuseste din cand in cand nu des.
va pup
http://wk250.tripod.com/w2/untitled.html
Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia