*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (38)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

ELTEKA, nu ma doare nimik, ce sa ii spun dr? istoria..nu am nici programare nu e nici urgenta..s-ar uita la mine crucis...

ai dreptate, sunt activa pt ca-s somera, sotz in delegatie/servici, copil la cresa care vrea sa rupa usa la 7,30, noroc cu plastilina. Ma omor cu un roman pe germana sa nu uit de tot limba. Plec sa il ridic pe nazdravan si mai vb in gradinitza cu altii parinti, educatoare asa de arta conversatiei. Daca eram in ro..adio..timp liber.

Edit: acu vazui intrebarea ta..nu simti nimik cand se intoarce. si se poate rasuci de N ori. e inca mik si are spatiu de balaceala si inot.
Auzi, dar cum de te lovisi de tavan. Ati luat deja paturi suprapuse? si pt bb2?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

DidiAlex, cred ca asa o sa fac si eu. Vorbisem inainte cu sotulache sa-l lasam pe copil la soacra-mea si noi sa mergem in continuare in calatorii...

Uite ca il am in burtik numai de 5 luni jumate si deja nu mai las nimic la nimeni, gata!

Si am zis ca-l "arunc" in camera lui de la inceput, dar acum nu stiu cum sa-i asez patutul mai aproape de patul nostru, ca sa-l pot lua de manutza peste noapte, sa vad daca e ok...

Sper sa-mi treaca dupa un timp, poate cand si daca il fac pe al doilea

Dar tu esti sigura ca aveti David??? Ti-a zis la eco? La mine ultima data nu s-a vazut, de m-au pus astia iar pe ganduri, desi la eco morfo de 20s mi-a dat o poza cu "obectul"...Insa nu e nici pe departe asa ca la bebelul lui Dideip, adica a trebuit sa-l si intreb pe doctor care e, ca nu m-am prins

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Elteka, exact asa mia zis prietena mea ca este neagra si paroasa peste tot(ii cade imediat pufuletul de pe corp)

Paula31+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Si zi, Alexandra, se simte ceva cand se intoarce??? Sau miscarile dinainte de intoarcere sunt diferite de miscarile din ultimele luni???

Pauly, te pomenesti ca de aia ti s-a miscat tie ficatul din loc...Eu imi inchipui ca astia micii numai cand sunt cu picioarele in jos pot sa loveasca asa, altfel doar n-o da cu capul?????

Dideip - barem al meu e jumate nordic, sa aiba macar de-al blond, ca altfel cum arata asa, plin de par???...

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by andradap
Madi .. modelul nu trebuia sa fie asta.. .dar m-am descurcat la fata locului... Initial voiam sa fac impletituri din acelea.. .dar nu mi-au iesit asa ca am continuat asa La urmatorul sper sa am indicatiile clare... de la POOHY si sa fac asa... Si... ce vesta pt. burtik??? Cum arata? E o idee!!! Desi parca pentru asemenea dimensiuni NU as termina in VECI!!!

Andrada, vesta o poti vedea aici: http://community.webshots.com/user/mradutoiu si nici nu trebuie sa fie foarte mare avand in vedere ca e din lana si se intinde. Insa acum vine primavara...nu cred ca mai poti purta vesta

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Fetelor ma faceti sachiar asa de mare este p...tica baietelului meu care nu are nume nici acum?

Paula31+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

ELTEKA, uite vezi de ce la bb1 nu am vrut sa stim sexul?
te omoara precizia/imprecizia doctorilor astia. Las' ca pana nu il vezi nu stii. Io cred ca e baiat de la inceput pt ca asa simt..nu ma vad mama de fetitza, nu ca nu as fi vrut, si sarcinile sunt ca 2 picaturi de apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Mi-am adus aminte ca mai voiam sa va itrneba ceva, daca aveti idee sa imi spuneti...Crema de galbenele are efect nociv pentru bebe daca imi dau cu ea pe burta si sani?!

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

elteka asta trebuie sa fie...la mine si la ultimul control(la 25de sapt) era cu capul in jos...deci i-mi ia ficatul la suturi...de fapt am si simtit-o azi noapte ca s-a tot miscat..

pana sa raman gravida si eu gandeam exact ca voi...fac bebelu il las cu mama sau cu soacra si ma duc sa vizitez lumea...dar acum nici nu ma pot gandi la asta...astept sa creasca putin si o iau cu mine..

26+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

DidiAlex, nu am citit ce ai scris ieri despre cresa, sorry. De fapt in general, citesc printre picaturi sau deloc. Acum fug, ma duc acasa la pui, mai vb maine (sper).

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 27s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput