cum sa imi fac cont pe DC

cum sa imi fac cont pe DC | Autor: carla2005

Link direct la acest mesaj

Sotul meu a incercat sa-si faca cont pe DC insa nu i-a venit nicioconfirmare, daca incearca sa se logheze cu numele ales ii da eroare, daca incearca sa-si faca cont din nou spune ca este deja inregistrat cu datele respective, a trimis si mail pe adresa admin@desprecopii.com dar mesajul nu a putut fi trimis...el are mail pe gmail este vreo problema cum facem sa o remediem?

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

botez...si altele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Poza Alexutei din concurs se numeste INGERAS , votezi si tu?

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

daca a incercat sa isi faca cont pe DC de la acelasi PC de la care sc tu pe DC.. trebuie sa ia legatura cu un moderator sa ii explice ca folositi acelas PC, sa ii comunice ID cu care doreste sa intre pe DC si probabil se va rezolva problema cu inscrierea

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput