casnicutze sexy (111)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

neata.
bey am dormit,dar am dormitttt de aseara de la 19,00 pana acum dimineata la 7,99 12 ore eram varza!
acum am un cap cat o banita
merg la o cafeluta apoi il duc pe Robi la gradi ca a si uitat pe unde este,apoi cu Maia hai-hui.Saptamana asta-mi fac de cap cu fimea;are si sapt. asta vacanta
Pe Robert nu-l tinem acasa ca ne dispera dar in schimb o sa-l luam la pranz.

banana,de ce ai emotii mai pt casa? super fain idee dupa parerea mea.Mai ales in curte cu mama.Si noi ne apucam cat de curand de facut casa in curte la mama.Pe bune.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna elor,
m-am trezit cu chiu cu vai la ora 7 , l-am pregatit pe alex de gradi i-am dat sa pape...si apoi am mai stat un pic cu d-ra in pat ca sa nu se trezeasca asa de dimineatza...dar pe la 8,30 gata...trezirea definitiva, am baut o cafelutza facut de sotz si a fost taaare buna
azi vreau sa repet mareatza mea prajitura cu crema de branza si lapte condensat, dar schimb fructele, pun mere de data asta si adaug un pic de nuca sis cortishoara in blat(asa scrie in reteta, pentru fiecare fruct in parte se adauga alta "mirodenie" dar astept mai itnai sa iau copilu' de la gradi si sa pot sta linistita fara sa ma grabesc ca nu iese praji din cuptor.
in alta ordine de idei ma simt supla si frumoasa de la atata inot si sport dar cu genunchiul bulitnu-sh ce-am frate ca abia mai pot sa indoi genunchiule clar...m-am babit
georgisi multam ca te gandesti la noi, alex parca a tusit mai putin azi noapte si d-ra ruxi a dormit neintoarsa.
no' va pup pe toate si va doresc o saptamana minunata

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Eu azi am trebaluit toata ziua, spalat, calcat, facut mancare si curat. Acum ma bag sa-mi fac somnul de frumusete.

pupici la toate

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Monica,nu am lapte condensat,dar poti sa-mi dai si mie reteta de la "mareata ta prajitura cu branza" .Stii doar ca eu adun tot...
Multumim pentru vot!

Suntem in top 100, multumim tuturor

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

miha,pe ce loc ca vreau si eu sa va vad si votez binenteles
doamneeee ce poze frumoase am vazut !!!

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

salutara salutare

merge netul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Da se mai voteaza?

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Dana-Ch bine-ai revenit
Harnicutzelor. eu n-am facut nimic azi. m-am tot chinuit cu webshotul ala

MIKI

``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

prajitura cu crema de branza

ingrediente:
225 gr crema de branza(gen philadelphia)
lapte condensat 400 gr
unt 125 gr
zahar 75 gr
faina 230 gr
60 gr nuca(doar daca fructele de deasupra sunt mere)
1/2 linguritza scortishoara(doar pentru mere)
3 oua mari
125 ml suc de mere(sau alte fructe...ce folositi deasupra )
gelatina de fructe1-2 pliculete
daca este nevoie 2 linguri de gris

se incinge cuptorul
blatul:
se bate untul spuma cu zaharul, se adauga faina putin cate putin, scortishoara, nuca...se omogenizeaza si se pune in forma tapetata, se preseaza bine aluatul in tava...se da la cuptor pentru 8-10 min
crema:
crema de branza se bate pana se obtine o spuma, se adauga laptele condensat treptat, se pun ouale si sucul de fructe si se amesteca bine(eu de frica ca nu se incheaga crema am pus si 2 linguri de gris...asa scria daca pare f moale compozitia se adauga grisul.
se pune crema peste blatul putin copt si se mai lasa in cuptor la foc mic intre 45-60 min.
deasupra se taie fructe cat sa acopere toata prajitura, se calesc cu o lingura de zahar si o lingura de unt, se prepara pliculetele de gelatina si se amesteca cu fructele si cand este destul de rece prajitura se toarna desupra.
se tine la frigider cateva ore inainte de a fi papata

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Miki Mersi mult

Cami bine ai revenit din vacanta

Simo se mai voteaza pana in 10 martie

Mergi la inceput