urgent!intrebare...

urgent!intrebare... | Autor: mihaela77O

Link direct la acest mesaj

am si eu o intrebare poate ma poate ajuta cineva.....am un baietel de 3ani si 5 luni,care a fost diagnosticat cu regres in limbaj si comportament cu elemente autiste....problema mea este ca vreau sa incep terapie cu el,dar asta presupune ca si eu sa fiu acasa cu el(acum mergela gradi de la 8 la 17 dupa amiaza)intrebarea mea este nu se poate face nimic ca eu sa fiu platita,nu stiu ca un concediu pt cresterea copilului(acum sunt la servici),adica daca imi intrerup serviciul exista vreo modalitate de a fii platita?va multumec,si sper ca am fost destul de coerenta....

mihaela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Personal cred ca nu. Doar daca se discuta de handicap al copilului dar nu cunosc procedura insa cred ca este vorba de cazurile in care copilul prin gradul de handicap necesita asistenta permanenta.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buzatu_alev spune:

Vreau sa aflu si eu daca pot beneficia de indemnizatia de cresterea copilului daca m-am angajat la o firma pe 1 ianuarie 2007 si as vrea sa raman in luna aprilie 2007 insarcinata? Deci o sa am lunile necesare ptr indemnizatie?Se pun in calcul si lunile de concediu medical?Alea 2 din a 7-a luna de sarcina? Multumesc.

Mergi la inceput