ti-e bine?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

tanima, si pentru tine. mesajul tau degaja tihna, nu stiu sa-ti explic. am simtit binele tau citindu-l

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

si, da, si eu ma gandesc intr-una la mirabela dauer cand mi-e bine...!!!
(e bine, bine..)

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

starea de bine eu cred ca vine din atitudine,un strop de noroc si gindire pozitiva !!

Am citit undeva ca s-a facut un studiu si ca indiferent de ce au suferit anumite persoane ( au devenit paralizate de ex) sau au cistigat la lotto sume importante de bani, in timp de 1 an au ajuns din nou la aceeasi stare de fericire sau nefericire pe care o aveau inainte.

Eu sint optimista din fire asa ca mi-e bine si multumesc lui Dumnezeu pentru tot: locuiesc intr-o tara minunata, clima e buna, oamenii faini, am job ( desi uneori as vrea sa pot sta acasa cu copiii), am 2 copii sanatosi si ne gindim si la al 3-lea, cit timp sintem toti impreuna in armonie totul e frumos oriunde am fi si oricum ar fi !
Sanatate sa avem ca le facem noi pe toate !

-------
Life's a journey, enjoy the trip !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calatoare spune:

Am aproape tot ce-mi doresc. Imi lipsesc doar parintii, care nu mai sunt in viata de ceva timp.
Am un copil, un sot de nota 10, armonie-n cuplu, prieteni de nadejde, liniste sufleteasca dupa care am tanjit multi ani, job bun, socrii de treaba. Ma rog sa nu se schimbe nimic din toate astea.
Imi este atat de bine......
Da, viata este frumoasa.
Cred ca sunt o norocoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

mereu e loc de si mai bine...

Mergi la inceput