eco gratis ???

eco gratis ??? | Autor: brazuca25

Link direct la acest mesaj

Ma tot cert de vreo cateva zile cu ai mei parinti ca nu exista in Romania eco pe gratis. Ei spun ca medicul de familie poate sa iti dea trimitere pt eco si sa o faci gratis. Este posibil asa ceva? Ca ma duc mai incolo la dr si vreau sa stiu dc ma cert cu ea sau nu, ca e cam imprastiata.

19+ David Gabriel

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Initial creeata de brazuca25

Ma tot cert de vreo cateva zile cu ai mei parinti ca nu exista in Romania eco pe gratis. Ei spun ca medicul de familie poate sa iti dea trimitere pt eco si sa o faci gratis. Este posibil asa ceva? Ca ma duc mai incolo la dr si vreau sa stiu dc ma cert cu ea sau nu, ca e cam imprastiata.

19+ David Gabriel

Cred ca doar in policlinica sau in spiatl, eventual la Urgente, mai poti face eco gratuit... Cred ca sunt pe-acolo niste cozi!

Lia S19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Asa stiam si eu, ca la urgente si daca esti internat in spital faci gratis. Dar ma tot streseaza oamenii astia ca de ce nu ma duc "sa imi dea trimitere"

19+ David Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

cu trimiterea la eco de la medicul de familie nu stiu cum e (ma-ndoiesc!), mai ales ca e vorba de o sarcina, nu de o problema la rinichi sau ficat (de exemplu).
pe de alta parte, eu, de fiecare data cand merg la control la dr. mea (numai in spital ma cheama), imi face eco (pt. a vedea evolutia sarcinii), fara ca eu sa dau vreun ban pt. asta (ma rog, mai bag din cand in cand ceva in buzunar la dr.). pana la 3 luni, mergeam saptamanal la eco; intre 3 si 4 luni, ma chema la 2 saptamani; acum, intrata fiind in 5 luni, merg la 3 saptamani.
deci, nu cred ca exista vreo lege care sa prevada eco gratis la gravide, ci depinde numai de medicul ginecolog in a carui observatie esti - in niciun caz de medicul de familie.

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">20+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

O graviduta de la noi (mkai-iunie) spunea ca se poate face morfologia fetala 3-4D gratuit in cazul in care parintii nu au venituri. (ea abia a terminat si sotul este inca student). Daca vreti detalii imi spuneti si o rog sa va povesteasca. Dar asa cum zic parintii tai nu cred ca se poate. In plus e bine sa iti faci ecografia ori cu medicul tau ori cu cineva cu care colaboreaza...

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 30+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_pitik spune:

eu fac eco gratis cu trim de la medicul de fam ...o fac in policlinica...la spital e eco 40 ron aia 2D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

draga brazuca25 eu din cate stiu doar fundatiile fac gratuit.
tocmai mi-a zis sotul ca a vazut la stiri ca exista o fundatie, care se numeste Fundatia pentru Copii Sanatosi care face eco gratuit pentru sarcina si toate analizele de sarcina, in conditiile in care mama lucreaza si venitul lunar/ fiecare membru din familie nu depaseste 3 milioane .
uite ce am gasit pe site-ul lor fundatiacopiisanatosi.ro:
Sa derulam in continuare programul prin care oferim femeilor insarcinate cu venituri reduse acces la investigatii medicale gratuite (ecografie 4D, triplu test). In 10 mai a avut loc o intalnire medicii de familie din Bucuresti. Fiecare medic de familie care a fost prezent la intalnire a primit un dosar cu urmatoarele documente: 100 de formulare de trimitere pentru efectuarea de ecografie, triplu test si consult ginecologic (in functie de rezultatul investigatiilor), prezentarea Fundatiei "Copii Sanatosi" si prezentarea Centrului Medical Sanador.
Femeile insarcinate cu venituri reduse (venit net pe membru de familie care sa nu depaseasca 3.500.000 lei /350 lei noi si care va fi justificat printr-o declaratie pe proprie raspundere), odata inregistrate la medicul de familie, vor primi un formular de trimitere completat de medicul de familie si vor putea suna astfel la Fundatie pentru a fi programate la Centrul Medical Sanador in vederea efectuarii analizelor medicale gratuite: triplu test, ecografie si consult ginecologic (in functie de rezultatul investigatiilor).
date de contact:
Str. Mihai Eminescu nr.82-88, sc.2, et.1, ap.20, sector 2, Bucuresti
Telefon: 211 44 64
Fax: 211 22 42
E-mail: office@fundatiacopiisanatosi.ro

sper ca ti-am fost de folos si poate asa afla si alte fete care au nevoie sau pot indruma pe alte viitoare mamici fara posibilitati finaciare.

o seara frumoasa

17s+, cu codite

"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

Mergi la inceput