Serban Georgescu a murit
Tocmai am auzit vestea la radio. . A murit compozitorul Serban Georgescu, fostul sot al Madalinei Manole. A suferit un infarct aseara si a murit la varsta de 59 ani. Imi pare rau pentru el si pentru copilasul lui. Dumnezeu sa-l odihneasca.
Raspunsuri
Cristina_C spune:
Imi pare rau, Dumnezeu sa-l ierte.
Dar nu stiam ca are un copilas, cine e mama copilasului?
Cristina
BEST OF ROBERT
Cresc...
Oana spune:
Am dat o cautare dar nu a aparut nimic pe net deocamdata. Ai auzit la radio zici? Doamne saracul, D-zeu sa-l odihneasca dar acum daca ma gandesc bine avea o fatza de om bolnav de inima.
madau spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca, mai avea destui ani inainte. Pacat de copilas si de mamica lui
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
ralnied1 spune:
quote:
Initial creeata de Criss75
Tocmai am auzit vestea la radio. . A murit compozitorul Serban Georgescu, fostul sot al Madalinei Manole. A suferit un infarct aseara si a murit la varsta de 59 ani. Imi pare rau pentru el si pentru copilasul lui. Dumnezeu sa-l odihneasca.
55 de ani (nascut in 1952)
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Oana
Am dat o cautare dar nu a aparut nimic pe net deocamdata. Ai auzit la radio zici? Doamne saracul, D-zeu sa-l odihneasca dar acum daca ma gandesc bine avea o fatza de om bolnav de inima.
http://www.antena3.ro/vdt/index.php?id=1001507
http://www.realitatea.net/46575_A-murit-Serban-Georgescu-.html
blueeyes2003 spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Pacat!!!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
fannna2003 spune:
Compozitorul Serban Georgescu, realizator la Redactia Muzicala a Societatii Romane de Radiodifuziune, a incetat din viata, duminica seara.
Familia l-a gasit in baia locuintei din Bucuresti. Facuse stop cardiorespirator si nu a mai putut fi salvat.
Serban Georgescu avea 55 de ani, era casatorit cu actrita Eniko Bartos cu care avea o fetita, Alessia Ana Maria, de un an si jumatate.
Fusese casatorit timp de 15 ani cu Madalina Manole pentru care a compus cunoscutele piese „Vino, dragostea mea”, „O floare pentru mai tirziu”, „Asta e doar viata”, „Te-am vazut mi-ai placut”, „Fata draga”, „Vreau sa te uit”, „Nu esti chiar un inger”, „Sa nu ma minti”.
Dumnezeu sa-l odihneasca!
mira_m spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)